Køb en billig Bosch kødhakker i solid kvalitet
En af de billigste her på siden, er en Bosch kødhakker. Den kan tilsluttes en stikkontakt, men den er til gengæld ikke tilknyttet en røremaskine. En Bosch kødhakker er dejlig lille og nem at manøvrere, og så hakker den kødet perfekt. Den er solid, og den kan holde i mange år præcis som bedstemors gamle manuelle kødhakker.
En Bosch kødhakker er et godt valg til det lille køkken, hvor der ikke er meget skabsplads. Det er ikke alle røremaskiner, der indeholder ekstradele til en kødhakker. Du vil hurtigt opdage, at en kødhakker er tæt på uundværlig til at fremstille din egen fars i høj kvalitet. Når frikadellefarsen er lavet, kunne det være hyggeligt at tilberede i stuen uden stress. Og det kan gøres med
raclette mad, hvor kogepladen kan placeres på spisebordet.
Her på siden finder du desuden
riskogere, som kan være et godt supplement til køkkenet, hvor risen helst skal smage lige så godt som i de asiatiske køkkener – helt uden stress. En kødhakker kan lette din hverdag og den giver din mad et kvalitetsstempel, som du ikke kan få hos en slagter. Her kan du se kødet, inden du får det hakket.
Kæmpe udvalg af kødhakkere til online priser
Her på siden findes udvalget til billige og online priser. På den måde kan du nemt stille flere forskellige mærker op ved siden af hinanden og vælge den bedste – det er alligevel nemmere online end i butikken. En kødhakker er suveræn til den, der ønsker at spare penge og gerne opkøber kød på sidste holdbarhedsdato til billige priser. Alt andet lige er det også det, de fleste slagtere gør.
Når bøfferne er blevet grå at se på, så får det nyt liv som hakkekød. Hakkekød kan desværre være lidt en skraldespand for forskelligt restekød – for eksempel har der været sager om hestekød blandet i.
Elektrisk kødhakker eller den gammeldags kødhakker?
En elektrisk kødhakker hører til de mere dyre af slagsen, og så er den ofte tilknyttet en røremaskine. Den kan derfor spare en del plads. Derimod er gamle kødhakkere billigere, men de betjenes manuelt. De er solide, da de kan holde i generationer. De er typisk at finde i dine bedsteforældres køkken.
Med den elektriske skal du bruge færre kræfter på at bruge den. Begge dele kan bruges til alt fra oksekød til kalvekød til plantefars. Hvis du ønsker at kende kødet helt fra, da det engang var en ko og græssede på marken – kan du opkøbe stykker af kød fra en lokal kvægavler, som du selv kan lave om til hakkekød.
Det kan også være, du er en af dem, der har høns i baghaven og godt kunne spise noget andet en høne i ovn. Eller også er du lystfisker, og du vil gerne have en lækker hjemmelavet fars af dine hjemmefangede torsk, så du kan bestemme indholdet af dine fiskefrikadeller. Du kan tilmed lave dine helt egne pølser, så du kan forkæle dine nærmeste med en gourmet hotdog.
Hvis du til gengæld spiser rent plantebaseret, så kan du faktisk også bruge den til at lave de lækreste plantefarse, du kan bruge til kødfrisovs eller plantedeller. Den kan bruges til vaniljekranse og rugbrødsdrys i det søde køkken.
Kødhakkeren som evig kilde til kvalitetskød
Kød har mange kvaliteter. Kød indeholder proteiner, vitaminer, mineraler og evnen til at samle familier og venner om spisebordet. Og hvis du er kræsen omkring kvaliteten af det kød, du spiser, kan du ikke leve uden en kødhakker i dit hjem. Med en kødhakker kan du nemlig selv lave publikumsfavoritter som tartar og hakket oksekød til spaghetti bolognese, og der er faktisk rigtig mange gode grunde til at gøre det selv.
-
Fuld kontrol over dit kød
Hvis du er vant til at købe hakket oksekød i et supermarked, kan du godt glæde dig. Med en kødhakker får du fuld kontrol over det kød, du og din familie spiser. Faktum er nemlig, at du, når du river hakket oksekød ned fra hylderne i dit supermarked, ikke aner, hvordan kødet er blevet lavet eller under hvilke omstændigheder.
-
Altid rent kød – undgå overraskelser
Der har for eksempel været sager i medierne om, at det hakkede oksekød, der bliver fremstillet industrielt, tit indeholder alt muligt andet end det rene kød, du ønsker dig i dine hakkebøffer. Men med en kødhakker kan du købe kvalitetsbøffer, som du kan se, dufte til og røre, før du forvandler dem til lækkert, magert og saftigt hakkekød, du kan bruge eller fryse ned. På den måde kan man sige, at en kødhakker er en god investering, fordi du kan købe bøffer, når de er på tilbud, og lave dem om til alt muligt andet.
-
Kødhakkeren kan bruges til andet end oksekød
Men en kødhakker kan også bruges til andet end oksekød. Hvis du elsker frikadeller, kan du også lave hakkekød af kalv og flæsk. Du kan også bruge lammekød, hvis du vil lave et alternativ til de retter, der normalt kræver hakket oksekød. En kødhakker kan også klare kyllingekød, hvis du for eksempel vil lave en lækker burger med fjerkræ. Husk også, at det er vigtigt, du vælger en kødhakker, som er nem at rengøre. Hvor let dit køkkengrej er at rengøre, er med til at definere, hvor ofte du får det brugt.
Summa summarum er en kødhakker en genial løsning på flere forskellige områder. Du ved præcis, hvad der er i dit hakkede kød, og så sparer du endda penge, fordi du for eksempel kan købe billige bøffer og omdanne dem til hakket oksekød.