Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 
That Inventions Smørkniv SpreadTHAT titanium sort

That Inventions Smørkniv SpreadTHAT titanium sort

kr. 135
KUN 1 STK. til denne pris, herefter 259,-
1 stk. på eget lager! på eget lager!
Levering 1-2 dage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

TypeDiverse
ProducentThat Inventions
Varenummer855143005234

Beskrivelse af That Inventions Smørkniv SpreadTHAT titanium sort

Du kender det sikkert – smørret er STENhårdt, når du skal smørre madpakke på en travl morgen... Eller det lune rundstykke lørdag morgen, hvor valget står mellem ufrivilligt tandsmør eller at forvandle det til en bunke krummer, mens du smører det. Jo mere du maser, desto mere går brødet i stykker.
Løsningen er IKKE smørbart ’smør’ men en unik og innovativ smørekniv. Det er videnskabeligt bevist, at det er sundere at spise rigtigt smør end blandingsprodukter med vegetabilske olier, og så smager det også bedre!
THAT! Inventions har med deres første produkt SpreadTHAT! løst problemet med det hårde smør. SpreadTHAT! ser ud som en almindelig kniv, men har en unik funktionalitet, som bruger varmen fra din hånd til at smelte smørret præcis nok til at du nemt kan fordele det på brødet. For at udvikle produktet har THAT! Inventions trukket på årtiers erfaringer fra elektronikindustrien samt metalurgisk specialviden på Ph.D .-niveau, hvilket gør produktet utroligt svært at kopiere.
Specialmetallet i den titaniumbelagte kniv transporterer lynhurtigt varme fra din hånd så effektivt, at du endda kan smelte dig vej gennem en massiv isterning. En god måde at teste det på, er at sætte skæret på en isterning og se at den smelter sig vej gennem terningen i forbavsende fart. Vi har testet kniven på børn, (altså som brugere...) og de har spontant udnævnt den til at være deres yndlingskniv, når brødet skal smørres.

Spørgsmål vedr. That Inventions Smørkniv SpreadTHAT titanium sort?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked