DKK
Du har ingen varer i kurven
Julegaveide?
Vi har fået fat i et parti Kickscooters fra Segway

Kartoffelskrællere

Kartoffelskrællere er måske et af de mest almindelige køkkenredskaber, og de varierer kraftigt i design fra model til model. Alt fra dens overordnede form på kartoffelskrælleren til bladet, håndtaget og farven kan variere. Nogle af dem er endda elektriske, så der er meget at vælge imellem. At bruge den rette kartoffelskræller gør arbejdet med at tilberede kartoflerne hurtigere, lettere og sikrere.
 
  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Emerio Elektrisk Kartoffelskræller
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 4-8 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 06-06-2023
  Producent Emerio
  Modelnummer PP-106260
  EAN 7350034651062

  Elektrisk kartoffelskræller - aldrig har det været sjovere at skrælle kartofler

  Det kan være, at du hellere vil undgå at skrælle kartofler eller bare gøre det hurtigere. Uanset i hvilken lejr, du befinder dig, er det garanteret, at skrælningen ikke kun bliver lettere og hurtigere, men også meget sjovere. Lige så snart du har prøvet at skrælle 1 kg. kartofler på blot nogle få minutter, vil du se hvor meget mere overskud, du vil have i hverdagen. 
   
  Elektriske kartoffelskrællere virker ofte ved, at man anbringer kartoflerne i en plastbeholder, som kan blive vasket i opvaskemaskinen. En elektrisk kartoffelskræller kan ikke kun bruges til kartofler, men også til ting som salathoveder. Inden for intet mindre end et minut vil den have hakket og slynget salathovedet frit for vand.
   
  Mens elektriske kartoffelskrællere er uovertrufne med henhold til lethed og hurtighed, kan det komme på bekostning af præcision. De kan ende op med at skrælle kartoflerne grovere, end du selv ville have gjort med en traditionel kartoffelskræller. 
   
  Samtidig vil en elektrisk kartoffelskræller gøre madlavningen til store forsamlinger langt mere overskuelig, end det ellers ville have været. Til denne slags arrangementer er der også mange andre billige køkkenmaskiner, der kan hjælpe med opgaven. Det handler blot om at være åben for nye måder at gøre ting på.

  Traditionelle kartoffelskrællere - det ved man, hvad er

  Du har sikkert allerede stiftet bekendtskab med den traditionelle kartoffelskræller, som ikke kræver nogen elektronik til at virke. Ligesom så meget andet findes den i forskellige former. Kartoffelskrælleren med et lodret blad er muligvis det mest velkendte design, hvor bladet stikker ud fra håndtaget som en kniv. I modsætning til en kniv er bladet dog boltet fast på en stang, der lader den dreje og følge kartoflens konturerer under skrælningen.
   
  Et andet almindeligt design har et blad strakt ud mellem to arme i en Y-formation. Ligesom det lodrette design er bladet i stand til at dreje, så det matcher kartoflens konturer.

  Hvad definerer en god kartoffelskræller?

  Hvad der er absolut mest afgørende for, hvad der udgør en god kartoffelskræller, er hvor skarp, den er, dens simpelhed, og hvor godt den ligger i hånden. Det er nogle af de vigtigste egenskaber, hvis man ønsker, at de skal kunne holde i adskillige år og skrælle massevis af kartofler.
   
  Uanset hvilket design, du foretrækker, er et godt blad væsentligt. Er bladet sløvt, vil det kræve mere pres under skrælningen og det gør det lettere for den at glide på kartoflen.
   
  Håndtaget fortjener også særlig opmærksomhed. Metalhåndtag er ofte ubehagelige, mens dem, der består af træ, giver god grobund for bakterier. Plastikhåndtag specielt designet til at passe i hånden behageligt er ofte foretrukket. Plastik har den yderligere fordel at være tilgængelig i farver, der matcher et hvilket som helst køkken. Det er ofte en fordel at prøve den i hånden for at få en idé om, hvordan den vil føles.
   
  Når du køber en kartoffelskræller, vil pris sandsynligvis også være en væsentlig faktor. De billigste kartoffelskrællere kan være lidt sløve eller ubehagelige. For de fleste mennesker vil indviklede kartoffelskrællere med et større antal af udskiftelige blade ofte ikke være pengene værd. De vil typisk ende op bagerst i skuffen, mens det kun er den mest grundlæggende kartoffelskræller, der stadig er i brug. 
   
  Hvis det er usandsynligt, at du kommer til at bruge de ekstra dele og funktioner, kan du spare penge ved at købe en simplere kartoffelskræller.
   
  Danskerne elsker kartofler. Sådan er det i dag, og sådan har det været, lige siden den første kom til landet i starten af 1700-tallet. Og hvis vi kigger nærmere på kartoflens popularitet på verdensplan, er der tale om en grøntsag, som er blevet dyrket og indtaget i mere end 3.000 år.

  Gør kartoffelskrælningen sjovere

  Kartoflens anvendelsesmuligheder synes uendelige, og det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad en kartoffel kan bruges til i et køkken. Og hvis der er en ting, de fleste kartoffelelskere kan blive enige om, så er det, at det er kedeligt at skrælle dem. Men med en god kartoffelskræller kan du gøre pligten lidt sjovere, når det nu endelig skal være – og en god skræller kan spare dig masser af tid og besvær, hvis du er en af de mange, der indtager kartofler ved enhver given lejlighed.

  • De vigtigste kvaliteter for en kartoffelskræller

  En god kartoffelskræller er skarp, enkel og ligger godt i hånden. Det er de tre vigtigste kvaliteter, når vi taler om et redskab, der skal holde i mange år og til at skrælle mange kartofler. Almindeligvis ryger der en hulens masse kartofler på spisebordet i mange danske familier, og da alle kartoflerne skal skrælles, er det vigtigt at have et effektivt og enkelt værktøj klar i køkkenskuffen.

  • Universelle skrællere

  Du skal også være opmærksom på, at nogle kartoffelskrællere tjener mere end et formål. Der findes skrællere med fast blad, som egner sig bedst til at skrælle kartofler og andre grøntsager i en fart. Andre skrællere – for eksempel dem med vippeskær - egner sig bedre til såkaldt tyndskrælleri, hvor du for eksempel skal bruge papirtynde skiver af en citron til en anretning.

  Med en ordentlig kartoffelskræller kan du hurtigt komme kartoffelskrælleriet til livs, så du kan gå i gang med det, der er sjovt; tilberedelsen og tilbedelsen af en af danmarksbefolkningens vigtigste spiser.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.