Er der ikke valgt bortskaffelse af brugt hvidevare, skal denne være afmonteret og fjernet inden vores montør ankommer. Er dette ikke gjort opkræves 100 kroner ekstra. Såfremt produktet ikke kan tilsluttes pga. manglende eller ikke tilgængelige installationer, refunderes beløbet for tilslutningen ikke. Bemærk venligst at vi ikke tilslutter emhætter og gaskomfurer. Produktet leveres og tilsluttes til lovlig bestående installationer. Der skal kunne åbnes og lukkes for selve tilslutningshanen. Montøren kan ikke ændre på sokkel eller køkkenelementer i form af boring, skæring eller afmontering.
 
Ved levering med opbæring samt tilslutning skal der være uhindret adgang til det sted produktet skal placeres. Trægulve og klinker skal være afdække ellers er evt. skader på egen risiko. Er der risiko for skader på gulve, dørkarme eller trapper i forbindelse med placeringen af produktet, vil vores montør oplyse om dette ved ankomsten.

Bemærk at monteringen sker via ekstern sammenarbejdspartner, dvs. du bliver ringet op direkte af montøren som så herefter vil aftale tid for monteringen. dette vil typisk ske 3-4 hverdage efter du har afgivet din ordre til os.

Denne service ydelse kan kun tilbydes Jylland og brofaste øer