DKK
Du har ingen varer i kurven

Klima

Klimaanlægget giver et bedre indeklima. Det er vigtigt for vores velvære og sundhed. Jo mere mennesker opholder sig sammen indendørs, jo mere negativt påvirkes indeklimaet. Luften bliver påvirket af partikler fra f.eks. madlavning, kæledyr eller stearinlys. Konsekvensen af dårlig luft i længere tid kan være hovedpine og koncentrationsbesvær. Find klimaanlæg til hjemmet eller et flytbar og mobilt klimaanlæg her.
 

Få et bedre indeklima med et klimaanlæg

Det er ikke altid, det er nok at lade dine vinduer stå åbne og lufte ekstra meget ud. Hvis du har problemer med fugt eller ringe cirkulation i hjemmet, så er det højst sandsynligt ikke nok at lufte ud på den traditionelle måde. Heldigvis findes klimaanlægget, som er en glimrende løsning til at skabe dig et bedre indeklima!
 
Du kan både vælge at investere i monterede klimaanlæg eller et mobilt klimaanlæg, du kan flytte rundt, alt efter, hvor du har brug for det henne. Uden et klimaanlæg i hjemmet, kan du ske at stå med en dårlig luft over længere tid. Det kan især give gener, hvis du lider af astma. Samtidig kan det også have indflydelse på f.eks. din nattesøvn, hvor manglen på samme kan være skyld i din dårligere trivsel. 

Find et klimaanlæg til hjemmet

Der findes flere forskellige former for klimaanlæg. Du kan vælge et flytbart eller mobilt klimaanlæg, et klimaanlæg til hjemmet eller noget helt tredje. Herunder ser du en liste over klimaanlæg, du kan finde her hos Skiftselv.dk:
 
Affugter
- Døjer du med høj luftfugtighed i hjemmet? Affugteren hjælper dig med at få den korrekte luftfugtighed. Det mindsker risikoen for svamp i din bolig, som kan blive en bekostelig affære. 
 
Aircondition
- Aircondition er god til rum, hvor luften står stille. Her bliver der hurtigt for varmt, og det kan resultere i et dårligt indeklima. Få ordentlig luft på de varme dage med en aircondition. 
 
Aroma
- Dit hjem kan være nok så smukt, men det kan ødelægges af en dårlig lugt. Brug aroma på f.eks. dit badeværelse eller soveværelse, som ofte er de rum, hvor lugten kan være et problem.
 
Luftfugter
- Koldluftsbefugteren, varmluftfugteren eller ultralydsbefugteren? Luftfugteren fungerer ved at blæse luft ind i luftfugteren, som så sendes ud igen som kold damp. 
 
Luftrenser
- Er der meget røg, pollen eller støv i dit hjem? Så er luftrenseren det, du leder efter. Den renser luften, så selv allergikere kan holde ud at være i rummet igen. 
 
Varmeblæser/radiator
- Er der meget koldt i din bolig? Varmeblæseren eller radiatoren hjælper med at regulere varmen eller kulden, så du ikke fryser hele tiden. 

Verjstationer og termometre
- Med et termometer kan du justere og tjekke temperaturen i dit rum. Du kan også sætte termometeret til f.eks. en bestemt temperatur, som rummet hele tiden skal have. 

Ventilator
- Ventilatoren er et must, når sommervarmen melder sin ankomst. Den kan bruges både på kontoret, i soveværelset eller andre steder!

Invester i klimanlæg til hele din bolig

Klimaanlæg fås i flere forskellige størrelser og former. De har også en forskellig ydeevne alt efter, hvor stort et areal, de er fremstillet til at køle. Der findes mange modeller, som er meget velegnet til de små arealer og mindre rum. Når du investerer i klimaanlæg til din bolig, er der én indikator, du skal kigge efter. Den indikator hedder SEER-værdien.
 
Jo højre SEER-værdien er, jo mere effektivt er klimaanlægget. Det vil også have et lavere energiforbrug. SEER værdien er ofte angivet sammen med energimærkningen, hvilket også kan være en god indikator. 
 
Fordelen ved klimaanlæg er mange. Du kan selv styre temperaturen mere nøjagtigt, og du skal ikke ligge vågen om natten til støjen fra anlægget. Samtidig behøver du ikke lade vinduerne stå åbne, så du fryser i din bolig – eller omvendt, sveder, fordi vinden er varm. 
 
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.