DKK
Du har ingen varer i kurven
TØM VORES LAGER! Produkter nedsat med op til 70% under vores kostpriser. Se de vilde priser KLIK HER

Kaffe, The og Vand

Din kaffemaskine skal holde så længe som muligt. Derfor kan du hos Skiftselv.dk finde en masse tilbehør til kaffe. Du kan både finde tilbehør til kaffemaskinen, rengøringsprodukter samt produkter som kaffebønner og kaffemøller. Tilbehør til kaffe øger din kaffeoplevelse – og maskinen holder længere, når du bruger de rigtige reservedele eller den passer til dit behov.

Afkalker og andet tilbehør til din kaffemaskine

Kalk er en selvfølge, når du har en kaffemaskine. Derfor skal den jævnligt afkalkes. Du finder flere produkter til at afkalke hos Skiftselv.dk, da der er mange måder at gribe det an på. Nogle kaffemaskiner skal afkalkes med afkalkningstabletter. Dem putter du i maskinen, inden den startes. Andre kaffemaskine skal afkalkes ved at bruge kalkfjerner eller afkalker. Fælles for alle kaffemaskiner er, at det er helt essentielt at vedligeholde den. 
 
Hos Skiftselv.dk kan du finde flere typer af flydende afkalker. Du finder også tabletter eller hele vedligeholdelsessæt, som er beregnet til forskellige maskiner. Du skal altid undersøge, om din kaffemaskine kan tåle alle typer af afkalker. Hvis den kun kan tåle en mild variant, så skal du bruge en mild variant for ikke at beskadige maskinen. 
 
Det er ikke kun afkalker, du har brug for som tilbehør til den maskine, du laver kaffen med. Du har også brug for vandfiltre, da disse skal skiftes for at sikre kvaliteten i kaffen. Du kan også finde flere kander til at udskifte din nuværende, hvis den er gået i stykker eller du er blevet træt af den. Kander fås i mange forskellige designs. Du kan også investere i nye filtre til din maskine eller vandfilterpatroner, som holder kalken væk.
 
Måske mangler du et låg, fordi dit eksisterende er blevet væk? Du kan også finde smøremiddel til kaffemaskinen. Hos Skiftselv.dk finder du et kæmpe sortiment af løsdele til din maskine. Den kan jo gå i stykker.

Kaffemøllen: Kaffetilbehøret til dig, der vil have rigtig god kaffe

Det er ikke kun tilbehør til kaffemaskiner, du kan finde her. Du kan også finde tilbehør til f.eks. kaffemøller. Men hvad er det lige en kaffemølle er? Først og fremmest er kaffemøllen til dig, som vil have rigtig god kaffe. Den maler bønnerne til en kop kaffe, som sender dig til skyerne. 
 
Kaffemøller behøver ikke at koste en formue. De fås nemlig i mange forskellige modeller og med mane forskellige funktioner. Derfor kan du finde en kaffemølle uanset om du er studerende eller direktør. Det smarte ved kaffemøller er, at du kan vælge, hvor fine eller grove dine bønner skal være. Det er den vigtigste funktion, fordi den afgør, hvor kraftig din kaffe bliver. 
 
Groftmalet kaffe er ideel til stempelkaffen, imens den finmalede kaffe er mere ideel til filterkaffen. Filterkaffen kender du måske fra dagene, hvor du har for travlt til stempelkaffe eller espresso. Bønnerne spiller selvfølgelig også en stor rolle i den forbindelse. 

Tilbehør til kaffe - Skal du vælge kapsler eller bønner?

Du kan finde både kapsler, kaffekapsler og kaffebønner hos Skiftselv.dk. Men hvad skal du egentlig gå efter? Kapselmaskinen er uden tvivl populær af en grund. Smagen er rigtig god, og det er utrolig nemt at brygge en lækker kop kaffe. Det er kapsel-maskinens store fordel. Den skal heller ikke rengøres lige så meget som kaffemaskinen. Til gengæld er kapselmaskinen det dyreste alternativ, fordi prisen pr. kop er høj. 
 
Drikker du meget kaffe? Så kan det blive dyrt at købe kapsler i den lange bane. Her kan du i stedet overveje kaffemaskiner, som bruger bønner. Espressomaskinen har en stor fordel til kapslerne, fordi smagen af friskkværnede bønner giver en mere intens og fyldig smag. Bønner er også billigere end kapsler. Så drikker du mange kopper kaffe om dagen, vil det være billigere for dig at vælge espressomaskinen. 
 
Uanset om du er mest til kapselmaskinen eller espressomaskinen, så kan du købe tilbehør til kaffe hos Skiftselv.dk. Du kan f.eks. købe kapsler, kaffekapsler og kaffebønner fra populære producenter som Nescafé Dolce Gusto, Lavazza og Quttin. 
 
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.