DKK
Du har ingen varer i kurven
SOMMER OUTLET - STÆRKT NEDSAT - SOMMER OUTLET - FØRST TIL MØLLE - SOMMER OUTLET

Andet

Her finder du alt inden for husholdningsting. Vi kan dække ethvert behov til din husholdning og har alle de ting, som du bruger dagligt. Alt fra billige batterier til strygejern. Ligesom vi også har alt fra forskellige rør og slanger til strygebrætbetræk. Søger du noget mere specifikt, fx til køkkenet, så kan du tage et kig på vores udvalg af elektrisk køkkenudstyr.
 

De vigtigste husholdningsting til din dagligdag 

Du kan blive ved at tilføje husholdningsting til dine lister over ting, du mangler til hjemmet. Udvalget er overvældende, og ikke mange tænker på at have en pakke batterier liggende eller knivsliberen klar. Det kommer i vejen, når du står i en akut situation, hvor du har brug for husholdningstingene. Herunder ser du en liste over husholdningsting i denne kategori:
  • Knivslibere
  • Husholdningsartikler
  • Babyudstyr
  • Insekter / skadedyr
  • Tape og dispensere
  • Rør og slanger
Har du inviteret hele familien på et stort middagsbord? Har du klargjort drinks, bordpynt og festlige indslag? Mangler du kun lige at forberede maden? Hvis du står i en presset situation, er det træls med sløve knive. De skærer dårligt, og de tager længere tid at lave mad med. Invester i en knivsliber og slip for besværet.
Har du en lille ny på vej? Det kræver en opdatering af dine husholdningsting. Her skal du tænke på service, babyalarmer, sengetøj og sutteflasker. Det er vigtigt, at du køber det rigtige babyudstyr til dit barn, da det kan være med til at hjælpe barnet godt på vej i livet. Det rigtige babyudstyr påvirker f.eks. dit barns sikkerhed, motorik, hørelse eller søvn på den positive måde.
 
Lider du af skadedyr som myg, mus eller edderkopper? Der er hjælp at hente med husholdningsting til at bekæmpe insekter og skadedyr. Undgå at vågne op til flere myggestik eller at bekymre dig om husmåren på loftet ved at bekæmpe dine skadedyr. 

Billige batterier til (næsten) alle husholdningsapparater 

Hos Skiftselv.dk finder du billige batterier fra mærker som Panasonic, Varta, Nedis og Verbatim. Du finder billige batterier til alle former for husholdningsapparater. Sørg for at undersøge, hvilke batterier dine husholdningsapparater bruger, når du køber dem. Køb en ekstra pakke med hjem af disse batterier, så du er klar til at udskifte dem. Husholdningsapparater løber tør for batteri, når de bliver brugt meget.
 
Der findes flere husholdningsapparater, som har brug for batterier for at virke. Dette kan både være din elektriske knivsliber, din museskræmmer eller babyalarmen. Det er dog ikke alle dine husholdningsapparater, der bruger de samme batterier. Til gengæld kan du finde billige batterier til næsten alle dine husholdningsapparater hos Skiftselv.dk.
Husk, at du ikke må smide dine batterier ud i skraldespanden. De skal afleveres i genbrugsbeholderen til batterier. Grunden er, at batterierne indeholder værdifulde ressourcer, som bliver spildt, når du smider dem i skraldespanden. Det skader også miljøet og sundheden, når dine batterier ender som affald i din skraldespand.

Husholdningsting til strygning - strygejern og strygebræt

Det er søndag, og du er på vej til konfirmation. Det kan også være, det er fredag, og du er på vej i byen. I begge scenarier vil du gerne have din nye skjorte på. Den er desværre faldet af bøjlen i skabet, hvor den hænger på, fordi den ikke må krølles. Det betyder, at din eneste fine skjorte nu er sammenkrøllet og ubrugelig til både konfirmationen eller byturen. Derfor er det en god idé at investere i både et strygejern, et strygebræt samt et strygebetræk.
 
Hos Skiftselv.dk finder du et stort udvalg af nye strygejern. Du bestemmer selv, om du vil investere i det billige strygejern eller det strygejern med flest funktioner. Husk at investere i et strygebræt, så du har et sted at stryge dine skjorter.
 
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.