DKK
Du har ingen varer i kurven
😷 Mundbind på lager! Se vores udvalg klik her 😷
Dell UC350 Headset 3,5 mm stik USB Type-A Sort

Dell UC350 Headset 3,5 mm stik USB Type-A Sort

DKK 786,95
Inkl. Gratis Levering
Forventet lev. 3-6 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

ProducentDell
Modelnummer520-AAMC
VarenummerH722922
EAN5397063930432

Beskrivelse af Dell UC350 Headset 3,5 mm stik USB Type-A Sort

Enestående lyd til optimerede taleopkald, og når du lytter til musik

Tag Dell Pro-stereoheadsettet – UC350 på, og oplev enestående lyd, uanset om du er midt i et telefonmøde eller lytter til din foretrukne musik. Få glæde af optimeret opkalds- og musikkvalitet via HD-bredbåndstale og en dynamisk equalizer.

UC350 fungerer sammen med de fleste større Unified Communications-platforme og er certificeret til Microsoft® Skype® for Business.

Forbedret tale med indbygget støjreducerende mikrofon

Dell Pro-stereoheadsettet – UC350 har en indbygget støjreducerende mikrofon, så din stemme bliver tydelig uden omgivende baggrundsstøj. Komfortable ørepuder i kunstlæder giver passiv støjreduktion, hvilket fjerner omgivende støj af høje frekvenser.

Tilslut din smartphone eller tablet for at foretage opkald eller afspille musik

Fjern 3,5 mm-stikket fra kontrolenheden og sæt det i din smartphone eller tablet for at foretage opkald eller afspille din foretrukne musik.

Nem opkaldsstyring

En kontrolenhed gør det nemt at styre opkald med blot et knaptryk. Du vil nemt kunne tage opkald, lægge på samt justere lydstyrke og lydløs tilstand.

Hurtig opsætning med plug-and-play

Kom hurtigt i gang med plug-and-play uden at skulle downloade software. Du skal bare tilslutte headsettet og ringe op til dit næste møde.

Få ro i sindet

Dell Pro-stereoheadsettet – UC350, der er testet og certificeret på Dell-systemer, inkluderer Microsoft® Skype® for Business, så du kan få ro i sindet om, at headsettet opfylder de højeste specifikationer i branchen.

Oplev enestående lyd under opkald, eller mens du lytter til musik med Dell Pro-stereoheadsettet – UC350, der er certificeret til Microsoft® Skype® for Business. Få glæde af optimeret opkalds- og musikkvalitet via HD-bredbåndstale og en dynamisk equalizer. En indbygget støjreducerende mikrofon gør din stemme tydelig og fjerner baggrundsstøj. De mest anvendte opkaldsfunktioner er lige ved hånden via den medfølgende kontrolenhed. Du vil nemt kunne tage opkald, lægge på samt justere lydstyrke og lydløs tilstand. Kom hurtigt i gang med plug-and-play uden at skulle downloade software. Få ro i sindet om, at headsettet er testet og certificeret på Dell-systemer.

Teknisk Info for Dell UC350 Headset 3,5 mm stik USB Type-A Sort

ProdukttypeHeadset
BæremådeHeadset
Headset typeBinaural
Farve på produktSort
VolumenkontrolDigital
ForbindelsesteknologiLedningsført
3,5 mm stikJa
USB-tilslutningJa
USB-stikUSB Type-A
ØrekoblingSupraaural
KontroltypeI linjestyring

Spørgsmål vedr. Dell UC350 Headset 3,5 mm stik USB Type-A Sort?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.