Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Herstal Flag

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Herstal Dannebrog flagranke 2 meter 10 flag

  Mere end 25 stk på eget lager!På lager
  kan afsendes mandag!
  Producent Herstal
  Varenummer 5705614133018
  69,95
  Kun 221 stk. tilbage til denne pris, herefter 249,95

  Herstals version af verdens ældste flag

  Det er efterhånden over 800 år siden, at Dannebrog, ifølge sagnene, faldt ned fra himlen under et slag i Estland. Det gør Danmarks flag til verdens ældste af slagsen. Dannebrog har gennem årene altid været noget, som danskerne er stolte af, og sådan er det heldigvis endnu. Herstal er også stolte af sin danske herkomst og har derfor forskellige varianter af Dannebrog til salg i sit sortiment.

  Et flag til alle lejligheder

  Herstal er klar over, at det danske flag bruges i mange forskellige situationer og ved forskellige lejligheder. De har derfor valgt at producere flere forskellige varianter af flaget. Eksempelvis kan du købe Dannebrog som spyd, som enten kan stikkes i jorden eller i en potteplante. Det er helt optimalt, hvis du for eksempel skal holde en børnefødselsdag, og du gerne vil vise de indbudte gæster, hvor festen finder sted. Dannebrog-spydene kan selvfølgelig også bruges til at pynte op indendørs i en vase, når fødselsdagsmiddagen skal afholdes.

  Et stort flag til fødselsdagen

  Vil du hellere have et noget større flag, så er det også muligt at få fra Herstal. De har nemlig også et flag i sortimentet, som med sine 160 centimeter fylder noget mere i landskabet. Der er ingen tvivl om at børn og barnlige sjæle vil elske det store flag, som virkelig lægger op til, at noget skal fejres.

  Giv en flag-gave i god kvalitet

  Det er i mange familier almindeligt, at man ved højtider såsom konfirmation eller studenterfester hylder traditionerne og giver et flag i gave. Det er en tradition, der gennem utallige år er blevet ført videre. Flaget er et billede på den lykønskning, som man mener enten konfirmanden eller studenten har fortjent. Og så er et flag jo noget alle kan bruge, da både ens egen og familiens fødselsdage jo er en årligt tilbagevendende begivenhed. Man går derfor aldrig galt i byen ved at dukke op med et flag som gave. Flagene fra Herstal brillerer ved at være produceret i en høj kvalitet og til en pris, hvor det er muligt for de fleste at være med.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked