DKK
Du har ingen varer i kurven
🎅Køb dine julegaver nu!🎁 Grundet COVID-19 frygter mange grossister at løbe tør😱. Vi har heldigvis tusindvis af produkter på eget lager, som kan sendes straks. Disse er markeret som  hvor tallet indikerer lagerantal. Men vi har også millioner af produkter, som enten er fjernlager eller skaffevarer med en forventet levering, denne er kun vejl. og kan skride, eller være udsolgt.😭

Henkoger

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Severin Frugttørrer hvid Severin
  Forventet levering: 2-4 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Producent Severin
  Varenummer 495562
  EAN 4008146294006

  Værd at vide om henkogere

  Vil du også gerne have mulighed for at henkoge din madvarer? Så kan du købe en kvalitets henkoger her på skiftselv.dk. Vi forhandler mange gode varianter fra det solide mærke Severin, så der er helt sikkert også en henkoger for dig. En henkoger bruges til at konservere din mad, så den kan holde i længere tid.

  Hvad er en henkoger?

  En henkoger er det elektriske husholdningsapparat, du bruger til konservere din mad på en smart måde. Ved at henkoge mad dræber du mikroorganismerne, så der ikke bliver udviklet usunde sporer i maden. Henkogere er blevet mindre populære, efter at frysere er blevet hvermandseje i Danmark. Men henkogning er en god metode til at bevare madvarernes smag og næringsindhold i lang tid – og så er der nogle madvarer, der egner sig bedre til henkogning end til frysning.

  Det er forskelligt, hvilke henkogningsglas din henkoger kan bruge. Det er derfor en god ide at undersøge, hvor store glas din henkoger kan bruge. Husk også at desinficere dine glas, inden du går i gang med henkogningen.

  Så lang tid tager det

  Det er også forskelligt, hvor lang tid det tager at henkoge maden med de forskellige henkogere. Det afhænger især af, hvor smalle eller brede glas du anvender. Brede glas tager længere tid at henkoge – typisk 15 til 20 minutter mere end smalle glas.

  Når du har henkogt nogle madvarer som eksempelvis bær eller frugter, kan de nogle gange holde sig friske i årevis. Men det kræver, at du opbevarer dine produkter køligt, tørt og mørkt.

  Madvarer til henkogning

  Det er ikke alle madvarer, der egner sig til henkogning. Men der er også mange madvarer, der er særligt velegnet til at blive konserveret med en henkoger. Frugter er eksempelvis rigtig gode at henkoge, men det kræver også, at frugten er tilpas moden og tilpas frisk. Bær og grøntsager er også rigtig gode at henkoge. Men vær opmærksom på, at hvis det er frugter, grøntsager eller bær, du vil henkoge, så tager det typisk 10-15 minutter længere at henkoge, end hvis der er tale om blødere madvarer.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.