Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Harddiske - Bokse

  Pris
  Mærker
  Type
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Icy Dock MB882SP-1S-2B - 2.5 mobile rack

  1 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag!
  Type Harddisk skuffer
  Producent Icy Dock
  Modelnummer MB882SP-1S-2B
  Varenummer VN988518869DCS
  50,-
  Kun 1 stk. tilbage til denne pris, herefter 193,-

  Køb en smart boks til din harddisk

  Hvad enten du har en lille harddisk, en stor harddisk eller flere harddiske liggende, så kan du samle dem og putte dem i en boks, som kan beskytte dem mod stød, snavs og støv. Boksen lader lave en almindelige intern harddisk om til en ekstern harddisk, hvor du selv vælger udseendet. Se vores store udvalg af bokse til harddiske her på siden.

  Red de gamle harddiske

  Der er rigtig mange mennesker, som har tonsvis af interne harddiske liggende og flyde derhjemme. Det kan være svært at se, hvad man skal bruge en intern harddisk til, når der ikke kan sidde flere i computeren, og man ved, at med det samme man tager den interne harddiske med sig, så går den i stykker. Interne harddiske er utroligt skrøbelige og går i stykker ved selv de mindste stød. Men så kommer der en harddiskboks ind i billedet. Boksen kan redde alle de gamle interne harddiske. Du putter bare din harddisk i boksen, tilslutter de rigtige kabler, og så har du en ekstern harddisk, der er så god som ny.

  Vælg selv harddiskens udseende

  Det kan være en ren pinsel for øjnene at have en ekstern harddisk liggende fremme. De store grimme, grå klodser pynter ikke ligefrem på et i forvejen halvrodet skrivebord. Derfor er det også en sand fornøjelse selv at kunne få lov til at vælge designet på ens harddisk. Det er en helt anden oplevelse at hive en skinnende sort aluminiumskasse op ad tasken – det kan selv de mest garvede tekniknørder sætte pris på. Eller mørkegråt børstet aluminium er også et hit hver eneste gang.

  Put din interne harddisk i en boks og spar penge

  Hvis du vælger at bevare dine interne harddiske og bare købe en boks til dem, så er det klart, at du sparer mange penge. Men du kan faktisk også spare penge, hvis du køber en intern harddisk fra ny og propper den i en boks. Prisen på både harddiske og bokse til harddiske er så langt nede, at du kan få masser af GB og en boks i lækkert design for næsten ingen penge.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked