DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Hængelåse

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Nedis Bluetooth-hængelås | Nøglefri betjening
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 3-5 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 24-05-2020
  Producent Nedis
  Modelnummer LOCKBTP10GY
  EAN 5412810292875

  Få sikret dine værdier med en hængelås fra skiftselv.dk

  Med hængelåse i flere forskellige størrelser kan du altid føle dig sikker på dine værdier. En hængelås er noget af det mest banale at anskaffe sig, men en hængelås har faktisk utroligt mange anvendelsesmuligheder. Køb en sikker hængelås fra skiftselv.dk hurtigst muligt, og du vil få muligheder for at beskytte dine værdigenstande.

  Hængelåse kan bruges over alt

  En hængelås skal ikke kun bruges til at sættes på døren ud til skuret, når du ikke er hjemme. En hængelås kan bruges til hundrede forskellige situationer: når du skal ned i fitnesscenteret og gerne vil låse dit tøj inde i et skab. Når du skal på ferie og gerne vil give lidt ekstra beskyttelse til din kuffert. Når du er på camping, og du gerne vil have bare lidt sikkerhed i dit telt, når du ikke er hjemme. En hængelås har fantastisk mange anvendelsesmuligheder, og det er en rigtig god investering i at føle sig tryg.

  Vælg din størrelse

  Her på skiftselv.dk sælger vi hængelåse fra Funktion. Du finder vores hængelåse i forskellige størrelser: fra de mindste hængelåse, der ikke måler mere end to centimeter, til de større og mere kraftige hængelåse på fem centimeter. Vores hængelåse kan både bruges indendørs og udendørs, og der følger et bundt nøgler med til alle modellerne. Materialet er fortrinsvis messing, som er både kraftfuldt og modstandsdygtigt.

  Vær altid beredt

  Når du har en hængelås, så er du også forberedt på diverse situationer. Det ville være belastende at skulle ud og købe en ny hængelås, som i forvejen er utrolig billig, når du bare kan bestille en billig hængelås her på skiftselv.dk og få den leveret direkte til døren. Hængelåse er gode at have og kan i nødstilfælde også bruges som cykellås, lås til dit hus eller lås til en postkasse. Du kan altid bruge en hængelås.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked