DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her
Skeppshult Stegepande 28 cm - træhåndtag

Skeppshult Stegepande 28 cm - træhåndtag

DKK 547,99
Inkl. Gratis Levering
6 stk. på eget lager! på eget lager!
Levering 1-2 dage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

TypeStegepander
ProducentSkeppshult
Varenummer0280T-7317930280093

Beskrivelse af Skeppshult Stegepande 28 cm - træhåndtag

Stegepande 28 cm - træhåndtag


Hold styr på varmen med en støbejernspande produceret helt uden emalje eller anden form for belægning fra Skandinaviens eneste producent af støbejerns pander helt fra bunden. Panderne giver en god varmespredning og tykkelsen på panderne er min. 5,5mm tykke. En pande som kun bliver bedre jo mere den bruges. Der er 25 års garanti på selve støbejernet.

Panden er blevet indbrændt med BIO-ECO kontrolleret rapsolie fra fabrikken i Sverige, så den er klar til brug. Panden har et miljø certificeret træhåndtag og kan benyttes på ALLE varmekilder. Skeppshult har produceret produkter i støbejern siden 1906.

Husk brug IKKE sulfo ved rengøring på denne pande, varmt vand og en børste er nok. Må ikke vaskes op i opvaskemaskinen

Alle Skeppshult produkterne produceres på fabrikken i Sverige. Produkterne er produceret i rent godkendt støbejern hvilket betyder at pander & Gryderne ikke har en ”belægning” som mange andre produkter har. Produkterne er ”indbrændt” med godkendt rapsolie hvilket giver produkterne en slags ”non-slip” funktion, men kan også give nogle små mærker på siderne af produktet, dette er ikke fejl på produktet og kan nemt fjernes ved at komme lidt olie på området. Hvert produkt er blevet tilpasset efter produktionen, hvilket gør at ingen produkter er 100% ens. Skulle en pande eller gryde begynde at ruste, så tag noget ståluld og rens området og hæld rapsolie på og indbrænd produktet igen på komfuret eller i ovnen, så er produktet så godt som nyt igen. Der er 25 års garanti på selve støbejernet. Benyt ikke sulfo ved rensning af produkterne, blot varmt vand og en børste. Støbejerns panderne & Gryderne bliver bedre jo mere de benyttes.

Spørgsmål vedr. Skeppshult Stegepande 28 cm - træhåndtag?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked