Du har ingen varer i kurven

Fri Levering - Ved køb over 500,-


OBS!!! fra den 7-3-19 leverer vi primært med DAO + Postdanmark.

Info om levering mm kommer hurtigst muligt!Gratis levering har vi ikke, men du har mulighed for at få fri levering ved køb over 500,-

- Når du køber for over 500,- hos skiftselv.dk er leveringen uden omkostninger, såfremt vi må levere med GLS til en erhvervs adresse eller til en GLS pakkeshop i dit lokal område. Ønsker du levering med Postdanmark er dette også muligt mod en lille merpris. Stører leverancer som f.eks. hvidevarer o.l. vil blive leveret gratis med vognmand til gadeplan. hvis du ønsker ekstra services til din hvidevarer levering er dette i mange tilfælde også muligt.

Levering med GLS

 

GLS er det rette valg hvis du skal have leveret til en erhvervsadresse. GLS har IKKE mulighed for at ringe før leveringen. men kan evt. sætte pakken på dit ansvar hvis du ikke er hjemme. Placeringen kan noteres i kommentar feltet ved ordreafgivelsen. som udgangspunkt leverer GLS kun i gadeplan med mindre du har en anden aftale med dem.

Er du Privat person vil vi anbefale at du benytter GLS PakkeShop

Priser for levering med GLS Erhverv*

Hvis du bestiller for 500,- eller der under: 39,-
Hvis du bestiller for mere end 500,- : ingen leverings omkostninger

*Enkelte produkter er ikke egnet eller er så store at de ikke kan leveres til en pakkeshop. Disse produkter leveres undtagelsesvis til privat adresser med GLS erhverv. Bemærk! Normalt vil GLS erhverv blive leveret en lokal pakkeshop hvis der ikke er noteret en erhvervs adresse som modtager. Ønskes leveret til privat adresse skal GLS Privat vælges hvis muligt.

Priser for levering med GLS Privat

Hvis du bestiller for 500,- eller der under: 49,-
Hvis du bestiller for mere end 500,- : 49,-

Er du ikke hjemme ved leveringen, og har du ikke valgt at varen kan sættes på eget ansvar, vil pakken blive leveret til en lokal pakkeshop, hvor du efterfølgende kan afhente din pakke.

Levering til GLS PakkeShop


GLS Pakke Shop er det rette valg, hvis du skal have leveret en pakke fra skiftselv.dk og ikke har mulighed for at få leveret til din arbejdsplads. Når du vælger GLS Pakke Shop som leveringssted, bestemmer du selv, hvilken GLS Pakke Shop du benytter. Uanset om du vil hente din pakke i nærheden af din arbejdsplads eller hjemmeadresse, er dette en nem måde at få dine varer på.

Vi anbefaler ikke, at virksomheder o.lign. benytter GLS Pakke Shop, da du skal fremvise ID, f.eks. sygesikringsbevis for at få din pakke.

Priser for levering til GLS PakkeShop

Hvis du bestiller for 500,- eller der under: 39,-
Hvis du bestiller for mere end 500,- : ingen leverings omkostninger

Levering med Fragtmand

Hvis du bestiller hvidevarer eller andre stører leverancer hos skiftselv.dk vil disse blive leveret med fragtmand. Når vi sender en leverance med fragtmand vil du have mulighed for at blive ringet op før leveringen sker så du har mulighed for at komme hjem og kvittere for modtagelsen. Mener du at der ikke sker noget ved fragtmanden sætter din leverance uden kvittering er dette også en mulighed, dog skal du være opmærksom på dette er dit eget ansvar iht. tyveri og evt. skader der sker efter leveringstidspunktet.

Andre service vedr levering af hvidevarer: på flere produkter er det muligt at tilkøbe flere leveringsydelser som f.eks. : Opbæring, montering, Bortskaffelse af det nedslidte produkt. priser og vilkår kan du se inde på produktsiderne.

BEMÆRK Bestiller du både hvidevarer og mindre produkter vil disse ikke blive sendt samlet, ligesom du vil blive bedt om at tage stilling til hvordan du ønsker din pakke afsendt. her er det ligeledes GRATIS levering hvis du ønsker at benytte GLS, ønsker du at benytte Postdanmark vil dette koste 80,-

Priser for levering med Fragtmand

Hvis du bestiller for 500,- eller der under: 39,-
Hvis du bestiller for mere end 500,- : ingen leverings omkostninger

Levering med Postdanmark med omdeling

OBS! pr 5-12-2016 ER POSTDANMARK IKKE LÆNGERE EN LEVERINGS MULIGHED, GRUNDEN ER VI HAR FÅET STORE PRISSTIGNINGER SOM IKKE KAN FORSVARES AT FAKTURERER VIDERE TIL VORES KUNDER. VI ANBEFALER GLS PRIVAT TIL JER DER TIDLIGERE HAR BRUGT POSTDANMARK
 
Hvis du ønsker at Postdanmark skal levere din Pakke er dette også muligt at få leveret din pakke med omdeling, er du ikke hjemme vil du efterfølgende kunne afhente din pakke på dit lokale postkontor / pakkeudlevering. Vi har ingen indflydelse på hvilket sted pakken skal hentes, så ønsker du at kunne afhente pakken i nærheden af din arbejdsplads eller lign. anbefaler vi at du benytter GLS PakkeShop.

Priser for levering med Postdanmark med omdeling

Hvis du bestiller for 500,- eller der under: 80,-
Hvis du bestiller for mere end 500,- : 80,-

Er du ikke hjemme vil pakken blive omdelt til et lokalt pakke udleverings sted 
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked