Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Frys-selv Isforme

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Lekue Isterningform, Gourmet Industrial - L0620100R01

  11 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Producent Lekue
  Varenummer 8420460010012

  Fordele ved at bruge en frys-selv isforme

  Med en frys-selv isform kan du lave dine egne isterninger, så de er klar til alle lejligheder. Isterninger er perfekte til når der skal laves drinks, blendes milkshakes eller til bare at køle en kande vand. Isterninger anvendes ofte, og ved at bruge en frys-selv isform fra skiftselv.dk er du med til at skåne miljøet. En frys-selv isform kan bruges igen og igen, hvilket er mere miljøvenligt end engangs isposer, som skal smides ud efter brug. I det lange løb er det også en billigere metode at bruge en frys-selv isform.

  Styr på isen

  Her på skiftselv.dk mener vi ikke, at der skal være problemer med dine isterninger. Vi forhandler derfor mærket Joseph Joseph’s quicksnap isbakke, som er i topkvalitet. Denne isbakke har den smarte funktion, at den holder isterningerne på plads gennem en kontakt mekanisme på bagsiden, lige indtil de skal bruges. Når du så skal bruge et par isterninger vrider du bakken, så dem du skal have fat i løsnes. De andre isterninger holdes på plads, og bakken kan derfor stilles tilbage i fryseren, så resten gemmes.

  Gode råd til brug af en frys-selv isform

  Når du skal lave dine egne isterninger, tager du simpelthen bare din isform og fylder med vand. Pas på med ikke at overfylde den, da du skal kunne transportere den fra vasken og til fryseren helst uden at spilde. Isterningerne skal i hvert fald have et par timer til at fryse, men du kan hjælpe processen lidt på vej ved at bruge koldt vand. Vores Joseph Joseph quicksnap isbakke har desuden den smarte funktion, at den kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Det er en god idé  lige at få den vasket imellem hver opfyldning, da frys-selv isformen let kan komme i kontakt med bakterier gennem berøring. På den måde sikrer du dig rene isterninger igen og igen.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked