DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 
Radicover Strålingsbeskyttelse Wallet Læder Universal Large 5,5-6,5

Radicover Strålingsbeskyttelse Wallet Læder Universal Large 5,5-6,5" 2in1 Magnetcover Sort

DKK 399
På fjernlager! på fjernlager!
Forventet lev. 2-4 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 10-08-2020
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

ProducentRadicover
ModelnummerRAD200
Varenummer587011
EAN5712869102003

Beskrivelse af Radicover Strålingsbeskyttelse Wallet Læder Universal Large 5,5-6,5" 2in1 Magnetcover Sort

RadiCovers smarte "2-in1" flip-side Universal cover der passer til alle smartphone fra 5,5 - 6,2" (130 - 150 mm i højden) er udført i lækkert sort ægte full grain læder med elegant naturlig struktur i overfladen, med magnetluk i siden.

Coveret indeholder en magnetisk læderbeklædt brik som fastgøres på bagsiden af din smartphone. Brikken gør det muligt at montere din mobil i læder flip-coveret - men gør det samtidigt nemt at tage mobilen ud. Smart fx. til når du vil placere den i bilholderen, på køleskabet eller have mobilen i en lille taske.

Coveret er konstrueret, så du kan tale i telefonen med coveret foran fronten for optimal beskyttelse mod mobilstråling. Den specielle RadiCover anti-strålingsmembran giver en effektiv beskyttelse mod elektromagnetiske stråler på op til 86%* og beskytter samtidigt mod RFID kontaktløst kreditkorttyveri.

RadiCovers smarte "2-in1" flip-side anti-strålings universal cover der passer til alle smartphones fra 5,5 - 6,2" (130 - 145 mm i højden), er udført i lækkert sort ægte full grain læder med elegant naturlig struktur i overfladen, med magnetluk i siden. Coveret har indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen samt som noget nyt - integreret RFID beskyttelse mod kontaktløs kreditkorttyveri.

Universal cover funktion

Coveret indeholder en magnetisk læderbeklædt brik med 3M tape, som fastgøres på bagsiden af din smartphone. Brikken gør det nemt at montere din mobil inde i læder flip-coveret - og gør det samtidigt nemt at tage mobilen ud igen. Smart fx. til når du vil placere den i bilholderen eller på køleskabet, vil sms´e, tage billeder eller have mobilen i en lille dametaske. Da du kan tage magnetbrikke af-og-på din mobil mange gange, kan du også nemt skifte over - fx. hvis du får en ny mobil/smartphone.

Beskyttelse mod stråler og RFID tyveri

Coveret er konstrueret, så du via de udstandsede huller, kan tale i telefonen med coveret lukket foran fronten, så der dannes et skjold mellem dig og mobilen. Dette for optimal beskyttelse mod mobilstråling. Den specielle RadiCover anti-strålingsmembran giver en effektiv beskyttelse mod elektromagnetiske stråler på op til 86%* og beskytter samtidigt mod RFID kontaktløst kreditkorttyveri.

Funktioner

- Anti-strålingsbeskyttelse -86%

- RFID beskyttelse mod kontaktløst kreditkorttyveri

- 3 stk indbyggede kreditkortlommer

- 1 stk. kvitteringslomme

- Smart magnetbrik til montering i cover og ophæng på metal

- Magnetluk i siden

- Ægte læder

* For yderligere beskyttelser, kan du vælge at montere magnetbrikken på et alm. bumbercover, og indsætte dette i flip-coveret.

1) Tal med coveret lukket foran fronten

For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken.

2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen

Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

Materialer

Ingen skadelige stoffer

- Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ jvf. SGS rapport nr. GZHL1610044987OT

Dokumentation

Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.

Teknisk Info for Radicover Strålingsbeskyttelse Wallet Læder Universal Large 5,5-6,5" 2in1 Magnetcover Sort

Mål(Indvendigt)
L:146x B:70 x D17 mm
VIGTIGTSådan beskytter coveret dig!
YdrematerialeLækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
IndermaterialeLækkert højkvalitets læder
IndvendigtAnti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
MagnetbrikBeklædt med læder på ydersiden og aftagelig 3M tape på indersiden
Forpakningsvolume (l)0.55
EAN kode5712869102003
Vægt (g)140
Nettovægt (g)126
Højde (emballage)210
OprindelseslandCN
Leverandør NrRAD200
SmartphoneUniversal
TypeWallet

Mål

Bredde105
Forpaknings længde/dybde (mm)25

Spørgsmål vedr. Radicover Strålingsbeskyttelse Wallet Læder Universal Large 5,5-6,5" 2in1 Magnetcover Sort?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked