DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Dyner

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Juna Outdoor Urban vattæppe, Sort. 130 x 180.
  Forventet levering: 2-6 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Producent Juna
  Varenummer 624231-5713397242315

  Guide: sådan finder du den rigtige dyne

  En god dyne er forskellen på at sove godt og sove rigtig godt. Vi mennesker bruger i gennemsnit en tredjedel af vores tid i sengen, og en god nattesøvn er essentiel for alle velfungerende mennesker. Sover du dårligt om natten, er chancen for at få en dårlig dag faretruende stor. Så derfor må du aldrig gå ned på nattesøvn, hvorfor du skal have dig en god dyne, som hverken sveder eller fryser under.

  Dynen er 45 procent af din søvn

  Det er svært at gøre noget ved, hvor lang tid du sover. Men til gengæld kan man godt gøre noget ved kvaliteten af ens søvn. Undersøgelser viser, at dynen betyder 45 procent af din nattesøvn – de resterende 50 procent er sengen, mens fem procent er hovedpuden. Så hvis et menneske i gennemsnit bruger 27 år af deres liv i sengen, kan det godt betale sig at investere i en god dyne.

  Mange priser at forholde sig til

  Dyner fås ligesom de fleste andre produkter i mange forskellige prisklasser, varianter, modeller, størrelser og så videre. For at gøre hele processen med at vælge den rigtige dyne nemmere for dig, har vi valgt at inddrage de tre mest væsentlige forhold, der skal gøre sig gældende, når du skal vælge dyne:

  -          dynens vægt og dynens bæreevne

  -          om du normalt fryser eller sveder, når du sover

  -          dynens pris

  Vægt og bæreevne

  Bæreevnen er et udtryk, som fagspecialister bruger om dynens varmegrader. Bæreevne vurderes på en skala fra 1 til 16, hvor 16 er den allervarmeste form for dyne, som normalt kun anbefales, hvis du skal sove et meget koldt sted, eller hvis du fryser helt ekstremt om natten. Selvom dyner varierer meget i vægt, så vil bæreevnen altid være et udtryk for, hvor varmt du vil have det under den pågældende dyne. Det har nemlig noget at gøre med mængden af fjern og dun. Så kig efter dette tal og tænk ikke så meget på dynens vægt.

  Varmt eller koldt om natten

  Er du vant til at have det ekstra varmt, når du ligger under dynen om natten, så skal du ikke vælge en dyne med en bæreevne over 10. Heller ikke selv om den skal bruges om vinteren. I stedet er det smartere at kigge efter en tyndere sommerdyne og måske en lidt varmere helårsdyne, som du kan bruge om vinteren.

  Pris er alt

  Som med de fleste andre ting, du skal købe, så er prisen den mest altafgørende faktor. Vi kommer heller ikke uden om, at pris og kvalitet oftest hænger uløseligt sammen. Derfor er det godt at vælge på forhånd, hvor meget du er villig til at betale for en dyne og ikke gå på kompromis med det beløb. Heldigvis for dig finder du billige dyner her på skiftselv.dk, så du får rigtig meget for dine penge.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked