DKK
Du har ingen varer i kurven
EFTERÅRS-UDSALG - Se de vilde tilbud i vores OUTLET Klik Her ... HUSK 90 dages udvidet "julegave" returret! Gælder også vores OUTLET

Dock stationer

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Philips AJ3200/12 radio Ur Digital Sort
  11 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Producent Philips
  EAN 8712581704377
  229,-
  Kun 11 stk. tilbage til denne pris, herefter 349,99

  Derfor skal du have en docking station til din smartphone

  En docking station kombinerer to af de mest essentielle ting til iPhone: opladning og musikafspilning. Med en docking station ved du altid, hvor du har din musik, og hvor din musik skal spille fra. Så kan du roligt tage hovedtelefonerne ud af ørene og få din yndlingsmusik. Du kan både få docking stationer til iPhones, iPods, andre smartphones, iPads og så videre. Her på skiftselv.dk forhandler vi i øjeblikket hovedsageligt docking stationer, der egner sig til iPhone-stikket, før iPhone 5 som også de fleste iPods og iPads er udstyret med.

  Hvad er en docking station?

  En docking station er i sig selv bare et opladningsstik, som du kan sætte din smartphone til, så den lader. En almindelig iPhone-oplader er faktisk også en docking station – der er bare ikke så meget station over den. De fleste docking stationer i dag en højtaler. Det vil sige, at du kan sætte din iPhone til opladning, og så kan du samtidig lytte til alt den musik, du har på din telefon. Docking stationer fås også, hvor det er uden en højtaler, så det egentlig bare er et stationært sted, hvor du kan lade din telefon op, når du hjemme.

  Send musik trådløst til docken med en musikmodtager

  De fleste docking stationer kræver, at du har din telefon sluttet til, før du kan høre musikken fra den. Men faktisk er der kommet en ny løsning på markedet – det er den såkaldte Razz musikmodtager fra Gear. Det er et lille stik, som du sætter i din docking station, og så kan du via Bluetooth sende musik trådløst til højtaleren. Det er perfekt, når du ikke gider være forbundet til højtaleren hele tiden for at kunne spille musik.

  Gør docking stationen til en vane

  Når du lige får din docking station, kan det godt virke lidt irriterende at skulle sætte sin telefon der for at få den til at lade op. Men faktisk handler det bare om vaner. Hvis du sørger for at sætte din smartphone i din dock hver eneste dag, når du kommer hjem fra skole eller arbejde, så vil du hurtigt gøre det til en vane at lade din telefon op. På den måde har du både lækker musik og en fuldt opladet telefon ved hånden.

  Køb din næste docking station på skiftselv.dk

  Her på skiftselv.dk forhandler vi flere forskellige docking stationer fra gode mærker. Du kan både få den bedste lyd og de bedste funktioner med en docking station fra Pure, ligesom du også kan få en simpel oplader-docking station til billige penge, som ikke kan spille musik.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.