DKK
Du har ingen varer i kurven

Digitale Billedrammer

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Nedis Internet Fotoramme 10 " Hvid
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 3-5 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 12-11-2019
  Producent Nedis
  Modelnummer PHFR211CWT
  Varenummer PHFR211CWT-5412810303052
  839,-
  Inkl. gratis levering

  Værd at vide om digitale billedrammer

  En digital billedramme er en af de moderne ting, der er skabt til vores digitale hverdag. Der er ikke mange, der stadigvæk får fremkaldt billeder, og det er en skam, for at kigge på billeder giver os alle sammen et lille kick. Så i stedet for at finde de ti kg tunge fotoalbum frem, når der kommer gæster, så kan du have en digital billedramme stående fremme, hvor de bedste billeder fra skiferien eller sommerferien kan køre i et roligt tempo.

  Store skærme i stuen

  Hvis du vil have din digitale billedramme til at stå i stuen, så er det oftest bedst med så stor en skærm som muligt og stadigvæk et design, som falder i ét med resten af interiøret og ikke larmer for meget. I stuen er der oftest mere plads end på natbordet eller i køkkenet, så der vil det være smartere at kunne tyde billederne på længere afstand.

  Husk at det kræver lidt teknik-snilde

  Tænker du billedrammen som en gaveide, så er det smarte at overveje, om vedkommende der modtager billedrammen overhovedet er i stand til at lægge digitale over på et medie. I en digital biledramme skal billederne overføres enten ved hjælp af et SD-kort, et USB-stick eller lignende. Hvis du ved, at mormor Bendte ikke har styr på disse formaet, så skal du selv opdatere hendes digitale billedramme i ny og næ, så de samme billeder ikke kører for længe.

  Den digital billedramme bliver midtpunktet

  Derhjemme i stuen kan en digital billedramme hurtigt blive det glade midtpunkt, når der kommer gæster. Forestil dig, at der kører jeres billeder fra den seneste sommerferie, og dine gæster vil uden tvivl sige ”Neeej, nogle flotte billeder” eller ”Hvor har I været på ferie henne?”, når billederne står og kører på den digitale billedramme. Det smukke ved en digital billedramme er også, at du kan have flere hundrede billeder til at køre i ring uden at løfte en finger. Du behøver ikke nøjes med et foto som i en almindelig billedramme.

  Vælg billedrammen efter designet

  Vi oplever oftest, at digitale billedrammer bliver valgt på designet. Og det er også en god huskeregel, når du skal købe billedrammer generelt. Rammen er næsten lige så stor en del af indtrykket som selve billedet, hvorfor rammens design er utrolig vigtigt. Vælg derfor altid en billedramme, hvis design du bryder dig om. Ellers går der ikke mange uger, før du allerede er træt af at have den stående fremme.

  Digital billedramme som gaveide                                    

  En digital billedramme egner sig også fremragende som gaveide. Især hvis du skal give en gave til en af dem i familien, som altid er umulig at købe gave til. Med en digital billedramme kan de få en masse af de digitale billeder, som alligevel bare ligger på computeren og støver, ud i hjemmet så alle kan få glæde af dem. Hvis du tænker på at købe en digital ramme til ældre mennesker, så er det heller ikke en dum ide. Har de i forvejen et digitalkamera og billedet lagret digitalt på deres computer, så kan det sagtens lade sig gøre at forklare dem, hvordan de lægger billederne over på et sd-kort.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked