Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Digital Video

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Technaxx USB 2.0 Video Grabber, NTSC 720x480 at 30fps, black
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 2-4 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 20-07-2019
  Producent Technaxx
  Modelnummer TECH-016
  Varenummer TECH-016-4260101738028

  Digitale videokameraer til alle situationer

  Med et billigt videokamera kan du skyde video af alle hverdagens besynderlige og mindeværdige øjeblikke. Modsat et digital kamera eller kameraet på en smartphone, så bliver kvaliteten med et digital videokamera væsentligt bedre og derfor også langt mere seværdigt. Med flere af vores modeller er der endda også mulighed for at spænde kameraet fast på motorcyklen, skihjelmen, surfbrættet eller skateboardet, så du kan filme dig i selv i vilde situationer.

  Billigere end nogensinde

  Markedet inden for digitalkameraer har udviklet sig ekstremt meget over de sidste tyve år. I dag er konkurrencen så stor fra diverse smartphones, at producenterne af videokameraer har set sig nødsaget til at sænke prisen på alle kameraer gevaldigt. Ellers er der simpelthen ikke nogen, der gider købe deres produkt. Det betyder, at du kan få utroligt meget videokamera for ingen penge. Og det er jo ikke så dårligt, vel?

  Nemt at betjene

  Du kan måske være bange for, at det er alt for besværligt at betjene et videokamera, når du er vant til at skyde video med en simpel mobiltelefon. Men det er faktisk så nemt, at folk i alle aldre, kan betjene et videokamera. I princippet handler det bare om at trykke på den røde knap og pege kameraet i den rigtige retning, og så kører det. Modsat en mobiltelefon har dit videokamera så i stedet mange flere valgmuligheder inden for videooptagelse. Du kan zoome meget bedre ind undervejs, du kan lege med fokus, eller du kan sætte yderligere lys på mørke optagelser. Et videokamera kan til enhver tid udkonkurrere en smartphone, når det kommer til selve videokvaliteten.

  Actionkamera til dig med en vild livsstil

  Hvis du er en af dem, der lever lidt vildere end normalt, så findes der helt særlige videokameraer egnet til dig. Det kan nemlig være rigtig fedt at optage sig selv, når man springer i faldskærm, løber på ski eller står på skateboard. Med et ActionCam eller et GoPro kamera kan du montere selve videokameraet på næsten enhver overflade og optage nogle helt vanvittigt seje videoer af dig selv. Kameraerne er ikke særligt dyre, men stadigvæk utroligt modstandsdygtige og nemme at betjene. Så kan du efterfølgende gå hjem foran computeren, tilsætte et fedt musiknummer, og så har du pludselig en YouTube-værdig video af dig selv i fuld firspring.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked