DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Crepejern

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  OBH Björn Axén Tools 3D Styler - 3108
  4 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag! Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Producent OBH
  Varenummer 5708642031080
  562,99
  Inkl. gratis levering
  Caso Crepes Maker CM1300
  Forventet levering: 2-4 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Producent Caso
  Varenummer 4038437029307
  OBH Artist PRO Creative Wave Maker
  Forventet levering: 4-8 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Producent OBH
  Varenummer 5708642058124

  Hvorfor anskaffe sig et crepejern?

  Et crepejern er en nem, hurtig og billig måde at få en unik frisure på, du ikke kan lave på andre måder. De småbitte bølger, som kun et crepejern kan lave, giver fantastisk fylde til dit hår, og kan derfor være smart at anvende, hvis man er udstyret med en fin, skandinavisk hårpragt. Man kan desuden lave mange forskellige frisurer med et crepejern. Eksempelvis ved at bruge crepet hår i en opsætning for et mere volumiøst look, eller kun at crepe noget af håret for at give et mere tilfældigt udtryk.

  Hvis du er til sjove frisurer, der udstråler energi og humor, er et crepejern det rigtige stylingjern at bruge. Med et crepejern får du en hårpragt, der er klar til fest og farver eller til at gøre en grå onsdag lidt sjovere. 

  Hvilken type crepejern skal jeg vælge?

  De fleste crepejern er idag udstyret med keramiske plader, hvilket også er at foretrække. De keramiske varmeplader er mest skånsomme for håret, fordi varmen fordeles jævnt. Der udover vil det være smart at vælge et crepejern, der indeholder tourmaline i varmepladerne. Tourmaline er små krystaller, der mindsker statisk elektricitet i håret.
  Ydermere findes crepejern i forskellige størrelser. Den helt lille ministørrelse er god til dig, der vil have dit crepejern med på farten, så du altid kan opfriske din frisure. Den større model med bredere plader kan derimod crepe mere hår på samme tid, og er derfor til dig, der ikke vil bruge for meget tid på det.

  Vil mit crepejern slide på håret?

  Som alle andre varmeanvendende stylingprodukter, såsom hårtørrere og fladejern, kan varmebehandling være en smule hårdt for håret. Dit crepejern vil dog ikke slide på dit hår mere end et fladejern. Et godt råd er altid at bruge en varmebeskyttende olie eller serum i håret inden styling. På den måde kan du crepe dit hår med god samvittighed, og håret udsættes for et minimum af slitage. Husk også altid at indstille varmen på dit crepejern efter dit hårs tykkelse – jo finere hår, jo lavere temperatur. På den måde skåner du også dit hår bedst muligt. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked