DKK
Du har ingen varer i kurven
🎅Køb dine julegaver nu!🎁 Grundet COVID-19 frygter mange grossister at løbe tør😱. Vi har heldigvis tusindvis af produkter på eget lager, som kan sendes straks. Disse er markeret som  hvor tallet indikerer lagerantal. Men vi har også millioner af produkter, som enten er fjernlager eller skaffevarer med en forventet levering, denne er kun vejl. og kan skride, eller være udsolgt.😭

Chokolade smelter

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Lekue Chokoladefondue til mikroovn - L0200265R10
  10 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag! Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Producent Lekue
  EAN 8420460000310

  Chokoladesmelter gør livet lidt sødere

  Chokolade er ikke ligefrem en spise, der deler vandene. Det er til gengæld en delikatesse, der får mundvandet til at løbe hos de fleste. Og med en chokoladesmelter kan du forvandle alle dine chokoladedrømme til virkelighed. Der er tale om en simpel opfindelse, som gør det legende let for dig at lave julekonfekt, lækre desserter eller chokoladefondue, hvis hele din familie og dine venner er ligeså glade for chokolade, som du selv er.

  Sådan virker chokoladesmelteren

  En typisk chokoladesmelter er et elektrisk apparat, som er udstyret med en lille smeltedigel og forskellige indstillingsmuligheder. Opvarmningen af chokolade foregår igennem et eller flere varmelegemer, hvor varmen kan justeres, så den stemmer overens med det resultat, du ønsker at opnå. En chokoladesmelter kan fås i forskellige størrelser, og det er en fordel for dig, hvis du kun skal fremstille små mængder konfekt. Hvis du dermed skal i gang med en chokoladeproduktion på noget nær industrielt niveau, kan det være en fordel at investere i en chokoladesmelter med større kapacitet.

  Godt tip til din chokoladesmelter

  Fælles for de små chokoladesmeltere er, at de fungerer bedre, hvis du hakker chokoladen i mindre stykker først. Stykkerne placerer du i smelterens grydelignende rum, hvor de opvarmes til en lækker, cremet og hvinende sød chokoladesymfoni. Når chokoladen er smeltet, kan du hælde den over din konfekt, eller du kan dyppe frugter og skumfiduser i den, hvis der er stemning for en chokoladefondue.

  Hæv dit ambitionsniveau

  En chokoladesmelter lader dig hæve ambitionsniveauet, fordi du får mulighed for at holde chokoladen ved en konstant temperatur, og det kan være ganske svært at opnå med et traditionelt vandbad over et komfur eller en anden varmekilde. Samtidig reagerer chokoladesmelteren øjeblikkeligt på varmeændringer, hvilket betyder, at det bliver endnu lettere for dig at holde chokoladens temperatur på samme niveau.

  Tænk på rengøring

  Når du er på udkig efter en chokoladesmelter, er det vigtigt at se efter, hvor let den enkelte smelter er at rengøre. Rengøring er en ret afgørende faktor for, hvor meget glæde du får af din chokoladesmelter. Det er nemlig tit sådan, at jo lettere din chokoladesmelter er at rengøre, desto oftere får du den brugt. Men der er ingen tvivl om, at familien og vennerne vil glæde sig, når du hiver chokoladesmelteren frem og gør klar til det store sukkerorgie.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.