DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

CD-DVD Taske mm.

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Deltaco hård plast DVD-fodral til 1 skive, sort, 5-pak
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 2-4 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 26-05-2020
  Producent Deltaco
  Modelnummer DVD-51
  EAN 7340004618379

  Tasker til alle dine cd’er og dvd’er

  Der er snart ikke noget grimmere end at have løse cd’er og dvd’er liggende fremme i sit hjem. Det fungerer heller ikke godt med skiver liggende i de grimme plastik cases. Har du til gengæld en taske til alle dine brændbare skiver, så kan du nemt have dem alle sammen med, ligesom det også er pænt at have dem liggende hjemme i stuen.

  Tasker der giver godt overblik

  Der er rigtig mange mennesker, der brænder masser af cd’er med musik på eller masser af dvd’er med film på. Har du prøvet det, så ved du, hvor irriterende det kan være at skabe sig et overblik over de mange titler. Men her kan en cd taske eller dvd taske hjælpe dig. I tasken kan du nemlig lynhurtigt bladre igennem mange skiver og på den måde se, hvad udvalget byder på. Det er en kæmpe fordel, når du sidder derhjemme og skal vælge en film søndag aften, eller når dine gæster skal vælge den næste cd, der skal i afspilleren.

  Få den størrelse der passer dig bedst

  Her på i internetshop kan du finde flere forskellige tasker til dine skiver. Der er mindre tasker, som egner sig til 10 skiver og store tasker, der egner sig til 200 skiver. Det er smart at vælge en taske, som passer nogenlunde overens med antallet af skiver, du har liggende i hjemmet. For er tasken for lille, bliver det hurtigt irriterende. Men det er også irriterende, hvis tasken er alt for stor, og der kun bliver brugt 20 procent af kapaciteten. Så vælg en taske, som passer med din film- eller musiksamling.

  Altid gode priser

  En af fordelene ved at have en af Danmarks mest alsidige internetbutikker er, at vi kan tilbyde vores kunder nogle af landets bedste priser. Vi har ikke kæmpe udgifter til dyre lokaler midt i en storby, og derfor er vores omkostninger ikke lige så høje, som hvis du går ned i den lokale elektronikforretning. Du finder lækre produkter til utroligt gode priser lige her på skiftselv.dk. Ikke mindst når det kommer til tasker til cd’er eller dvd’er, hvor vi kan tilbyde mange forskellige varianter til priser, der er så lave, at selv børn kan kravle over dem.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked