DKK
Du har ingen varer i kurven

Bordløber

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Juna Basic Runner sand 45x150 cm
  Forventet levering: 3-6 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Producent Juna
  Varenummer 607598-5713397075982

  Pynt dit bord med en stilfuld bordløber

  Hvis du vil have det allersmukkeste og mest dekorative middagsbord, når der er fest eller der kommer gæster, så skal du have fat i en bordløber. Køb din næste billige bordløber her på skiftselv.dk og opnå et smukt bord, der tager sig helt perfekt ud. En bordløber er en dekorativ måde at ændre side normale bordpynt eller borddækning på.

  Hvad er en bordløber?

  En bordløber er i princippet en ganske enkel genstand. Du ruller blot den fine bordløber ud over bordet, og så har du i et snuptag forvandlet et kedeligt, intetsigende bord til et trendy og stilfuldt middagsbord. En bordløber er en form for mini-dug, som du ruller på midten af bordet. Det vil sige, at bordløberen kun ligger på midten af bordet og måske fylder halvdelen af bordets bredde. En bordløber giver et anderledes stilfuldt indryk af bordpynt end de mere konventionelle løsninger.

  Kombiner bordløberen med de andre elementer på bordet

  Hvis du har lidt snilde, så kombinerer du alle farver på bordet for at skabe den rette stemning til din fest eller sammenkomst. En bordløber er jo ikke den eneste genstand på bordet, men sammen med dækkeservietter, servietter, service, dug, glas og så videre udgør de i en helhed. Derfor kan du med fordel arbejde med alle nuancerne for at opnå det bedste indtryk. Eksempelvis til et bryllup eller en anden fin begivenhed, kan det være stilfuldt at kombinere en sølv eller grå bordløber med hvid dug, grå eller sølvfarvede servietter og hvide tallerkner. Pludselig har du et eksklusivt udtryk på dit bord, som ikke ville kunne lade sig gøre uden en bordløber.

  Køb din bordløber på skiftselv.dk

  Hvis du også gerne vil spare lidt penge hist og her, så gør du klogt i at købe din billige bordløber her på skiftselv.dk. Alle vores produkter er til faste lave priser, samtidig med at vi kun har de bedste mærker, som producerer bordløber i god kvalitet.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked