Du har ingen varer i kurven
Vi fejrer Black Friday hele Weekenden og der kommer løbende nye tilbud se vores udvalg [Klik Her]
Vogels EFF 8340  gulvstativ til fladskærms-tv, hvidt

Vogels EFF 8340 gulvstativ til fladskærms-tv, hvidt

kr. 2.999
Inkl. Gratis Levering
Forventet lev. 2-4 hverdage
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

ProducentVogels
Varenummer175769-8712285316425

Beskrivelse af Vogels EFF 8340 gulvstativ til fladskærms-tv, hvidt

EFF 8340 gulvstativ til fladskærms-tv, hvidt

Er du på udkig efter en alt-i-ét-løsning, der giver dig fri mulighed for at placere dit tv overalt i rummet? Gulvstativet EFF 8340 (hvid model) fra Vogel's er beregnet til fjernsyn på mellem 40 og 65 tommer, og ud over dit tv har det plads til dit lyd- og videoudstyr – og så kan det endda skjule kablerne.

Er du på udkig efter en alt-i-ét-løsning, der giver dig fri mulighed for at placere dit tv overalt i rummet? Vogel's gulvstativ EFF 8340 (hvid model) er beregnet til fjernsyn på mellem 40 og 65 tommer, og ud over selve tv'et kan det også holde styr på dit lyd- og videoudstyr – og så kan det endda skjule kablerne. Væsentlige fordele: Der medfølger holder til lyd- og videoudstyr – holderen kan justeres i højden, bredden og dybden. Kan justeres i højden – du kan altid indstille det justerbare beslag øverst til den højde, der giver den optimale betragtningsvinkel. Indbygget vaterpas. Integrerede opbevaringsmuligheder.
VESA-monteringshuller: fra 75x75 mm til 800x450 mm. Hvis du vil have mulighed for frit at kunne placere dit fladskærms-tv hvor som helst i rummet, er gulvstativet EFF 8340 fra Vogel's den helt rigtige løsning. Det fylder mindre end et tv-møbel, og der er plads til en dvd-afspiller eller en spillekonsol under tv'et. Men der er mange flere fordele endnu. Du kan nemlig også dreje tv'et op til 30 grader til begge sider, så du altid kan opnå den bedste betragtningsvinkel, ligesom du kan justere højden, så den er komfortabel i forhold til, hvor du sidder og ser tv. Kabler og stikdåsen til strøm kan let og elegant skjules i stativets fod.

• Holder til lyd- og videoudstyr medfølger
• Indbygget vaterpas
• Integrerede opbevaringsmuligheder

Teknisk Info for Vogels EFF 8340 gulvstativ til fladskærms-tv, hvidt

Min. skærmstørrelse (tommer)40. Maks. skærmstørrelse
(tommer)65. Maks. skærmvægt
(kg)45,0. Hulmønster
Drej60°. Antal
drejeled1. Primær
farvehvid
Garantilivstid. Justerbar
hylderja. CIS® (Cable Inlay
System)ja

Mål

(mm)min. 75x75/maks. 800x450
højdeja. Justerbare

Spørgsmål vedr. Vogels EFF 8340 gulvstativ til fladskærms-tv, hvidt?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked