Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Blu-Ray Afspillere

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Philips 3D Blu-ray-skivespiller - BDP2590W/12

  1 stk på eget lager!På lager
  kan afsendes mandag!
  Producent Philips
  Varenummer 4895185621036
  662,-
  Inkl. gratis levering

  Philips 3D Blu-ray-skivespiller - BDP2590B/12

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Producent Philips
  Varenummer 4895185621029
  699,-
  Inkl. gratis levering

  Guide til køb af Blu-ray afspillere

  Blu-ray afspillere er blevet det nye inden for filmafspilning. Det betyder også, at markedet er blevet oversvømmet med Blu-ray afspillere, så det kan være mere end almindelig svært at finde rundt i, hvad der et godt køb, og hvad der er penge ud af vinduet. På grund af den stigende efterspørgsel på Blu-ray afspillere er prisen også faldet drastisk, så de billigste afspillere i dag ikke koster mere end en plovmand, mens de dyreste sagtens kan koste flere tusinde kroner. Hvis du vil klædes lidt bedre på til at købe din næste Blu-ray afspiller, så anbefaler vi, at du vores guide til køb af Blu-ray afspillere her.

  Hvorfor har jeg overhovedet brug for en Blu-ray afspiller?

  Det åbenlyse spørgsmål, der trænger sig på: hvorfor overhovedet købe en ny afspiller? Den gamle dvd-afspiller virker jo stadig fint, og hvad skal du så bruge alle dine dvd’er til? Lad os først tage fat på en af de mest almindelige misforståelser omkring Blu-ray afspillere: de kan alle sammen afspille alle dine gamle dvd’er og cd’er. Uden problemer. Det giver dig blot muligheden for også at afspille Blu-ray skiver, som har en opløsning, der er over seks gange bedre end dvd’ers opløsning. Det betyder i realiteten, at du med en Blu-ray afspiller kan udnytte din HD-fladskærm til fulde. Tænk på det sådan her: dvd’erne afløste VHS-båndet. Blu-ray afløser dvd’erne på samme måde.

  Oven i løbet vil almindelige dvd’er også oftest være i væsentligt bedre kvalitet, fordi Blu-ray afspilleren kan sende et meget bedre signal til tv’et. Der er altså mange gode grunde til at eje en Blu-ray afspiller – især hvis du godt kan lide knivskarpe billeder og lækker lyd, når du ser film. Herunder gennemgår vi de mest almindelige modeller af Blu-ray afspillere, så du forhåbentlig kan få en ide om, hvad du gerne vil have.

  Basismodellen

  Den billige basismodel inden for Blu-ray afspillere kan afspille Blu-ray skiver og dvd’er i god kvalitet. Her stopper festen stort set også. Det er en billig Blu-ray afspiller, så betaler ikke for mere, end du har brug for. Du skal bruge et HDMI-kabel for at forbinde Blu-ray afspilleren med din fladskærm.

  3D-afspilleren

  Til forskel fra basismodellen kan 3D-afspilleren også afspille 3D-Blu-ray skiver. I dag bliver flere og flere film lavet i 3D-versioner, ligesom du garanteret har oplevet i biografen. Hvis du har et 3D-tv, vil din Blu-ray afspiller også kunne sende et 3D-signal til fladskærmen, så du kan sidde hjemme i sofaen med 3D-briller på og opleve den gode kvalitet. En stor portion af Blu-ray afspillere har i dag indbygget 3D-funktion. Men husk – din fladskærm og din Blu-ray skive skal også være 3D, før du får oplevelsen.

  Afspiller med indbygget digital tuner

  Mange Blu-ray afspillere fungerer også som tv-boks. Det vil sige, at du slipper for at have ekstra digitalbokse slået til, hvis din Blu-ray afspiller har indbygget tuner. Hvis afspilleren har indbygget tuner, skal du højst sandsynligt også lidt op i pris, men overvej om det ikke kan betale sig: du sparer pengene til en ekstra digital tuner, og du får en boks mindre at tænke på derhjemme.

  Det avancerede mediecenter

  I den høje ende af prisskalane finder vi Blu-ray afspillere, der også fungerer som mediecentre. Det vil sige, at de kan lave din fladskærm om til et Smart TV – altså et tv med apps, internetforbindelse, trådløs streaming og så videre. Disse Blu-ray afspillere er ikke begrænset til at afspille skiver. De kan bruges til meget andet, som eksempelvis at leje film via internettet, at se billeder på eller at optage det fjernsyn, du ser. Hvis du er interesseret i denne type Blu-ray afspiller, så skal du højst sandsynligt have omkring 2000 kroner op ad lommen.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked