DKK
Du har ingen varer i kurven
UDSALG - Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste

Termometer der både virker til kroppen og til huset

Publiceret 11-04-2014

Dette termometer fra Beurer har endelig løst problemet med termometre generelt: det virker nemlig både til at måle temperaturen i menneskekroppe, ligesom det også virker til at måle temperaturen i dit hjem. To fluer med ét smæk.

Køb Beurer FT 90 Klik her


Beurer FT 90


FT 90 er navnet på det smarte og flotte termometer fra Beurer. Dette termometer kan du både bruge til at have liggende fremme i dit hjem til daglig, så du kan få at vide, hvor varmt eller koldt det er i rummet. Og hvis der er en i hjemmet, der pludselig bliver syg, så kan du også bruge termometret til at tage temperaturen på mennesker. FT 90 fra Beurer er særligt velegnet til børn og babyer.

Med det flotte design bliver det ingen hindring at have termometret liggende fremme i dit hjem. Den lækre hvide overflade skæmmer ikke og falder flot i hak med ethvert rums design. Samtidig gør den buede form, at termometret mest af alt ligner en smart fjernbetjening, og det hverken støjer eller irriterer at have liggende fremme.

Du tænker måske, at det på ingen måde kan være hygiejnisk at bruge det samme termometer til at måle temperaturen i din krop og i dit hjem. Men det har folkene fra Beurer rent faktisk også tænkt på. FT 90 krop og rum termometret måler nemlig temperaturen på panden uden at komme i fysisk kontakt med huden. Du skal bare holde det tæt på personens pande, og så vil du efter et par sekunder få en pålidelig temperaturvisning. På den måde bliver dit termometer aldrig udsat for bakterier eller andre hygiejniske udfordringer.

Krop og rumtermometret fra Beurer har også indbygget hukommelse, der dækker op til de senest 60 målinger. Så kan du nemt holde øje med, hvordan din egen eller dit barns temperatur udvikler sig over tid for at se, om det går den rigtige eller den forkerte vej.

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Øretermometer som dåbsgave - Spædbørn får rigeligt med legetøj i dåbsgave. Vil du i stedet møde op med en mere kreativ og praktisk gave, så prøv et øretermometer. Det bliver der helt sikkert brug for flere gange i barnets liv.

Beurer er din specialist i sundhed og velvære - Få mærker på verdensplan har så komplet en serie af produkter inden for sundhed, skønhed og velvære som Beurer. Beurer er faktisk en af de eneste full-line leverandører inden for deres felt med over 120 produkter, og det er din garanti for, at de ved, hvad de laver.

OBH vejrstation giver et kig ind i fremtiden - Med en vejrstation fra OBH er det slut med at blive overrasket af vejret. Ikke flere cykelture til arbejde, hvor regnen pludselig kommer og gennembløder dig. For en OBH vejrstation er et præcist værktøj, der beviseligt virker.

Gennemtestet og præcis glukosemåler til dig med diabetes - Vores glukosemålere fra Beurer er alle lette at bruge. Derudover har de gode og store displays, som nemt kan aflæses. Derudover får du alt det rigtige tilbehør, som skal bruges til at måle dit blodsukker både før og efter alle måltider.

Janosch: Den elektriske tandbørste til børn - Dine børns tænder er uhyre vigtige at pleje grundigt. Først og fremmest for dine børns sundhed i det lange løb. Men det kan være svært at få børstet bisserne på de små poder, for tandbørstning er ikke det sjoveste for de mindste børn. Men den nye elektriske tandbørste fra Beuhrer, Janosch, kombinerer farver, leg og funktionalitet.

Et trådløst stegetermometer giver mere ro i køkkenet - Så længe du tager udgangspunkt i dine konkrete behov, så kan du altid begynde at lede efter de rigtige modeller herefter. Og der kan vi hjælpe dig på skiftselv.dk. Vi har nemlig mange forskellige trådløse stegetermometre, så mon ikke der findes en, der passer perfekt til dig.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked