Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Termometer der både virker til kroppen og til huset

Publiceret 11-04-2014

Dette termometer fra Beurer har endelig løst problemet med termometre generelt: det virker nemlig både til at måle temperaturen i menneskekroppe, ligesom det også virker til at måle temperaturen i dit hjem. To fluer med ét smæk.

Køb Beurer FT 90 Klik her


Beurer FT 90


FT 90 er navnet på det smarte og flotte termometer fra Beurer. Dette termometer kan du både bruge til at have liggende fremme i dit hjem til daglig, så du kan få at vide, hvor varmt eller koldt det er i rummet. Og hvis der er en i hjemmet, der pludselig bliver syg, så kan du også bruge termometret til at tage temperaturen på mennesker. FT 90 fra Beurer er særligt velegnet til børn og babyer.

Med det flotte design bliver det ingen hindring at have termometret liggende fremme i dit hjem. Den lækre hvide overflade skæmmer ikke og falder flot i hak med ethvert rums design. Samtidig gør den buede form, at termometret mest af alt ligner en smart fjernbetjening, og det hverken støjer eller irriterer at have liggende fremme.

Du tænker måske, at det på ingen måde kan være hygiejnisk at bruge det samme termometer til at måle temperaturen i din krop og i dit hjem. Men det har folkene fra Beurer rent faktisk også tænkt på. FT 90 krop og rum termometret måler nemlig temperaturen på panden uden at komme i fysisk kontakt med huden. Du skal bare holde det tæt på personens pande, og så vil du efter et par sekunder få en pålidelig temperaturvisning. På den måde bliver dit termometer aldrig udsat for bakterier eller andre hygiejniske udfordringer.

Krop og rumtermometret fra Beurer har også indbygget hukommelse, der dækker op til de senest 60 målinger. Så kan du nemt holde øje med, hvordan din egen eller dit barns temperatur udvikler sig over tid for at se, om det går den rigtige eller den forkerte vej.

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

FC080 Pureo Sonic: opfindelsen der glatter din hud ud - Det lyder måske for at godt at være sandt, at FC080 Pureo Sonic kan klare denne opgave. Men ikke desto mindre er det kosmetiske ultralydsapparat blevet testet igen og igen, og har klaret alle tests.

Øretermometer som dåbsgave - Spædbørn får rigeligt med legetøj i dåbsgave. Vil du i stedet møde op med en mere kreativ og praktisk gave, så prøv et øretermometer. Det bliver der helt sikkert brug for flere gange i barnets liv.

Hvad er forskellen på et stegetermometer og et ovntermometer? - Det kan være svært at holde styr på temperaturen i sin ovn. Det hele foregår bag en lukket dør eller låge, og uden at stikke i og undersøge maden, er det ikke lige sådan at vide, hvornår stegen, brødet, lasagnen eller noget helt fjerde er klar. Derfor skal du have et stegetermometer eller et ovntermometer. Der er stor forskel på de to valgmuligheder – læs videre her og bliv klogere.

Smuk personvægt med indbygget vejrstation - Beurer GS 80 er navnet på en flot personvægt, som med utrolig nøjagtighed kan fortælle dig, hvor meget du vejer. Men det er ikke det eneste, som Beurer GS 80 glasvægten kan. Den kombinerer nemlig det bedste fra to verdener, så vægten har også indbygget vejrstation. Det betyder, at når du alligevel vejer dig om morgenen, så kan du samtidig få en indikation af, hvilken type tøj du skal tage på.

Sådan fjerner du rynker, sår, eksem og udslæt i ansigtet - Løsningen hedder Beurer SL 30 Softlaser. Og hvad er det, tænker du måske. Svaret er, at en Beurer SL 30 Softlaser er et produkt, der næsten er for godt til at være sandt. Det er en lille laser-anordning, der kan bruges til at behandle blandt andet forkølelsessår, eksem, rynker, eksem og hudlidelser som psoriasis.

Modemagasin og elektronikproducent i sublimt samarbjede - Verdens største modemagasin Elle er gået sammen med en af verdens førende producenter af velvære-elektronik til hjemmet – det tyske mærke Beurer. Sammen har de skabt en kollektion af produkter, som kan gøre dit liv bedre og smukkere.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked