DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

RIG-TIG: Den rigtige brødkasse fra Stelton

Publiceret 18-03-2014

Dit brød har altid et hjem, hvis du køber den smukke brødkasse fra Stelton, som går under navnet RIG-TIG. Brødkassen fås i både sort og hvid, så du kan få en farve, der passer godt til din smag. Køb din RIG-TIG Stelton brødkasse her på skiftselv.dk.

Se hele vores udvalg i brødkasser Klik her


brødkasse fra Stelton


RIG-TIG brødkassen nøjes ikke med at være en brødkasse. Låget til brødkassen er nemlig ikke kun et almindeligt låg. Det kan tages af, vendes om, og så fungerer det pludselig som skærebræt. Dermed slipper du for at skulle have gang i mere opvask, når du lige hurtigt skal skære en skive lækkert brød. Steltons brødkasse er altså ikke bare pæn at kigge på, den er også funktionel og gennemtænkt.

Er der overhovedet en grund til at anskaffe sig en brødkasse, spørger du måske dig selv. Svaret er ja. Der er to overordnede grunde til at have en brødkasse som den fra Stelton til at stå i sit hjem: du holder brødet friskt, og du slipper for grimme emballager.

Når brødet ligger i en brødkasse som RIG-TIG fra Stelton, så er kassen forseglet for luft. Det har den effekt, at brøden ikke ligger og bliver tørt. Hvis det ligger i en almindelig pose, kan der højst sandsynligt slippe luft ind til brødet og gøre det kedeligt på meget kort tid. Men i en brødkasse kommer det ikke til at ske, og du forlænger brødets levetid optimalt.

Den anden fordel ved at have en brødkasse er åbenlys: du kan smide dine grimme emballager væk. Så skal der ikke ligge Kohberg, Schulstad eller Hattinger-poser fremme i dit hjem. Du sørger bare for at opbevare alt dit brød i brødkassen, og så slipper du for irriterende emballager. Brødkassen er selvfølgelig også en fordel, hvis du bager brød, og ikke har noget at lægge brødet efter endt bagning.

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Ufattelig stålkvalitet i sort fra Stelton - Pure Black fra Stelton er en knivserie, bestående af de allerbedste knive, du overhovedet kan forestille dig. Knivene er alle udført i ét stykke rustfrit stål, som gør dem både flotte og mere hygiejniske end andre knive. De lækre Stelton knive i Pure Black-serien vil hurtigt blive et hit for alle, der elsker skarpe og flotte knive.

Arne Jacobsen og Stelton: unikt dansk samarbejde i rustfrit stål - Få danske mærker har samarbejdet med så verdenskendte designere som Stelton. Velkendte navne tæller blandt andre Paul Smith, Erik Magnussen og ikke mindst Arne Jacobsen. Særligt Steltons samarbejde med Arne Jacobsen har udmøntet sig i en serie af produkter, der for evigt har vundet indpas i hjem verden over.

Brødkasser: de er smarte, praktiske og elegante - Billige brødkasser er også nemme at finde. Det handler bare om at tage sig sammen til at kaste et par hundrede kroner efter, og så skal du ikke tænke på det de næste mange år.

Brødkassen med flere funktioner - En brødkasse er ikke bare en brødkasse, hvis man spørger det britiske topmærke Joseph Joseph, der blev stiftet i 2003 af to engelske tvillingebrødre.

En særlig brødkasse fra Rasmussen og Pedersen - Denne brødkasse fra Rasmussen & Pedersen er noget for sig. Den er faktisk ganske enestående. Det er den på grund af sit udseende. Brødkassen er utroligt flot og smuk, og du vil selv blive forundret over det flotte design i lang tid efter, du har købt den.

Termokande fra Stelton solgt i over ti millioner eksemplarer - Stelton EM77 er måske den mest berømte af alle termo- og kaffekander. Termokanden har med sit flotte og karakteristiske design vundet indpas i mange danskeres hjerter. Selvom kanden er designet for over 30 år siden, så er kanden stadig en af de flotteste og mest elskede kaffekander at have stående i sit hjem.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked