DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Ufattelig stålkvalitet i sort fra Stelton

Publiceret 14-03-2014

Pure Black fra Stelton er en knivserie, bestående af de allerbedste knive, du overhovedet kan forestille dig. Knivene er alle udført i ét stykke rustfrit stål, som gør dem både flotte og mere hygiejniske end andre knive. De lækre Stelton knive i Pure Black-serien vil hurtigt blive et hit for alle, der elsker skarpe og flotte knive.

Køb Stelton Pure Black serie Klik her


Pure Black


Designet er så skarpt, at du næsten kan skære dig på det. Knivene ligger godt i hånden, når du arbejder med dem i køkkenet. Knivene er mere hygiejniske end alle andre knive. Knivene i serien er udført i samme stilfulde look, så de matcher hinanden perfekt.

Steltons Pure Black er til den seriøse kok, der gerne vil have de bedste resultater på den flotteste måde. Samtidig er serien velegnet til dig, hvis du godt kan lidt enkelt design, der stadig har et klart udtryk.

I serien Pure Black fra Stelton finder du knive til alle lejligheder: store kokkeknive, små kokkeknive, Santoku-knive, urteknive og brødknive. Kort sagt kan du få alle de knive i serien, du har lyst til. Oven i købet kan du købe en magnetskinne i skinnende hvid, som vil fremhæve de flotte knive endnu mere.

Langt de fleste knive bliver sammensat af et håndtag og et blad. Problemet med denne konstellation er, at snavs, skidt, bakterier med mere kan sætte dig fast i den lille rille, der opstår mellem håndtaget og bladet. Stelton Pure Black har løsningen. Bladet er udført i ét stykke rustfrit stål, hvilket betyder, at der ikke er nogen rille, fordybninger, åbninger eller andet, som bakterierne kan sætte sig fast i.

Steltons Pure Black serie egner sig også som den perfekte gaveide til ham eller hende, som alligevel har alt. Du kender typen, der er umulig at købe gave til. Her vil de eksklusive og flotte knive være en god gave, som alle vil blive glad for at eje.

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Arne Jacobsen og Stelton: unikt dansk samarbejde i rustfrit stål - Få danske mærker har samarbejdet med så verdenskendte designere som Stelton. Velkendte navne tæller blandt andre Paul Smith, Erik Magnussen og ikke mindst Arne Jacobsen. Særligt Steltons samarbejde med Arne Jacobsen har udmøntet sig i en serie af produkter, der for evigt har vundet indpas i hjem verden over.

Flot og solid kagespade fra Stelton - Leder du efter en ny kagespade, fordi den gamle er grim, slidt eller svær at betjene, så er denne Stelton kagespade et rigtig godt køb. Også hvis du ikke i forvejen har en kagespade, vil du opleve, at det bliver meget mere tilfredsstillende at håndtere lagkager med en god kagespade.

RIG-TIG: Den rigtige brødkasse fra Stelton - Dit brød har altid et hjem, hvis du køber den smukke brødkasse fra Stelton, som går under navnet RIG-TIG. Brødkassen fås i både sort og hvid, så du kan få en farve, der passer godt til din smag. Køb din RIG-TIG Stelton brødkasse her på skiftselv.dk.

Termokande fra Stelton solgt i over ti millioner eksemplarer - Stelton EM77 er måske den mest berømte af alle termo- og kaffekander. Termokanden har med sit flotte og karakteristiske design vundet indpas i mange danskeres hjerter. Selvom kanden er designet for over 30 år siden, så er kanden stadig en af de flotteste og mest elskede kaffekander at have stående i sit hjem.

Robotplæneklipper - Slut med lange, svedige ture ude i haven med en tonstung græsslåmaskine. Læn dig tilbage i liggestolen og nyd solen, mens din robotplæneklipper klarer alt det hårde arbejde for dig.

Hjemmebrygget espresso for feinschmeckere - Den italienske producent af de legendariske Rocket espresso-maskiner introducerer nu det ypperste indenfor maskiner til hjemmebrug. Det sidste skud på stammen af håndbyggede espresso-maskiner er skabt til den ultimative hjemmebarista, der selv vil kunne lege med fx pumpetrykket.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked