DKK
Du har ingen varer i kurven

Chilisnitteren Pepe ordner dine chilier i et snuptag

Publiceret 03-03-2014

Pepe er navnet på en chilisnitter fra det tyske køkkengrej-firma AdHoc. Chilisnitteren lader dig snitte dine chilier ganske fint, uden du skal være bange for at få den stærke chili i øjnene eller lignende, som ellers godt kan ske under almindelig madlavning, når det går lidt stærkt. Ideel til dig, der elsker stærk og krydret mad.

Køb Chilisnitteren "Pepe" Klik her


Chilisnitter


Med sit design taler Pepe chilisnitteren sit tydelige sprog: velegnet til at snitte chilier i. Den lille anordning har form som en chili, og det er netop også den specialitet: at hakke tørrede chilier til små, fine tern, så du kan komme det i din madlavning eller bruge det som topping oven på diverse retter.


Den lille chilimølle er eksklusivt designet til at snitte dine chilier. Med den indre mekanik i møllen vil dine chilier blive snittet lige fint og ensartet hver eneste gang. Uden du skal bruge nogen kræfter overhovedet. Det tyske kvalitetsmærke AdHoc har gjort det simpelt og nemt at håndtere Pepe, så selv de mindste eller svageste hænder kan klare arbejdet.

Med sit design er det også en fryd at have Pepe chilisnitteren i sit køkken. Den elegante kombination af akryl og rustfrit stål gør, at chilimøllen er flot at have stående fremme i sit køkken – især hvis du har puttet et par tørrede chilier i, så de er klar til at blive snittet. For med det gennemsigtige akryl ser det særligt appetitligt ud, når der er chilier klar til snitning.

Denne chilikværn er endnu et bevis på, at AdHoc er nogle af de bedste inden for køkkenudstyr, der både tager sig godt ud med unikke designs og stadigvæk har funktionalitet og brugervenlighed i top. Køb din chilisnitter her på skiftselv.dk og vær klar på, at din mad fra nu af bliver forædlet af lækre, fintsnittede chilier.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Flyt hjemmefra med stil: alt det vigtigste køkkengrej - For nogle sker det allerede som 16-årig. For nogle først som 30-årig. For andre sker det aldrig. Vi snakker selvfølgelig om at flyve fra reden – den skæbnesvangre dag, hvor ældstebarnet pakker sin sager og drager ud i verden for at stå på egne ben. Du flytter hjemmefra. Men er du nu sikker på, at du overhovedet er klar til det?

Køkkenredskaber i lækkert design med Cuisipro - Se hele vores udvalg af Cuisipro-produkter på skiftselv.dk. - Cuisipro laver køkkenredskaber til amatørkokke, professionelle kokke og generelt bare alle, der kan lide at lave og tilberede mad.

En madpincet til non-stick belægning fra Nuance - Den nye Nuance madpincet, der har et eksklusivt design, passer perfekt sammen med de øvrige køkkenredskaber fra Nuance.

Her er værktøjet der får dine burgere til at blive perfekte - Alle elsker en god burger. Den er både nem at lave, utroligt velsmagende og en fornøjelse at servere for alle. Det mest besværlige ved at lave burgere, er arbejdet med at forme bøfferne, hvor man kommer til at få ret fedtede fingre, inden man har fået bøfferne til at se perfekte ud. Det er der råd for. Med en burger presser fra Funktion slipper du for alt bøvlet.

Multihakker skærer dine grøntsager i tern på rekordtid - Med en multihakker fra Gefu kan du blive lynhurtig til at ordne grøntsager og frugter til madlavningen. Alle i multihakkeren bliver kværnet til perfekte, ensartede terninger, som nemt kan bruges til salater, kødsovs, sammenkogte retter eller salsa.

Alligator bekæmper grøntsagerne - Der er en Alligator løs i dit køkken. Bare rolig, den bider ikke. Ikke andet end grøntsagerne i hvert fald. For Alligator er et forholdsvist nyt svensk mærke, der har specialiseret sig i at lave husholdningsprodukter, der gør det meget nemmere at skære grøntsager og frugt i køkkenet.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked