Du har ingen varer i kurven
Levering 365 dage om året! Produkter med en forventet levering på 1-2 dage kan sendes alle ugens dage til en DAO pakkeshop.* Læs mere om levering

Chilisnitteren Pepe ordner dine chilier i et snuptag

Publiceret 03-03-2014

Pepe er navnet på en chilisnitter fra det tyske køkkengrej-firma AdHoc. Chilisnitteren lader dig snitte dine chilier ganske fint, uden du skal være bange for at få den stærke chili i øjnene eller lignende, som ellers godt kan ske under almindelig madlavning, når det går lidt stærkt. Ideel til dig, der elsker stærk og krydret mad.

Køb Chilisnitteren "Pepe" Klik her


Chilisnitter


Med sit design taler Pepe chilisnitteren sit tydelige sprog: velegnet til at snitte chilier i. Den lille anordning har form som en chili, og det er netop også den specialitet: at hakke tørrede chilier til små, fine tern, så du kan komme det i din madlavning eller bruge det som topping oven på diverse retter.


Den lille chilimølle er eksklusivt designet til at snitte dine chilier. Med den indre mekanik i møllen vil dine chilier blive snittet lige fint og ensartet hver eneste gang. Uden du skal bruge nogen kræfter overhovedet. Det tyske kvalitetsmærke AdHoc har gjort det simpelt og nemt at håndtere Pepe, så selv de mindste eller svageste hænder kan klare arbejdet.

Med sit design er det også en fryd at have Pepe chilisnitteren i sit køkken. Den elegante kombination af akryl og rustfrit stål gør, at chilimøllen er flot at have stående fremme i sit køkken – især hvis du har puttet et par tørrede chilier i, så de er klar til at blive snittet. For med det gennemsigtige akryl ser det særligt appetitligt ud, når der er chilier klar til snitning.

Denne chilikværn er endnu et bevis på, at AdHoc er nogle af de bedste inden for køkkenudstyr, der både tager sig godt ud med unikke designs og stadigvæk har funktionalitet og brugervenlighed i top. Køb din chilisnitter her på skiftselv.dk og vær klar på, at din mad fra nu af bliver forædlet af lækre, fintsnittede chilier.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Derfor skal du bruge elektriske knive - Den skarpe klinge bliver derefter drevet at motoren i nogle hurtige bevægelser, som kan skære igennem det meste. Nu kan du simpelt og nemt arbejde med brød, kød, frostvarer, grøntager eller hvad du ellers gerne vil skære i.

Få styr på papiret med en køkkenrulleholder - Hvad venter du på? Det behøver ikke at være et helvede at få styr på køkkenrullesituationen i dit køkken. Med en holder slipper du for en masse besvær, så der er absolut ingen undskyldning for at vente – det vil gøre en stor forskel for helhedsindtrykket i dit køkken.

Rullepølsepresseren redder rullepølsen - Du skal dog også have en rullepølsepresser for at lave rullepølse. Eller risikerer du, at rullepølsen falder fra hinanden.

Jamie Oliver har udviklet en lang række køkkenprodukter - Samme vision Jamie Oliver har for madlavning, finder man i hans arbejdsredskaber til køkkenet. De er enkle og funktionelle, og så har de et moderigtigt og lækkert design. Derudover er de dejlige at bruge, så det bliver endnu sjovere at stå i køkkenet og lave eksotiske eller jordnære retter.

Lav din egen sushi med denne sushi roller - Det kan godt være, at sushi traditionelt set er en japansk ret. Men det betyder ikke, at man ikke må bruge lidt vestlig teknologi til at gøre det lettere at lave sin egen, hjemmelavede sushi. For med denne sushi roller kan du tage sushien med helt ind i det 21. århundrede og gøre det nemmere end nogensinde før at lave hjemmelavet sushi.

Osteskæreren fra Nuance er uovertruffen - Osteskæreren fra Nuance har en smart stopskinne. Den skinne stopper osten fra at rykke sig, når du skærer osten. Samtidig gør stopskinnen, at du helt præcist kan skære ost i den tykkelse, du bedst kan lide det.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked