Du har ingen varer i kurven
Levering 365 dage om året! Produkter med en forventet levering på 1-2 dage kan sendes alle ugens dage til en DAO pakkeshop.* Læs mere om levering

Brilliant Care til dit hår fra Bosch

Publiceret 12-02-2014

BrilliantCare fra Bosch er en produktserie til dig, som ønsker at være ekstra skånsom over for dit hår. I serien finder du blandt andet en hårtørrer, et glattejern og et krøllejern. Men for BrilliantCare serien fra Bosch er det ikke bare hvilket som helst glattejern eller hvilken som helst hårtørrer. Alle produkterne er udviklet med særlig fokus på smukt hår, der samtidig skal være smukt.

Køb Brilliant Care produkterne fra Bosch Klik her


Brilliant Care


Sans for detaljen
Der er ingen, der som det tyske mærke Bosch kan nørde detaljer. Selvom der ”bare” er tale om en almindelig hårtørrer, så har Bosch alligevel lagt liv og sjæl i, at få BrilliantCare serien til at være noget unikt, når man sammenligner med konkurrenterne. I hårtørreren kommer det blandt andet til udtryk ved KeratinAdvance-teknologien. Det er en teknologi, der tilgodeser det naturlige keratin i dit hår og bevarer cellestrukturen i dit håt, så det forbliver sundt i længere tid. Køber du en almindelig hårtørrer nede i supermarkedet, så tørrer den dit hår uden at tage hensyn til dit hår, strukturen, sundheden eller noget.

Sundhed over skønhed
Rigtig mange kosmetikprodukter fokuserer udelukkende på skønhed og beauty. Det giver i sig selv god mening, for det er jo også derfor, du køber produkterne. Men Bosch BrilliantCare skiller sig ud fra mængden ved at fokusere lige så meget på sundhed som på skønhed. Produkterne fra BrilliantCare serien tilgodeser sundheden i dit hår sammen med skønheden. Samtidig ved Bosch også godt, at dit hår kun forbliver smukt, hvis du sørger for at pleje det ordentligt og har hårets sundhed in mente, når du tørrer det, glatter, krøller det og så videre.

Du kan købe de fantastiske BrilliantCare produkter fra Bosch her på skiftselv.dk. Inden for hver deres kategori af apparater til håret er det nogle af de sundeste og bedste at arbejde med for dit hår. Derudover er det Brilliant Care ikke dyrere, end at de fleste mennesker har råd til dem. 

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Bosch køkkenmaskiner - der er noget for alle - Den store tyske hvidevare-producent Bosch har kastet sig over køkkenmaskine-markedet. Det har udmøntet sig i en bred pallet af køkkenmaskiner – lige fra billige foodprocessorer til få hundrede kroner og op til køkkenmaskiner til fire tusinde kroner, som selv de professionelle vil bruge.

Bosch køkkenmaskiner i nye smarte farver - Køkkenmaskinen fra Bosch har et tredimensionelt blandingssystem, som kan hjælpe med tilberedningen af næsten al slags mad. Den kraftfulde røremaskine på 900 watt gør det let at arbejde med fx tungere deje såsom rugbrødsdej.

Vask som aldrig før med en Bosch opvaskemaskine - Der er mange gode grunde til at vælge en Bosch opvaskemaskine. Opvaskemaskinerne har alle de nødvendige funktioner, der kendetegner en god opvaskemaskine.

CleanAir Kulfiltret fra BSH gavner både helbred og pengepung - Med et BSH CleanAir-kulfilter kan du fjerne helt op til 93 procent af den usunde mados. Dermed er CleanAir et af de bedste kulfilter-systemer, hvis man sammenligner med konventionelle modeller.

God hårstyling kan redde en hel dag - Hvis håret spalter, filtrer eller bare ikke har den rette farve, er det ikke altid sjovt at vågne op og se sig selv i spejlet om morgenen. Det synes ingen, og en dårlig hårdag kan hurtigt blive til en helt igennem dårlig dag.

Intelligente vaskemaskiner fra Bosch og Siemens - Fremtidens vaskemaskine er her allerede ! Bosch og Siemens i-Dos vaskemaskinerne har et nyt automatisk system, der selv identificerer tekstiltype og mængde af snavs, og som selv sørger for dosering af vaskemiddel i op til 24 vaske. Trods den meget avancerede teknik, er de lette at bruge.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked