DKK
Du har ingen varer i kurven

Brilliant Care til dit hår fra Bosch

Publiceret 12-02-2014

BrilliantCare fra Bosch er en produktserie til dig, som ønsker at være ekstra skånsom over for dit hår. I serien finder du blandt andet en hårtørrer, et glattejern og et krøllejern. Men for BrilliantCare serien fra Bosch er det ikke bare hvilket som helst glattejern eller hvilken som helst hårtørrer. Alle produkterne er udviklet med særlig fokus på smukt hår, der samtidig skal være smukt.

Køb Brilliant Care produkterne fra Bosch Klik her


Brilliant Care


Sans for detaljen
Der er ingen, der som det tyske mærke Bosch kan nørde detaljer. Selvom der ”bare” er tale om en almindelig hårtørrer, så har Bosch alligevel lagt liv og sjæl i, at få BrilliantCare serien til at være noget unikt, når man sammenligner med konkurrenterne. I hårtørreren kommer det blandt andet til udtryk ved KeratinAdvance-teknologien. Det er en teknologi, der tilgodeser det naturlige keratin i dit hår og bevarer cellestrukturen i dit håt, så det forbliver sundt i længere tid. Køber du en almindelig hårtørrer nede i supermarkedet, så tørrer den dit hår uden at tage hensyn til dit hår, strukturen, sundheden eller noget.

Sundhed over skønhed
Rigtig mange kosmetikprodukter fokuserer udelukkende på skønhed og beauty. Det giver i sig selv god mening, for det er jo også derfor, du køber produkterne. Men Bosch BrilliantCare skiller sig ud fra mængden ved at fokusere lige så meget på sundhed som på skønhed. Produkterne fra BrilliantCare serien tilgodeser sundheden i dit hår sammen med skønheden. Samtidig ved Bosch også godt, at dit hår kun forbliver smukt, hvis du sørger for at pleje det ordentligt og har hårets sundhed in mente, når du tørrer det, glatter, krøller det og så videre.

Du kan købe de fantastiske BrilliantCare produkter fra Bosch her på skiftselv.dk. Inden for hver deres kategori af apparater til håret er det nogle af de sundeste og bedste at arbejde med for dit hår. Derudover er det Brilliant Care ikke dyrere, end at de fleste mennesker har råd til dem. 

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Bosch - når du vil have højeste kvalitet og de nyeste features - Hårde hvidevarer, støvsugere og kaffemaskiner. Det er de produkter fra Bosch, du finder på skiftselv.dk, og det passer os rigtig godt.

Filmstjernehår - Sæt dit hår som en Hollywood stjerne - Quick, Straight & Go har tillige trinløs indstilling af temperatur og keramiske varmeplader, der er ekstra skånsomme mod håret og bevarer fugtigheden. Den indbyggede ion-funktion modvirker den statiske elektricitet, der gør håret flyvsk, og den ekstra lange ledning modvirker umulige arbejdsstillinger.

Slide Curler - Lette krøller med OBH - For langt de fleste piger er styling af håret et hverdagsgøremål, som helst ikke må tage for lang tid, uden at gå på kompromis med resultatet.

Testvinder: hårtørreren PHD9760 fra Bosch - Leder du efter en ny hårtørrer? Hvis du gør, eller hvis du kender nogen, der gør, så skylder I jer selv at overveje PHD9760 hårtørreren fra Bosch. Den har i december 2012 vundet prisen som bedste hårtørrer i en stor test i Magasinet Q.

Undgå at brænde dit hår af: gode tips til glattejernet - vi samlet en række tips til, hvordan du får det bedste resultat med glattejernet – uden at brænde håret af. Det er ikke mange år siden, at glat hår var forbeholdt dem med generne til det. I dag kan selv de mest genstridige krøller glattes ud med et glattejern, så enhver kan få glat, smukt og skinnende hår ganske nemt. Men det er ikke uden risiko at glatte sit hår, og de fleste piger har på et eller andet tidspunkt prøvet at brænde deres hår af.

Konisk krøllejern: giver baghjul til almindelige krøllejern - Du har din hårtørrer, dit krøllejern, dit fladejern, dine børster, dine kamme, dit make-up udstyr. Du har det hele – troede du. For der er et nyt must-have redskab på markedet, som alle piger, der godt kan lide flot hår, må eje. Det er det koniske krøllejern, som kan give dig mere detaljerede og smukke krøller på en nem måde.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked