DKK
Du har ingen varer i kurven

Severin elapparater i alle størrelser

Publiceret 03-04-2012

Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Det er produkter, der spænder fra hvidevarer, til kaffemaskiner, til grill, til glattejern.

Se flere produkter fra Severin Klik herPopulære produkter fra Severin
Se flere produkter fra Severin Klik her


Mere om Severin

Selv siger de, at man kan kende et Severin-produkt på lang afstand, fordi produkterne er så funktionelle og stilfulde. Og designet er udviklet og forfinet over de sidste 50 år, så elapparaterne fremstår helt unikke.

Det kendetegner især Severin, at de har arbejdet meget i runde og bløde former, der smukt kombineres med sorte, matte og blanke nuancer eller krom og stål. Det tilføjer nemlig teknikken et ekstra niveau, og får det til at se enormt højteknologisk og alligevel utrolig enkelt ud. Lidt i stil med Apples produkter, som iPod eller iPad, hvilket de fleste kender og synes godt om.

Men nu skal man ikke tro, at Severin laver overklasseprodukter, som ingen har råd til. På skiftselv.dk forhandler vi et utal af almindelige Severin-apparater, som alle husholdninger har råd til. For lige omkring 200 kroner kan du eksempelvis få en toaster, en kaffekande, en popcornmaskine eller en æggekoger. Og det må siges at være et prisniveau, hvor alle kan være med. Bliver det meget billigere, så rimer produktet garanteret også på bras.

Severin er også klar over, at man ikke kun kan lave produkter i én specifik prisklasse. Derfor vil du opdage, at det tilsyneladende samme produkt kan fås i til flere forskellige priser. Det hænger ligeledes godt sammen med Severins filosofi. For selvom det ligner en helt almindelig elkande med et ganske simpelt og elegant design, så tag ikke fejl. Kvaliteten er rent faktisk i top. Og så gør det jo ikke noget, at designet pryder i køkkenet.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Schweiziske hvidevarer fra Liebherr er sagen - Er du på markedet for at anskaffe dig et nyt køle- eller fryseskab? Så tænk Liebherr. Det er schweizisk kvalitet, som du kender det – det hele kører som et smurt urværk. Og så har Liebherr over halvtreds års erfaring med at producere kvalitets køle- og fryseskabe.

Spar tusindvis af kroner ved at udskifte gamle hvidevarer - I Danmark betaler vi verdens højeste priser på el. Det betyder, at du kan spare masser af penge ved at sørge for, at dine gamle hvidevarer bliver udskiftet med energivenlige af slagsen. I en opgørelse lavet af Nykredit viser det sig, at du kan spare over 3000 kroner om året ved at have hvidevarer med lavt energiforbrug.

Kaffemaskiner med timer - Hvis du godt kan lide friskbrygget kaffe om morgenen, og du samtidig er et travlt menneske, så er en kaffemaskine med timer en god investering af flere årsager.

Ekstra hygge med en bordgrill - Leder du efter den rigtige bordgrill, der samtidig er billig, er du på rette vej. Her på skiftselv.dk har vi nemlig både billige bordgrill til de mest basale indendørs grillbehov, og bordgrill af højeste kvalitet der har hele pakken.

Du kan grille hele året rundt med en panini-grill - Panini-grillen er en universial-grill til bordet, der sætter dig i stand til at grille, riste og varme mad utrolig nemt og hurtigt. Køb den hos skiftselv.dk

Brandt er hårde hvidevarer med fokus på miljøet - Hos Brandt er det en mærkesag at lave den allerbedste kvalitet – og det er både når det kommer til service, til design og funktionalitet. Hele produktsortimentet er udviklet for at gøre din hverdag så let som muligt.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked