DKK
Du har ingen varer i kurven
EFTERÅRS-UDSALG - Se de vilde tilbud i vores OUTLET Klik Her ... HUSK 90 dages udvidet "julegave" returret! Gælder også vores OUTLET

Mellita Single 5: Billig og kompakt kaffemaskine

Publiceret 08-06-2013

Mellita Single 5 kaffemaskinen er det rigtige valg for dig, hvis du er på udkig efter en meget billig kaffemaskine, der ikke kan mere end højst nødvendigt. Den har en enkelt funktion: det er at producere lækker kaffe. Men det er Mellita Single 5 til gengæld også ekspert i.

Mellita Single 5: Køb den her Klik her


Mellita Single 5

På internettet, hos isenkrammere og sågar i supermarkeder ligner kaffemaskiner efterhånden mere noget, der kommer fra det ydre rum. Store fuldautomatiske espressomaskiner til mange tusinde kroner, der kan lave alt fra latte macchiato til sirupfyldte cappuccinoer. Det er også lækkert nok i sig selv, men de store, futuristiske kaffemaskiner optager meget plads, koster tit det hvide ud af øjnene og har flere funktioner end godt er. Det undgår du fuldstændig med Mellita Single 5 kaffemaskinen.

Det er nemlig en klassisk kaffemaskine med filter, som de fleste efterhånden har prøvet at lave kaffe med. Det fungerer nemt: du hælder bare vand i maskinen, sætter filter i, fylder tilsvarende mængde kaffepulver i og trykker på start. Så er der kaffe.

Modsat andre kaffemaskiner er Mellita Single 5 designet til at brygge fem kopper ad gangen. Det vil sige, at du ikke skal vente på, at en hel kande med kaffe bliver lavet. Mellita 5 egner sig til mindre hjem, hvor der både er trængst med plads og ikke så mange personer i husstanden.

Som sagt er der her også tale om en billig kaffemaskine. Måske en af de billigste på markedet overhovedet. For lidt over tre hundrede kroner kan du erhverve dig den smarte kaffemaskine, som med sit slanke design kan passe ind i selv de mindste køkkener.

Gider du ikke til at lave fem kopper kaffe, kan du også nøjes med at lave mindre. Det er for at spare plads og tid, at den gennemsigtige glaskolbe ikke er større. Filteret der passer til maskinen hedder 1X2.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Wilfa Svart: til dig der elsker god nordisk kaffe - Firmaet Wilfa har udviklet en ny serie af kaffemaskiner. Denne serie kalder de for Wilfa Svart, og der er virkelig lagt blod, sved og tårer i projektet, som også kan ses og smages på slutproduktet. Wilfa har omhyggeligt gjort sit for at videreføre den nordiske kaffetradition med kaffemaskiner, der brygger fortrinlig kaffe.

Severin elapparater i alle størrelser - Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Senseo Twist: kendt kvalitet i nye klæder - Der er en ny kaffemaskine på markedet. Et nyt medlem af Philips populære Senseo-familie. Og den lille ny hedder Senseo Twist. Med det velkendte pudesystem, som de fleste efterhånden kender, er det nemt og overskueligt at lave lækker kaffe.

Stå op til friskbrygget kaffe med Morphy Richards - Det engelske firma Morphy Richards, der har sine rødder helt tilbage til 1930’ernes England, har altid været kendte for deres solide kvalitet og unikke design. Med Morphy Richards Accents-kaffemaskinen er kvalitetsmærket igen helt fremme i skoene, når det drejer sig om velduftende kaffe.

Moccamaster: når livet er for kort til dårlig kaffe - Alle kaffemaskiner fra Moccamaster kan brygge en kande kaffe på seks minutter. De store kaffemaskiner fra Moccamaster kan endda brygge to kander kaffe på otte minutter. Og mens kaffemaskinen brygger kaffen holder temperaturen sig hele tiden mellem 92 og 96 grader.

Kaffemaskiner med timer - Hvis du godt kan lide friskbrygget kaffe om morgenen, og du samtidig er et travlt menneske, så er en kaffemaskine med timer en god investering af flere årsager.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.