DKK
Du har ingen varer i kurven
UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Docking station: Lad din smartphone op, mens du afspiller musik

Publiceret 23-04-2013

Docking stationer kan bruges til mange ting. Du kan bruge dem til at lade din smartphone eller tablet op, mens du bruger den som musik- eller filmafspiller. Du slår to fluer med et smæk på den måde, så din enhed ikke bliver nytteløs, mens den lader op.

Se vores udvalg i dockstationer Klik her


dockstation

Hvis du bruger din smartphone til at afspille musik fra, så kan en docking station være noget for dig. Hvis du ofte bruger din iPad i hjemmet til at se film og serier på, vil en docking statio også være noget for dig. Frem for at lade din elektronik blive tappet for strøm, kan du både bruge enheden og lade den op samtidig.

Mange docking stationer kendes også under navnet iPhone højtalere eller iPhone speakere, fordi de i princippet er det samme. Det betyder, at du sætter din iPhone til den pågældende docking station, som heldigvis sidder i en højtaler. På den måde lader telefonen op, mens den bliver brugt som musikafspiller. Nemt og smart. Det samme kan lade sig gøre med en docking station til din iPhone.

En docking station med højtaler til har også mange fordele sammenlignet med almindelige højtalere og højtalersæt. Først og fremmest kan du som sagt lade din smartphone op samtidig med, at du afspiller musik. Derudover slipper du for at skulle bøvle med ledninger til højre og til venstre. Docking stationen skal kun bruge strøm – resten sidder i én enkelt enhed. Det betyder ikke, at din lydkvalitet bliver dårligere, for de fleste docking stationer med højtalere er bygget til at også at give god lyd.

Docking stationer kan også være det perfekte sted at stille sin smartphone, når man kommer hjem fra skole eller arbejde. Så skal du bare gøre det til en vane at stille den i docken, og så har du både din yndlingsmusik ved hånden og hurtigt en fuldt opladet telefon.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Hvad er et HDMI-kabel? - HDMI står for High Definition Multimedia Interface. HDMI-kablet er blevet den international standard, når det kommer til video- og lydoverførsel mellem elektroniske apparater, herunder blandt andet computere, bærbare, fladskærme, computerskærme, bluray-afspillere, dvd-afspillere og meget mere.

Hvad er et phono kabel? - Et phono kabel kan forbinde en CD-afspiller, en båndoptager eller højtalere til en forstærker – også kaldet en receiver. Men phono kabler bliver i dag også brugt i mange andre tilfælde. Blandt andet når du skal overføre lyd mellem et sæt Hi-Fi højtalere og en computer.

Smart og billig trådløs bluetooth højtaler til sommertiden - Supertooth Disco2 Bluetooth højtaler kan nemt kombineres med alle musikafspillende bluetooth-enheder – smartphones, bærbare computere, iPods og så videre. Med en kraftig batteripakke kan du have højtaleren på standby i utrolig lang tid, afspille musik i ti timer ved almindelig lydstyrke og tre til fire timers afspilning ved høj lydstyrke.

Højtalere med Bluetooth eller AirPlay: hvad er bedst? - Med en skare af trådløse højtalere på markedet, der bruger enten Bluetooth eller AirPlay, har vi sat os for at undersøge, hvilken teknologi der giver dig den bedste oplevelse. Herunder finder du fordele og ulemper ved begge trådløse løsninger, så du ved, hvad du skal gå efter næste gang, du skal købe nye højtalere.

Unikke hovedtelefoner lavet af træ og miljøvenlige materialer - Firmaet House of Marley har produceret en række hovedtelefoner, der skiller sig ud i mængden. En af dem er hovedtelefonen med det glade navn ”Smile Jamaica”. Det unikke ved disse hovedtelefoner er designet og materialerne – den er nemlig produceret af miljøvenlige produkter, der kan genbruges og ikke skader naturen. Det er en hovedtelefon i reggae-musikeren Bob Marleys ånd.

Universal tv-Fod dækker alle vinkler - Når mor og far skal have en ny fladskærm, så ryger den gamle fladskærm naturligvis ind på børneværelset, ud i sommerhuset eller op på kontoret. Men hvor er TV foden? Heldig vis findes der alternativer til den originale TV stander


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked