DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Docking station: Lad din smartphone op, mens du afspiller musik

Publiceret 23-04-2013

Docking stationer kan bruges til mange ting. Du kan bruge dem til at lade din smartphone eller tablet op, mens du bruger den som musik- eller filmafspiller. Du slår to fluer med et smæk på den måde, så din enhed ikke bliver nytteløs, mens den lader op.

Se vores udvalg i dockstationer Klik her


dockstation

Hvis du bruger din smartphone til at afspille musik fra, så kan en docking station være noget for dig. Hvis du ofte bruger din iPad i hjemmet til at se film og serier på, vil en docking statio også være noget for dig. Frem for at lade din elektronik blive tappet for strøm, kan du både bruge enheden og lade den op samtidig.

Mange docking stationer kendes også under navnet iPhone højtalere eller iPhone speakere, fordi de i princippet er det samme. Det betyder, at du sætter din iPhone til den pågældende docking station, som heldigvis sidder i en højtaler. På den måde lader telefonen op, mens den bliver brugt som musikafspiller. Nemt og smart. Det samme kan lade sig gøre med en docking station til din iPhone.

En docking station med højtaler til har også mange fordele sammenlignet med almindelige højtalere og højtalersæt. Først og fremmest kan du som sagt lade din smartphone op samtidig med, at du afspiller musik. Derudover slipper du for at skulle bøvle med ledninger til højre og til venstre. Docking stationen skal kun bruge strøm – resten sidder i én enkelt enhed. Det betyder ikke, at din lydkvalitet bliver dårligere, for de fleste docking stationer med højtalere er bygget til at også at give god lyd.

Docking stationer kan også være det perfekte sted at stille sin smartphone, når man kommer hjem fra skole eller arbejde. Så skal du bare gøre det til en vane at stille den i docken, og så har du både din yndlingsmusik ved hånden og hurtigt en fuldt opladet telefon.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Højtalere med Bluetooth eller AirPlay: hvad er bedst? - Med en skare af trådløse højtalere på markedet, der bruger enten Bluetooth eller AirPlay, har vi sat os for at undersøge, hvilken teknologi der giver dig den bedste oplevelse. Herunder finder du fordele og ulemper ved begge trådløse løsninger, så du ved, hvad du skal gå efter næste gang, du skal købe nye højtalere.

Hvad er et Scart kabel? - Scart kablet er et kabel, der bruges til at transportere billede og lyd mellem en spillekonsol eller en dvd-afspiller og et fjernsyn.

Hvad er et HDMI-kabel? - HDMI står for High Definition Multimedia Interface. HDMI-kablet er blevet den international standard, når det kommer til video- og lydoverførsel mellem elektroniske apparater, herunder blandt andet computere, bærbare, fladskærme, computerskærme, bluray-afspillere, dvd-afspillere og meget mere.

Philips universalfjernbetjening lader dig styre hele hjemmet samtidig - Der er ikke længere nogen grund til at have otte forskellige fjernbetjeninger liggende i stuen, så du kan styre de mange forskellige elektroniske apparater. Med en universalfjernbetjening fra Philips kan du styre et utal af forskellige mærker og enheder med én enkelt fjernbetjening. Universalfjernbetjeningerne gør kort sagt livet lettere.

Unikke hovedtelefoner lavet af træ og miljøvenlige materialer - Firmaet House of Marley har produceret en række hovedtelefoner, der skiller sig ud i mængden. En af dem er hovedtelefonen med det glade navn ”Smile Jamaica”. Det unikke ved disse hovedtelefoner er designet og materialerne – den er nemlig produceret af miljøvenlige produkter, der kan genbruges og ikke skader naturen. Det er en hovedtelefon i reggae-musikeren Bob Marleys ånd.

Få dit tv op på væggen med et tv-vægbeslag - Der er mange måder at have tv i sit hjem på. Det kan stå på et tv-møbel, det kan stå på den medfølgende tv-fod, det kan hænge fladt på væggen, det kan monteres med hældning på væggen, det kan hænges op, så det kan dreje og så videre. Der er et utal af løsninger, når det kommer til vægbeslag til dit tv.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked