DKK
Du har ingen varer i kurven
TØM VORES LAGER! Produkter nedsat med op til 70% under vores kostpriser. Se de vilde priser KLIK HER

Slip for p-bøder med en Jacob Jensen p-skive

Publiceret 21-03-2013

Det er måske den værste følelse i hele verden. Det i hvert fald tæt på. Du har været på arbejde, inde i byen, til et møde, ude og handle eller noget lignende. Du kommer ud til bil, og i vinduet sidder der en lille, hvid seddel. Du ved med det samme, hvad klokken er slået. En p-bøde. Du kunne lige så godt have taget en plovmand og kastet den i kloakken eller skyllet den ud i toilettet. For du holder ikke engang ulovligt parkeret på p-pladsen. Du har bare glemt at indstille din parkeringsskive. Køb en Jacob Jensen p-skive og slip for disse ubehagelige overraskelser.

Se vores udvalg i Jacob Jensen p-skiver Klik her


Jacob Jensen p-skive

En Jacob Jensen p-skive kan nemlig selv registrere, når bilen er parkeret. Så når du parkerer, skal du ikke tænke på at læne dig indover passagersædet og stille den lille viser. Det sørger p-skiven selv for. Det betyder også, at du fra det tidspunkt, hvor du ejer en Jacob Jensen p-skive, næsten bliver nødt til at parkere direkte ulovligt for at få en p-bøde. Eller også skal du holde for længe parkeret på parkeringspladsen.

P-skiven fra Jacob Jensen er elektronisk, men kræver ingen ledninger. Ved hjælp af en radiosender og -modtager indstiller den sig selv efter Verdensuret i Frankfurt. Du skal dog være opmærksom på, at når du kører korte ture, der ikke tager mere end to eller tre minutter, så skal du indstille p-skiven manuelt. Dette er desværre et krav fra myndighederne så man ikke kan "snyde" med tidsindstillingen for hvornår man reelt kom.

Når du har anskaffet dig den smarte Jacob Jensen p-skive, så skal du først og fremmest have den indstillet korrekt. Det er vigtigt for at P-skiven virker korrekt. Følg de instruktioner, der følger med parkeringsskiven, og så er du allerede tæt på at undgå de næste mange irriterende p-bøder. Bemærk dog det altid er fødens ansvar at P skiven er funktionsdygtig. D.v.s. det altid er en god idé lige at tjekke at P-skiven har registreret du har parkeret din bil og ellers virker som den skal, samt være opmærksom på at produktet er indstillet til korrekt tid når du parkere, specielt ved skift fra sommer til vintertid og omvendt er det en god ide at være særlig opmærksom på at uret har ændret tiden.


Gravatar Inge Gregersen
Hej
Vi har en elektronisk p-skive FS04 og er glad for denne, men vores p-skive falder ned hele tiden, frontpladen går løs og er delvis ridset efter faldene. Er der noget vi kan gøre ved dette?
Mvh
Inge Gregersen
22-07-2014
Gravatar Martin René Mortensen
Hej,

Du kan købe nye fronter via dette link: http://www.skiftselv.dk/Group.aspx?q=jacob%20jensen%20front
23-07-2014

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Tangent Fjord Dock - Brug den til din egne musiklister og musik fra Sportify, iTunes eller fx internetradio. Ud over iPhone og iPod kan du også slutte den til computer, cd-afspiller, tv eller radio- og musikanlæg . Der er mange muligheder for at vælge den bedste lyd.

Jacob Jensen design - Jacob Jensens produkter står for nytænkning, anvendelighed og selvfølgelig smukt design. Køb Jacob Jensen-design her, fri fragt over 500,-

Trådløs dørklokke fra Jacob Jensen i overlegen stil - Denne trådløse dørklokke har de velkendte Jacob Jensen design, og den velkendte Jacob Jensen funktionalitet. Skal du ud og investere i en fantastisk flot dørklokke, der samtidig er yderst pålidelig, så er den trådløse dørklokke fra Jacob Jensen et enestående godt bud.

Flot Jacob Jensen elkedel med smarte funktioner - Hvis du også er træt af grimt køkkenudstyr, der ikke passer sammen, skal du overveje, om du ikke skal investere i Jacob Jensen design. De berømte, danske Jacob Jensen produkter passer sammen i design, så du kan holde et flot tema i dit køkken.

Start dagen med en Jacob Jensen brødrister - Generelt kan man sige, at alle produkter fra Jacob Jensen er kendetegnet ved deres høje kvalitet, smarte funktioner og stilede design. Især det designsmæssige touch har gjort Jacob Jensens produkter berømte over hele verden,

Multifunktionelle skærebrætter fra Jacob Jensen - JACOB JENSEN™ Carving Boards er to skærebrætter i det miljøvenlige og bæredygtige materiale, bambus. Udover god samvittighed får man et par yderst funktionelle brætter i et hårdt og brugsvenligt materiale.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.