Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Drivhuse i alle prisklasser

Publiceret 22-02-2013

Det danske klima gør det svært for mange planter og blomster at gro. Der er for lidt sol, for lidt varme, for meget kulde og generelt for ugunstige forhold. De fleste af disse forhold bliver opvejet med et drivhus, som holder på solens gode varme, selv temperaturen udenfor er meget lav. Også luftfugtigheden er langt mere kontrolleret i et drivhus. Så vil du gerne dyrke dine egne grøntsager eller have flotte blomster ved hånden, er der intet bedre sted end et drivhus.

Se hele vores udvalg i drivhuse Klik her


Drivhus


Drivhuse i alle prisklasser

Drivhusene i vores webshop starter meget langt nede i pris. For bare 3.500 kroner kan du få et fint drivhus i en beskeden størrelse, som passer til selv de mindste haver. Dermed skal det ikke lyde, som om vores drivhuse er for billige og går for nemt i stykker. Der er tale om kvalitetsdrivhuse, der uden tvivl opfylder alle dine ønsker. Ønsker du større og mere voldsomme drivhuse, har vi selvfølgelig også det. Vores i skrivende stund dyreste drivhuse koster knap tolv tusinder kroner, men så får du også et groareal på næsten ti kvadratmeter – forestil dig et almindeligt værelse, som du fuldstændig frit kan gennembeplante.

Hvorfor er drivhuse gode for planter?

Du har måske undret dig over, hvorfor et drivhus ofte skaber gunstige forhold for planter at vokse i. Det skyldes kort og godt to ting: luftfugtigheden og varmen. Tænk bare på en regnskov, hvor planter stortrives. Der er altid meget varmt og luften er meget tæt og fugtig. Det er langt de fleste planter utroligt glade for. Luftfugtigheden i et drivhus bliver skabt, fordi planterne bliver vandet, og vandet har ingen måde at slippe ud af drivhuset på. Når det fordamper sørger glasset for at holde det inde.

Varmen kommer fra solen

Solens stråler indeholder en masse forskellige typer lys – både det lys, du kan se, og det lys, du ikke kan se. To af de mest almindelige typer sollys, som mennesker ikke kan se med det blotte øje, er ultravioletlys og infrarød lys. Det ultraviolette lys er det, der gør mennesker solbrændte. Men UV-lys kan ikke slippe igennem glas. Det kan infrarødt lys derimod. Og det infrarøde lys får molekyler i alting til at vibrere – og når molekylerne vibrerer skaber det varme. I et drivhus kan varmen godt blive genereret, men der er ingen måde, hvorpå varmen kan slippe ud igen – i hvert fald hvis der er tale om et godt drivhus. Derfor bliver der altid varmere og varmere i et drivhus – selvfølgelig begrænset af temperaturen udenfor, som har størst betydning for temperaturen i drivhuset.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Reenbergs - Slut med sure karklude - Sure karklude har aldrig hittet i de danske hjem, men nu giver danske Reenbergs mulighed for at gøre noget ved problemet – de har nemlig lavet et produkt, der er så simpelt og genialt, at man næsten ikke kan forstå, at det ikke har været på markedet tidligere

Hvad skal barnet have i dåbsgave - Det er slet ikke nemt at købe en gave til et barn, der endnu ikke har fået et navn. For barnet ved lige så lidt om, hvad han eller hun gerne vil have, som du ved.

Kog det perfekte æg med en æggekoger - Du kan både få æggekogere, der kan indeholde op til 3, 6 eller 9 æg. Så propper du bare æggene i maskinen og sætter den til den type æg, du gerne vil have.

Lav himmelsk pizza med pizzasten - Slut med tørre og kedelige pizzaer. Hvis du bruger pizzasten i din ovn kan du få pizzaer, der smager ligesom på et pizzeria.

Rosti Mepal - Gør hverdagen lettere - Hvem kender ikke den lidt for store krukke med samlingen af store og små køkkenredskaber i et miskmask ved siden af komfuret, hvor de store ligesom bestemmer over de små og får dem til at forsvinde i dybet.

Øretermometer som dåbsgave - Spædbørn får rigeligt med legetøj i dåbsgave. Vil du i stedet møde op med en mere kreativ og praktisk gave, så prøv et øretermometer. Det bliver der helt sikkert brug for flere gange i barnets liv.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked