DKK
Du har ingen varer i kurven
FLYTTE-UDSALG - Se de vilde tilbud i vores OUTLET Klik Her ...Kun så længe lager haves! ELLER til vi får det flyttet til vores nye lager

Genopdag lækre retter med en stegeso fra Römertorpf

Med en Römertorpf stegeso i ler kan du tilberede retter, der smager helt unikt og fantastisk. Og så er stegesoen utrolig nem og sjov at bruge.

En lerovn er en ældgammel opfindelse. Det var en af de første måder, mennesket begyndte at tilberede maden på i en form for en ovn. Og nu er den tilbage under et andet navn – Römertorpfen!

Køb din Römertorpf Klik her


Römertorpf


Stegeso fra Römertorpf

Med en stegeso fra Römertorpf kan du tilberede lækre retter, hvor kun fantasien sætter grænser. Den helt unikke lerform varmer maden igennem på en helt anden måde end almindelige ovne, der giver et ekstra pift på et ethvert bord. Og faktisk så kan du lave stort set alle retter i en stegeso fra Römertorpf. Du kan eksempelvis lave en lækker lammekølle eller et godt brød. Bare se her:

Lammekølle
http://sundoggodmad.blogspot.com/2008/10/lammeklle-i-rmertorpf.html

Brød
http://www.hindbersnitten.dk/recipe.php?recipeid=970

Hvis du ikke er helt klar over, hvad en Römertorpf lerstegeso er, så får du her forklaringen. Det er en lerform af to dele, hvor du kan anrette maden i den ene del og så sætte lerlåget på bagefter. Og lerfadene er endda multifunktionelle, så du både kan bruge dem i en almindelig ovn og en mikroovn – såfremt din mirkoovn er stor nok.

Det er selvfølgelig designet således, at overdelen(låget) slutter tæt til, så smagen bliver endnu bedre. Og den urgamle men alligevel smarte teknologi i lerstegesoen gør, at maden ikke brænder på eller koger over, og så behøver du ikke engang fedtstof.

Derudover så slipper du for at rengøre din ovn, for det hele foregår inde i Römertorpfen.

Hvis du vil have flere ideer til at lækker madlavning, så burde du tage et kig på denne hjemmeside. De har lavet en liste over retter, der smager helt fantastisk i en stegeso. Blandt andet er nedenstående engelske mørbrad et stort hit.

Retter i en stegeso fra Römertorpf
http://www.dk-kogebogen.dk/info/link-til-os/tilberedning/stegeso.php

Lækker engelsk  mørbrad
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=1237


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Stegeso: ældgammel tradition giver sund og velsmagende mad - Når du laver mad med en stegeso er det både en æstetisk og sund oplevelse. For stegesoen sørger for, at du holder på alle næringsstoffer i maden. Og udover at maden bliver sundere af dette, så kommer den også til at smage af mere.

Nye espresso-maskiner fra støvlelandet - Danskerne drikker kaffe som aldrig før og på caféerne dukker der hele tiden nye varianter frem på kaffekortet. Den almindelige sorte kaffe er ved at være en uddøende race - det afspejler sig ikke kun i det brede udvalg på kaffekortet, men også i salget af maskiner til hjemmebrug.

Leifheit køkken og boligtilbehør til enhver smag - Det tyske firma Leifheit har eksisteret siden 1959. Over årene har Leifheit specialiseret sig i at give deres kunder gode varer til boligen. Og det er i den grad lykkedes.

Gode råd til valg af køle-fryseskab - Du skal gøre op med dig selv, hvor stort dit behov er, før du køber et køle-fryseskab. Hvis du for eksempel bor alene, så er det måske voldsomt med et køleskab og en separat fryser. Og hvis I bor en hel familie, så er et køle-fryseskab måske for småt.

Spar mange penge ved at skifte fra halogen-pærer til LED-pærer - Gør dig selv, gør din bolig og gør din pengepung en tjeneste og skift til LED – det sparer tid, og det sparer penge.

Nyt køkken kalder på nye hvidevarer - Har du lige fået nyt køkken, så er det en god ide at overveje at udskifte hvidevarerne nu, du er i gang. For der kan faktisk være mange at spare, hvis du skifter til energirigtige hvidevarer.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.