DKK
Du har ingen varer i kurven

Moccamaster: når livet er for kort til dårlig kaffe

Publiceret 17-11-2012

Du skal ikke lede længe efter gode grunde til at investere i kaffemaskine fra Moccamaster. Det er nemlig nogle af de absolut bedste kaffemaskiner på markedet, og hver eneste kaffemaskine bliver håndlavet på fabrikken i Holland. Det medfører, at kvaliteten altid er i top, og at maskinerne har fået den fornødne mængde opmærksomhed fra rigtige mennesker i stedet for samlebåndsprodukter.

Se vores store sortiment fra Moccamaster Klik her


Moccamaster

Alle kaffemaskiner fra Moccamaster kan brygge en kande kaffe på seks minutter. De store kaffemaskiner fra Moccamaster kan endda brygge to kander kaffe på otte minutter. Og mens kaffemaskinen brygger kaffen holder temperaturen sig hele tiden mellem 92 og 96 grader. Det får kaffen til at føles frisk og dejlig efter hver eneste brygning.

Moccamaster kaffemaskiner er ikke bare sammensat af rigtige mennesker. De er faktisk håndlavet ned til mindste detalje, og sådan har det været i over 40 år på fabrikken i Holland, hvor de 100 ansatte hver dag lægger sig i selen for at gøre din kaffemaskine til verdens bedste.

Manden bag projektet hedder Gerard C. Smit. Gerard begyndte at brygge kaffe hjemme i garagen med en klar ide om, at han ville skabe verdens bedste kaffe. Ideen er levet videre og selv i dag arbejder den over 80 år gamle Gerard stadig på fabrikken i Holland. Han har nemlig et helt klart motto, som Moccamaster bygger på: ”livet er for kort til at drikke dårlig kaffe.” Lige præcis den indstilling vil du også overtage, når du kommer til at eje en kaffemaskine fra Moccamaster.

Samtidig gør folkene bag Moccamaster en dyd ud af at skabe sikre produkter, der har en ekstrem lang levetid og samtidig bliver produceret skånsomt i forhold til naturen. På den måde er Moccamaster nemlig overbeviste om, at forbrugerne får mest tillid til dem, og det vil sprede budskabet om den gode kaffe på bedst mulig vis.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Kaffemaskiner med timer - Hvis du godt kan lide friskbrygget kaffe om morgenen, og du samtidig er et travlt menneske, så er en kaffemaskine med timer en god investering af flere årsager.

Stå op til friskbrygget kaffe med Morphy Richards - Det engelske firma Morphy Richards, der har sine rødder helt tilbage til 1930’ernes England, har altid været kendte for deres solide kvalitet og unikke design. Med Morphy Richards Accents-kaffemaskinen er kvalitetsmærket igen helt fremme i skoene, når det drejer sig om velduftende kaffe.

Mellita Single 5: Billig og kompakt kaffemaskine - Mellita Single 5 kaffemaskinen er det rigtige valg for dig, hvis du er på udkig efter en meget billig kaffemaskine, der ikke kan mere end højst nødvendigt. Den har en enkelt funktion: det er at producere lækker kaffe. Men det er Mellita Single 5 til gengæld også ekspert i.

Severin elapparater i alle størrelser - Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Brauns kaffemaskiner er den bedste start på dagen - Vi kan anbefale en Braun kaffemaskine som det ideelle valg hvis du er på jagt efter en billig kaffemaskine. Udover at kaffemaskinerne er billige, så er de såre simple at betjene, og kvaliteten er absolut i top.

Moccamaster GCS: kaffemaskinernes sande mester - Med en Moccamaster GCS tager det kun fem til seks minutter at brygge en hel kande kaffe. Så får du uventede gæster, er den gode og smagfulde kaffe ikke mange minutter borte.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.