DKK
Du har ingen varer i kurven
FLYTTE-UDSALG - Se de vilde tilbud i vores OUTLET Klik Her ...Kun så længe lager haves! ELLER til vi får det flyttet til vores nye lager

En utroligt god og billig elektrisk tandbørste fra Braun

Publiceret 26-10-2012

Elektriske tandbørster behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. Det er Braun TriZone 1000 et fremragende eksempel på. Den velfungerende og professionelle tandbørste holder dine tænder skinnende rene og giver dig en væsentlige bedre mundhygiejne end de manuelle tandbørster. Og så kan den som sagt erhverves for en meget overskuelig pris.

Køb Braun TriZone 1000 Klik her


Braun TriZone

Braun har i en del år efterhånden fejet benene væk under de fleste konkurrenter på markedet med deres serie Oral-B-serie af elektriske tandbørster. Tandbørster der samtidig er gået verden rundt i diverse reklamer og tv-spots. En af de tandbørster, der ikke har fået meget tv-tid, er Braun TriZone 1000. TriZone 1000 kombinerer den velkendte børstende bevægelse, som man kender fra manuelle tandbørster med en triple-action og dybt-rensende tandbørstningsteknologi.

Braun TriZone 1000’s ovale børstehoved har kraftfulde børster, der kan nå selv de mest afsides og ufremkommelige områder i din mund, som inde bag kindtænderne eller bag visdomstænderne. Derudover har TriZone 1000 stationære børster, der sørger for en grundig rensning af tandoverflader. Og så har den fejende børster, der er særlig beregnet til de umulige områder mellem tænderne. De tre typer børster er grunden til, at man kalder TriZone 1000 for en elektrisk tandbørste med triple-action tandbørstningsteknologi.

Med 8.800 rotationer i minutter og 40.000 pulseringer fjerner TriZone 1000 op til hundrede procent mere plak og rengør din tænder dobbelt så dybt som en manuel tandbørste. Og så har den elektriske tandbørste endda en indbygget timer, der giver dig intervaller af 30 sekunder, så du ved, hvornår du skal begynde at arbejde på et nyt område i munden. Som noget specielt har tandbørsten også en tryk-sensor, der fortæller dig, hvis du børster for hårdt. Det kan nemlig ødelægge tændernes emalje.

Alt i alt er Braun Trizone 1000 en fantastisk tandbørste og en god elektrisk tandbørste, der kan blive din for under fem hundrede kroner. Det er de færreste gode elektriske tandbørster, der kommer så langt ned i pris. Dermed kunne denne tandbørste måske også være den perfekte gaveide.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Brauns Wet and Dry epilatorer slår alt - Hvad enten du har god tid eller travlt, så kan du få de perfekte glatte ben med Brauns serie af Wet and Dry epilatorer. Det er epilatorer, der både kan bruges i badet om morgenen, når du skal skynde dig, eller som kan bruges på badeværelset i ro og mag, hvis du har god tid. Lyder det som noget for dig? Så skal du have fat i Braun Wet and Dry epilering derhjemme.

Derfor skal du vælge en Braun tandbørste - En Braun tandbørste er ikke bare almindelige menneskers foretrukkende valg, når de hvide bisser skal holdes rene. Det er faktisk også de professionelles foretrukkende valg. Braun har foretaget en undersøgelser blandt tandlæger verden over, og den undersøgelse havde en konklusion: klart flest tandlæger bruger en Braun tandbørste

Braun Bodycruzer: klarer al barbering i et snuptag - Braun har med denne shaver samarbejdet med Gillette, der er verdens førende producent af shavere. Det er din garanti for, at du får den bedste barbering muligt.

Nem og bekvem blodtryksmåler fra Braun - Braun BP1700 Blodtryksmåler kan give dig information om dit systoliske blodtryk, dit diastoliske blodtryk og give dig en generel pulsmåling. Alle, der har behov for at få målt deres blodtryk jævnligt, ved, hvorfor det er vigtigt både at kunne få målt det systoliske og diastoliske blodtryk.

Braun har den rette stavblender til dig - Hvis du ikke allerede har en stavblender, så tag og køb en. For en stavblender gør masser af opgaver i køkkenet til en leg. Men tag dig i agt for stavblendere af dårlig kvalitet.

Revolutionerende hårbørste sikrer glansfuldt hår - Med et revolutionerende nyt produkt tager Braun kampen op mod kedelig og udtryksløst hår. Det er den såkaldte Braun Satin Hair-børste, der er tale om.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.