DKK
Du har ingen varer i kurven
FLYTTE-UDSALG - Se de vilde tilbud i vores OUTLET Klik Her ...Kun så længe lager haves! ELLER til vi får det flyttet til vores nye lager

Slip for at bruge tandtråd med Philips Airfloss

Publiceret 07-10-2012

Det er uhyre vigtigt at bruge tandtråd, men desværre er de færreste mennesker, der får gjort det ofte nok. Spørger man folk, hvorfor de ikke bruger tandtråd, er forklaringen tit, at det er for besværligt og tager for lang tid. Men nu har Philips udviklet et nyt produkt, der ikke bare er bedre end tandtråd – det er også ekstremt nemt at bruge. Vi introducerer Philips Airfloss.

Læs mere om Philips Airfloss Klik her


Airfloss

Tandlæger anbefaler faktisk, at man bruger tandtråd efter hver eneste gang, man har børstet tænder. Langt de fleste af bakterierne i munden sidder nemlig mellem tænderne, hvor en almindelig tandbørste ikke kan nå frem. De resterende bakterier på og omkring tænderne er nemme at fjerne, men ikke det mellem tænderne. Derfor skal du anskaffe dig en Philips Airfloss. Den vil gøre det meget nemmere at komme af med de uvorne bakterier mellem tænderne, som i mange tilfælde kan give smerter, huller i tænderne og store tandlægeregninger.

Philips Airfloss fungerer ved Philips patenterede Microburst-teknologi. Det vil sige, at den elektrisk tandbørste-lignende genstand giver et hurtigt pust med trykluft efterfulgt af mikroskopiske vanddråber, som trænger ind mellem dine tænder og skubber bakterierne ud. Præcis som hvis du brugte tandtråd. Faktisk viser Philips Airfloss sig i mange tilfælde at være mere effektiv end tandtråd, da der er steder, hvor selv den tynde tråd ikke kan nå frem. Men vand og luft kan godt nå disse steder – ellers kunne bakterierne jo heller ikke komme derind og gøre skade.

Du tager blot Philips Airfloss ved det ergonomiske håndtag og fører hovedet langt dine tænder, indtil du kan mærke, at den glider på plads mellem to af dine tænder. Så giver du et let tryk på knappen på håndtaget, og så klarer Airfloss resten hurtigt og effektivt. Med Airfloss’ lange hals er det heller intet problem at nå selv de bagerste tænder, hvor selv tandtråd kan have svært ved at gøre arbejdet ordentligt. Mundstykket er nemlig også vinklet, så det passer bedre til mundens udformning.

Undersøgelser har endda vist, at når man bruger Philips Airfloss, så fjerner man op til 99 procent flere bakterier og mere plak, end hvis man blot børster sine tænder med en almindelig tandbørste. Og på en enkelt opladning kan Philips Airfloss bruges hver dag i to uger, så selv på ferie kan du få rene tænder uden at skulle tænke på at have ekstra opladere med i bagagen. Så hvis du vil slippe for ubehagelige overraskelser ved tandlægen og de efterfølgende kæmperegninger samt holde en sund mundhygiejne, skal du investere i Philips Airfloss.

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Bekæmp vintertræthed med blå energi-lampe - Philips HF3330 goLITE BLU energy light er en ny specialudviklet lampe fra Philips, der kan booste dit humør om vinteren. Philips HF3330 goLITE BLU energy light producerer nemlig et særligt klart, blåt lys, som efterligner solens stråler og giver dig energi

Philips bodygroome - når du vil have styr på hårvæksten - Vælger du en af produkterne i Philips’ bodygroome-serie, så er du sikker på, at du har fuldstændig styr på din kropsbehåring. Det er barbermaskiner af højeste kvalitet, der er beregnet til alle former for hår på kroppen. Men Philips bodygroome-produkter er specifikt designet til mænd, så det anbefales ikke, at kvinder bruger dem.

Design dit eget skæg med denne trimmer fra Philips - Med en Philips Skægtrimmer QS6140 Pro kan du selv bestemme, hvordan dit skæg skal se ud. Philips Skægtrimmer QS6140 Pro er nemlig et enestående redskab, der med ganske få hjælpemidler giver dig fuld kontrol over den skægvækst, som du længe har bøvlet med.

Philips Soundmachine: sådan kan du nyde din musik overalt - Du har mulighed for at afspille alle tænkelige former for musik med Philips AZ1834 Soundmachine. Ghettoblasteren har en USB-indgang, så du kan tilslutte alle USB-enheder. Det inkluderer også smartphones, så du endda kan streame din musik fra Soundcloud, Spotify, Wimp, TDC Play, iTunes eller hvad du ellers afspiller musik fra.

Philips Airfryer giver dig sund frituremad - Kan du ikke lige se nogen grund til at købe en ny frituregryde bare for at lave lækre pommes frites, så kan vi med glæde fortælle dig, at der er mange andre muligheder end pommes frites. Sammen med Philips Airfryer kommer nemlig også et hæfte med 30 lækre opskrifter

En af de mest anvendelige juicepressere nogensinde - Philips Avance Collection Juicer HR1871 giver det optimale juiceudbytte til dig, der elsker at få friskpresset juice, lige når det passer dig. Med denne smarte juicepresser kan du med langt mindre besvær få alt den juice, du kunne tænke dig. Juicepresseren kan købes lige her på skiftselv.dk.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.