Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Rigtige ølglas til Oktoberfesten

Publiceret 07-10-2012

Oktoberfesten er en kæmpestor, tysk folkefest, der finder sted hvert år i begyndelsen af oktober. Traditionen er efterhånden over 200 år gammel og har bredt sig til mange andre områder i verden. Ikke mindst i Danmark, hvor vi også har en stolt tradition for at drikke øl. Vil du også gerne holde din egen lille oktoberfest, så skal du bare ud og købe en masse øl og nogle rigtige ølkrus. En rigtig oktoberfest kalder nemlig på rigtige ølglas.

Mangler du ølglas? Klik her


ølglas

Oktoberfesten 2012 begyndte allerede 22. september i München og varede over to uger. Hvert år besøger mere end seks millioner mennesker München for at tage del i den stolte øltradition, der første gang startede i 1810. Den daværende kronprins Ludwig skulle giftes med prinsesse Therese, og det skulle fejres med hele München som gæster. Siden er det gået slag i slag, og den tyske ølfejring bliver i dag hyldet mange steder i verden. Blandt andet i Brasilien og Canada holder man berømte oktoberfester, hvor over en halv million mennesker valfarter til begge lande for at deltage i festlighederne. I dag går Oktoberfesten kort sagt ud på, at man fester og drikker en masser god øl af store ølkrus. Mere kompliceret behøver det ikke være.

I Danmark er oktoberfesten ikke voldsomt populær endnu. Men det breder sig lige så stille, og den tradition kan du være en del af. Som sagt kræver det ikke meget at starte en lille oktoberfest-tradition op. Et par gode ølkrus og et par fustager med øl, og så er du godt kørende. Her på skiftselv.dk har vi sat os for, at det ikke skal være dyrt at holde sin egen oktoberfest, så vi kan tilbyde ekstremt billige ølkrus og ølglas.

Du skal huske, at når det skal have den rette tyske stemning, så skal ølkruset have en stor, kraftig hank. Disse ølkrus tilbyder vi til blot 15 kroner per styk. Det er stort set det samme som et almindeligt glas koster i Ikea – men her kan du i stedet opruste til oktoberfesten eller alle mulige andre lejligheder, hvor et godt ølkrus er godt at have i baghånden.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Utrolige farver i denne serie af glasprodukter - Skovgrøn, havblå, grå, klar, turkis, æblegrøn og vandgrøn. Der er mange farver tilgængeligt, hvis du vil udsmykke dit hjem med de flotte vaser, drikkeglas, kander og skåle i Kartio serien fra iittala designet af den verdensberømte designer Kaj Franck. De flotte farver forenes med enestående linjer og snit, der gør Kartio produkterne til noget ganske særligt.

Gode råd til valg af kogeplade - Der findes i øjeblikket fire forskellige typer kogeplader, du kan vælge imellem. De fire typer er Gaskogeplader massekogeplader, glaskeramiske kogeplader og induktionskogeplader. De har hver især sine fordele og ulemper.

Syltning er for alle - Imidlertid er en af de vigtigste ting, man skal huske på, opbevaringen efter fremstillingen, hvilket mange ofte glemmer. Her er henkogningsglas oplagte, og Bormioli Rocco laver solide kvalitetsglas, der nok skal holde i mange år fremover.

Glas til din irish coffee er essentielt - Den allerbedste kop irish coffee er meget individuel. Det afhænger som så meget andet mad af, hvad du bedst kan lide. Men for at kunne brygge en god omgang irish coffee skal du som minimum have irish coffee glas. Hvis du vil have nogle gode tips til din næste irish coffee, så læs med her

Pyrex ovnfaste køkkenprodukter køber du her - Selv kalder de sig for de uovertrufne mestre inden for ovnfaste køkkenprodukter. Og der er noget om snakken. For Pyrex har i over 100 år lavet ovnfaste produkter til køkkenet, der ikke har sit lige noget andet sted på markedet. Det er ovnfast glas i skikkelse af skåle, forme og fade, der kan tåle at gå direkte fra en iskold fryser, til en glohed ovn og stadig holde til at komme i opvaskemaskinen, når måltidet er overstået.

Ingen grund til at leje servicen til den store fest - Står du og skal holde en stor fest for en masse mennesker, så skal du måske ud og have fat i en masse service. Den mest nærliggnede løsning er at leje molevitten, men det kan faktisk ikke betale sig med skiftselv.dk’s lave priser på service.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked