DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Philips Airfryer giver dig sund frituremad

Publiceret 07-10-2012

Alle almindelige mennesker kan godt lide sprøde pommes frites, og andre crispy madvarer lavet i friture. Især efter en lang dag, eller måske når man ligger med tømmermænd. Det værste ved alt mad, der er lavet i friture, er, at det er så pokkers usundt, at du nærmest ikke kan kigge på det, før du begynder at tage på. Men det er slut nu. Philips nyeste produkt inden for frituregryder, Philips Airfryer, lader dig nemlig lave den lækre frituremad med op til 80 procent mindre fedt end normalt. Oven i hatten så lugter Airfryer heller ikke og er ufattelig nem at rengøre. Det vil sige, at alle de normale gener ved frituremad er væk.

Køb Philips Airfryer Klik her


Philips Airfryer

Philips Airfryer udnytter den smarte Rapid Air-teknologi, så du kan få mindre usund frituremad. Vi må nok indrømme, at så længe mad bare har set skyggen af friture, så bliver det aldrig rigtig sundt. Men man kommer ikke tættere på end med Philips Airfryer. Kombinationen af cirkulerende varm luft og et smart grillelement sætter dig i stand til at friturestege alt på en lækker og hurtig måde. Du steger nemlig væsentligt mere med varm luft end med fedstof. Det gør også rengøringen væsentligt nemmere.

Airfryer har en fuldt ud justerbar temperaturkontrol. Dermed kan du altid nemt ramme de rigtige varmegrader for din mad. Og så har frituregryden en indbygget tilberedningstimer, så du ikke skal gå og holde øje med frituren.

Kan du ikke lige se nogen grund til at købe en ny frituregryde bare for at lave lækre pommes frites, så kan vi med glæde fortælle dig, at der er mange andre muligheder end pommes frites. Sammen med Philips Airfryer kommer nemlig også et hæfte med 30 lækre opskrifter på nem og hurtig frituremad og andre tips og tricks til din madlavning. Så kan du imponere vennerne eller familien.

Selve udformingen af Philips Airfryer er også nøje gennemtænkt. Først og fremmest er den inddelt i flere rum, så du kan stege flere typer mad på samme tid, uden at den ene mads smag løber over i den anden. Og så kan de forskellige skuffer og kurve tages og puttes i opvaskemaskinen, så det bliver meget nemmere at gøre rent. Sidst, men ikke mindst, har Philips Airfryer et gudsbenådet luftfilter. Dette luftfilter fanger alle de ubehagelige lugte, som gryden måtte udsende, og holder dit køkken og dit hjem friskt og rent. Så mange gode grunde er der altså til at anskaffe sig en Philips Airfryer frituregryde.


Gravatar lykke pedersen
Jeg har af en veninde fået en Philips Airfryer, men hun kunne ikke finde det opskrifthæfte der fulgte med. Er det muligt jeg kan købe dette hæfte?
03-08-2016
Gravatar Martin Mortensen
Det er desværre ikke et vi kan skaffe
08-08-2016
Gravatar iris beck
jeg har læst på facebook om en der lavede en flæskesteg i sin phillips airfryer, jeg vil gerne vide ved hvilken temperatur og hvor mange min. den skal have
05-03-2017

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Smart LED-pære fra Philips med indbygget lysdæmper - Med den nye LED-pære fra Philips kan du få en lysdæmperfunktion på dine lamper – uden at skulle bakse med bøvlede elinstallationer, som det kræver en elektrikeruddannelse for at forstå.

Lækkert dobbelt sæt bærbare dvd-afspillere fra Philips til ferien - Med disse to smarte bærbare dvd-afspillere fra Philips kan du se tv, når du er på farten på den bedste og mest behagelige måde. Sættet inkluderer hele to afspillere, så du kan få dobbelt op på film. De to syv tommer skærme leverer så god kvalitet, at du sagtens kan nyde en god film, en serie eller lignende, selvom I drøner rundt på motorvejen med 130 kilometer i timen på vej på bilferie sydpå.

Altid frisk juice med en saftpresser - Ethvert køkken bør have en saftpresser. Den er let at bruge, billig og kan lave alle mulige former for safter. Prøv en saftpresser fra OBH eller Philips

God lyd til billige penge med hovedtelefoner fra Philips - God lyd i dine hovedtelefoner behøver ikke koste en bondegård. Mange af de moderne hovedtelefoner er prissat alt for højt, fordi det er et eksklusivt mærke. Philips er tværtimod garant for god kvalitet, og så får du masser af hovedtelefon for pengene. Hvad enten du vil have store hørebøffer, der dækker hele øret, eller små sticks til at putte ind i øret, så kan du købe billige hovedtelefoner fra Philips her på skiftselv.dk.

Kaffemaskine med timer: så er kaffen klar når du har brug for den - Med denne Philips kaffemaskine kan du selv bestemme, hvornår kaffen skal være klar. Kaffemaskinen har nemlig indbygget timer, som du kan indstille til hvilket som helst tidspunkt. Så kan du få det sorte guld uden at vente på, at kaffen bliver klar.

Philips barbermaskine giver dig en tættere barbering - Barbermaskinerne fås i mange forskellige prisklasser. Generelt siger man, at det godt kan betale sig at betale en lille smule ekstra, fordi du tit får nogle funktioner, du vil blive glad for over tid.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.