DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Stort udvalg i kabler til Hi-Fi

Publiceret 28-09-2012

Der er ikke mange, der ved det, men Hi-Fi står faktisk for High Fidelity, som på dansk oversættes bedst med ”høj troværdighed”. Det betyder, at man har en genstand, der er i stand til at gengive en lyd med høj troværdighed eller nøjagtighed. Men de får først rigtig Hi-Fi, altså nøjagtig lyd, når du investerer i de rette kabler til dit Hi-Fi udstyr. Og alle de rigtige kabler kan du heldigvis finde ét sted: nemlig her på siden.

Stort udvalg i kabler til Hi-Fi Klik her


kabler til Hi-Fi

Har man først en gang prøvet et par gode højtalere, så har man aldrig lyst til at gå på kompromis med den gode lyd igen. Det er ganske vanedannende. Det eneste, der kan være lidt irriterende ved Hi-Fi, er, at det ofte kommer til at optage en masse plads i dit hjem, fordi god Hi-Fi oftest består af flere højtalere, en subwoofer, en forstærker og måske endda en dvd- eller bluray-afspiller. Men mange af de logistiske problemer kan du komme let uden om ved at have de rigtige kabler til dit Hi-Fi.

Eksempelvis kan et fladt HDMI-stik gøre forskellen på, om der er plads til det hele eller ej. Eller måske et HDMI-stik i en halvfems graders vinkel. Nogle gange kan man også komme ud for, at man står og mangler de rigtige lydkabler for at binde hele sit system sammen. Der har vi selvfølgelig også alt, hvad du skal bruge. Eller hvis der lige mangler en meter ekstra kabel, så kan du købe alverdens forlængerledninger til dit Hi-Fi udstyr.

Du kan selvfølgelig også få alle vores kabler i vidt forskellige længder. For hvis der bare er 50 centimeter mellem to højtalere, så er der ingen grund til at have tre meter kabler til at ligge og flyde. Sørg altid for, at du har nogenlunde den rette længde kabel til Hi-Fi. For lange kabler bliver du træt af, og for korte kabler bliver du rigtig træt af.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Hama: alt inden for kabler - Hama har i dag over 18.000 forskellige produkter i deres sortiment. De mange produkter fordeler sig over en bred vifte af brancher – lige fra foto, video og audito til computer og telekommunikation.

Hvad er et optisk kabel? - Et optisk kabel bruges til at transportere lyd mellem lydenheder og et fjernsyn eller en form for reciever. Det optiske kabel bruges oftest til at forbinde højtalerne med dvd’ eller bluray-afspilleren i et hjemmebiografsystem.

Udbredte myter om kabler - Er et kabel bare et kabel? Er der stor forskel på de billige og dyre kabler? Hvor skal man købe sin kabler henne? Hvad er godt at vide, før man køber et nyt kabel? Der er mange myter omkring kabler, og der er mange usandheder i kabelverdenen, som alt for mange forbrugere hopper på, fordi de tror på de nemme salgstaler ude i butikkerne eller i produktteksterne på internettet. Vi har samlet et lille udsnit over de mest udbredte misforståelser omkring kabler.

Hvad er et Scart kabel? - Scart kablet er et kabel, der bruges til at transportere billede og lyd mellem en spillekonsol eller en dvd-afspiller og et fjernsyn.

Hvad er et HDMI-kabel? - HDMI står for High Definition Multimedia Interface. HDMI-kablet er blevet den international standard, når det kommer til video- og lydoverførsel mellem elektroniske apparater, herunder blandt andet computere, bærbare, fladskærme, computerskærme, bluray-afspillere, dvd-afspillere og meget mere.

Hvad er et phono kabel? - Et phono kabel kan forbinde en CD-afspiller, en båndoptager eller højtalere til en forstærker – også kaldet en receiver. Men phono kabler bliver i dag også brugt i mange andre tilfælde. Blandt andet når du skal overføre lyd mellem et sæt Hi-Fi højtalere og en computer.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked