DKK
Du har ingen varer i kurven
MEGA FLASH SALE! Se de vilde tilbud Klik Her

Altid velplejet skæg med en skægtrimmer

Publiceret 18-08-2012

En skægtrimmer er ikke bare hvilken som helst trimmer. Den er særligt beregnet til dig, der ønsker at have et velholdt og velplejet skæg i ansigtet. Modsat barbermaskinen behøver skægtrimmeren ikke barbere alt skægget af – du får fuldstændig fri rådighed over, hvad du vil gøre med dit skæg. Og så behøver vi vist ikke nævne, at skægtrimmeren er beregnet til mænd.

Køb en skægtrimmer her Klik her


skægtrimmer

Skægtrimmer, barbermaskiner, trimmer, hårklipper, epilator, shaver, saks. Der findes et hav af forskelligt udstyr, der kan bruges til holde din hårvækst på kroppen nede. Og det kan tit være svært, hvis ikke umuligt at gennemskue, hvad man har mest brug for derhjemme. Denne artikel vil forklare, hvorfor du skal vælge skægtrimmeren.

En skægtrimmer adskiller sig fra både barbermaskiner og trimmere ved at være særligt beregnet til skæg – som du nok havde regnet ud. Skægtrimmeren gør dig i stand til at designe dit eget look ved hjælp af skæg. Langt de fleste skægtrimmere kan også barbere dit nogenlunde tæt – ligesom en barbermaskine. Men en skægtrimmer vil aldrig kunne give dig den ultratætte barbering. Der skal du have fat i en shaver.

Skægtrimmere adskiller sig hovedsagelig fra hinanden på det ekstraudstyr, der følger med. For det hedder jo ikke bare glatbarberet, skægstubbe og fuldskæg. Der er et kæmpe marked for mænd, der ønsker en specifik skægvækst i ansigtet. Det kan være overskæg, fipskæg, bakkenbarter, goatee eller mange andre. Hvis du ønsker en specifik type skæg, skal du kigge efter om den ønskede skægtrimmer har trimningskamme og de rigtige trimningslængder.

Er du ikke klar over, hvilken type skæg du gerne vil have, så skal du kigge efter en skægtrimmer, der har universelle indstillinger. Det vil sige, at den skal kunne trimme skæg i mange intervaller – ikke bare 1, 5 og 10 millimeter. For jo flere millimeter du kan vælge, jo mindre bundet af en bestemt type skæg er du. Enkelte skægtrimmere har også et specifikt trimmehoved, der er designet til at give dig de bedste muligheder for at gå i detaljer med skægget.

En skægtrimmer er typisk forholdsvist billig. De ligger sjældent over tusinde kroner, og du får rigtig meget for bare fire eller fem hundrede kroner. Hvis du gerne vil kunne barbere dig på farten, kan det også være en ide at anskaffe en skægtrimmer, der kan tåle vand. Så kan du barbere dig, mens du er i bad.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Philips bodygroome - når du vil have styr på hårvæksten - Vælger du en af produkterne i Philips’ bodygroome-serie, så er du sikker på, at du har fuldstændig styr på din kropsbehåring. Det er barbermaskiner af højeste kvalitet, der er beregnet til alle former for hår på kroppen. Men Philips bodygroome-produkter er specifikt designet til mænd, så det anbefales ikke, at kvinder bruger dem.

Pålidelige og holdbare shavere fra Braun - Vil du have en ordentlig shaver, der klarer uønsket hårvækst, er skånsom over for huden, og som er ordentlig kvalitet, skal du vælge en Braun shaver. Det er tysk grundighed og kvalitet, når det er allerbedst.

Gode råd når du køber skægtrimmer - Har du særlige krav til din skægvækst i ansigtet? Til visse skægtrimmere medfølger der særtilbehør, som gør skægtrimmeren til en præcisionstrimmer til eksempelvis overskæg, hageskæg eller bakkenbarter.

Philips barbermaskine giver dig en tættere barbering - Barbermaskinerne fås i mange forskellige prisklasser. Generelt siger man, at det godt kan betale sig at betale en lille smule ekstra, fordi du tit får nogle funktioner, du vil blive glad for over tid.

Tjek denne højteknologiske barbermaskine fra Philips - Den nye Philips SensoTouch RQ1145 er et bæst af en elektrisk barbermaskine. Aldrig har en shaver forkælet din hud så meget og givet dig så tæt en barbering. Det opnår Philips Sensotouch blandt andet ved et hav af nye og smarte teknologier, der får den til at lyde som en fremtidsrobot.

Braun Cruzer: klarer al hårvækst - Braun Cruzer er både beregnet til kroppen og til ansigtet. Og det ekstra smarte ved denne universal barberingsmaskine er, at den er vandtæt.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked