Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Hvilken espressomaskine skal du vælge?

Publiceret 14-06-2012

Der er efterhånden et uoverskueligt antal måder at få brygget en lækker kop kaffe på. Umiddelbart burde det være fedt, at der er så mange forskellige kaffemaskiner, espressomaskiner, barista-mastere, fuldautomatiske maskiner, semi-automatiske maskiner, kapsel-kaffemaskiner at vælge imellem, men for at være helt ærlig så er det snart mere forvirrende, end godt er. For hvilken model passer bedst til dig? Vi har her samlet et par gode råd til at vælge den bedste espressomaskine.

Se vores udvalg i espressomaskiner Klik her


espressomaskiner

Hvad er dit behov?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov for kaffe er. Drikker du en kop i ny og næ? Kan du godt lide at have en kande stående? Skal espressomaskinen bruges på en arbejdsplads? Og vil du genre have mulighed for at ændre på kaffetypen eller kaffe-sammensætningen?

Hvis du drikker en enkelt kop en gang imellem og godt kan lide at vælge imellem forskellige typer kaffe, så skal du have en fuldautomatisk espressomaskine, hvor du bare skal trykke på en knap og vente tyve sekunder, før du har kaffen.

Får du derimod ofte gæster, og passer det dig bedst at have en kande kaffe stående på middagsbordet, så skal du måske overveje de klassiske kaffemaskiner, der lader dig brygge store mængder kaffe på omkring ti minutter.

Er du en af dem, der elsker en god kaffe og elsker at justere og ændre på kaffens ingredienser, til du har den perfekte sammensætning, så er en semi-automatisk espressomaskine det rigtige for dig. Frem for de klassiske kaffemaskiner lader de semi-automatiske modeller dig brygge en kop kaffe nemt og hurtigt, hvor du stadig kan udskifte kaffebønnerne, ændre på trykket eller vandets hårdhed.

Prisen er selvfølgelig også noget af det første, vi kigger på, når vi skal have ny kaffemaskine. Og prisen varierer rigtig meget fra model til model og fra mærke til mærke. Men oftest er fuldautomatiske espressomaskiner dyrest, semi-automatiske maskiner næstdyrest og klassiske kaffemaskiner billigst. Men denne opdeling holder kun til en vis grad, da der findes high end-modeller inden for hver type af espressomaskine.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Severin S2 Plus Espressomaskine - Kaffe er meget mere end bare en opkvikkende drik. Det ved det tyske firma Severin. Derfor har de designet denne fuldautomatisk kaffemaskine i gedigen tysk kvalitet. Espressomaskinen S2+ kan brygge din yndlingskaffe med bare et enkelt tryk – og det er ikke hvilken som helst kaffe. Med en række smarte funktioner og teknologier kan espressomaskinen brygge en himmelsk kaffe, der vil henrykke alle. Lær S2+ espressomaskinen at kende her.

Moccamaster GCS: kaffemaskinernes sande mester - Med en Moccamaster GCS tager det kun fem til seks minutter at brygge en hel kande kaffe. Så får du uventede gæster, er den gode og smagfulde kaffe ikke mange minutter borte.

Flot og billig kaffekrukke fra Stelkompagniet - Har du en god beholder til din kaffe? Det er der ikke mange, der har. Og det er en skam, for det er sjældent særlig pænt og dekorativt at have en kaffepose stående fremme. Især når man tænker på, hvor nemt og billigt det er at anskaffe sig en flot kaffekrukke som denne model fra Stelkompagniet.

Pynt din kaffe med disse dekorationsplader - Denne dekorationsplade fra mærket Jimmys kan bruges til at lave smukke mønstre på din mad. Ifølge producenten egner den sig særligt til kaffe, hvis du skal give den lidt ekstra til øjet. Det kan eksempelvis være hjerteformet chokoladedrys, som vil være fuldstændig umuligt at lave smuk uden Jimmys dekorationsplade.

Ægte kaffelskere bruger kaffemaskiner med kværn - I en kaffemaskine med kværn står det dig helt frit at finde din egen favorit. Med et enkelt tryk kan du justere styrken af kaffen. Afhængig af maskinen kan der være rigtig mange forskellige styrker: mild, middel eller stærk kaffe – ligesom du gerne vil have den.

Wilfa Svart: til dig der elsker god nordisk kaffe - Firmaet Wilfa har udviklet en ny serie af kaffemaskiner. Denne serie kalder de for Wilfa Svart, og der er virkelig lagt blod, sved og tårer i projektet, som også kan ses og smages på slutproduktet. Wilfa har omhyggeligt gjort sit for at videreføre den nordiske kaffetradition med kaffemaskiner, der brygger fortrinlig kaffe.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked