Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Røgalarmer fra Jacob Jensen

Publiceret 06-05-2012

Det er en meget banal ting. Alligevel er den en af de vigtigste ting at have i sit hus. Den kan nemlig redde dit liv. Derfor bør alle huse og lejligheder have mindst én røgalarm. Og hvis du vælger en røgalarm fra Jacob Jensen slipper du for forstyrrende bippen i tide og utide, for røgalarmer er intelligente og kan selv justere sin følsomhed.

Røgalarmer fra Jacob Jensen Klik her


Røgalarm fra Jacob Jensen


To typer røgalarmer

Overordnet set findes der to typer røgalarmer. De ioniske alarmer og de optiske alarmer. Forskellen på de to er, at den ioniske alarm mærker røgen, mens den optiske alarm ser røgen.

Jacob Jensen giver dig valget mellem optiske og ioniske alarmer. Du kan få den model, du helst vil have, og designet er præcis det samme prisvindende design, der har gjort Jacob Jensen internationalt anerkendt. Så slipper du også for at have en grim hvid boks hængende midt i din ellers flotte stue.

Fordelen ved at vælge den optiske røgalarm fra Jacob Jensen er, at den har en kortere reaktionstid ved brande, der giver en synlig røg. Derfor passer denne type røgalarm bedst i rum, hvor der er mange produkter, der vil afgive synlig røg, når de brænder – eksempelvis rum med meget plastmateriale. Derudover reagerer den optiske alarm ikke på fugt, så den kan nemmere hænge uden for et badeværelse eller en kælder.

Den iosniske røgalarm reagerer hurtigst, når der er tale om brand med åbne flammer, hvor røgen ikke er så tydlig, fordi den mærker røgen og varmen. Det er eksempelvis rum med meget træ i eller andre ting, der brænder hurtigt og let.

Fælles for alarmerne fra Jacob Jensen er, at de udover et flot design er intelligente. Det vil sige, at de giver dig besked, når batteriet skal skiftes. Og så justerer de selv følsomheden, så de nemmere kan skelne eksempelvis fugt, støv og madlavningsos fra røg fra en brand – det kan almindelige røgalarmer nemlig godt have problemer med.


Gravatar Ove Sinkbæk
Kan I forklare,hvordan man nedtager alarmen for at skifte batteri. Mvh Ove
19-09-2014

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Slip for p-bøder med en Jacob Jensen p-skive - En Jacob Jensen p-skive kan nemlig selv registrere, når bilen er parkeret. Så når du parkerer, skal du ikke tænke på at læne dig indover passagersædet og stille den lille viser. Det sørger p-skiven selv for

Det er ikke altid naboens hus der brænder! Det skete også for mig - I 2011 var der ifølge Gallup stadig 736.000 boliger i Danmark, som ikke havde anskaffet sig en røgalarm, og det er egentlig lidt tragisk, da en røgalarm kan være den lille forskel der skal til for man overlever, da bare 4-5 minutter er nok til det er for sent at komme ud i live. Af de husstande angiver 59% at det er deres hensigt at købe en røgalarm, men bare ikke har fået det gjort.

Start dagen med en Jacob Jensen brødrister - Generelt kan man sige, at alle produkter fra Jacob Jensen er kendetegnet ved deres høje kvalitet, smarte funktioner og stilede design. Især det designsmæssige touch har gjort Jacob Jensens produkter berømte over hele verden,

Jacob Jensen design - Jacob Jensens produkter står for nytænkning, anvendelighed og selvfølgelig smukt design. Køb Jacob Jensen-design her, fri fragt over 500,-

Multifunktionelle skærebrætter fra Jacob Jensen - JACOB JENSEN™ Carving Boards er to skærebrætter i det miljøvenlige og bæredygtige materiale, bambus. Udover god samvittighed får man et par yderst funktionelle brætter i et hårdt og brugsvenligt materiale.

Jacob Jensen røgalarm - Best i Test - JACOB JENSENs ioniserende røgalarm vandt i oktober 2011 TÆNKs test af markedets røgalarmer. Den reagerer hurtigt over for alle typer røg, samt røg fra alle retninger og scorer dermed topkarakter.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked