DKK
Du har ingen varer i kurven
OUTLET KLIK HER VILDE PRISER KLIK HER OUTLET KLIK HER VILDE PRISER KLIK HER OUTLET KLIK HER

Opdag en ny verden af mad med en frituregryde

Publiceret 15-04-2012

På et eller andet tidspunkt i vores liv har vi haft til noget ulækkert junkfood. Det har alle prøvet. Nogle oftere end andre. Men som man sidder derhjemme og har lyst til de salte pomfritter, så ærger man sig over, at man skal til at have tøj på for at kunne gå ned på grillen. Der er jo desværre ingen restauranter, der gider bringe en enkelt bakke pomfritter ud.

Find en frituregryde Klik her


Frituregryde

Frituregryde lav sprøde pomfritter derhjemme

Det er heldigvis slut med det dilemma med frituregrydernes indtog. Nu kan du nemlig lave lækre og sprøde pomfritter derhjemme, som stadigvæk smager præcis lige så godt, som dem de laver rundt omkring i byen. Hemmeligheden er nemlig friture.

Du skal blot ud og investere i din egen frituregryde og have noget fedtstof, og så er du godt på vej. Tidligere var der ikke mange producenter, der gad gøre sig i frituregryder, men i dag er udvalget stort, og du kan finde gryder til få hundrede kroner og gryder til mange hundrede kroner afhængigt af dit behov.

Fælles for frituregryder er, at du skal lægge mærke til, hvor stor kapacitet de har. Det betyder nemlig noget for, hvor meget mad du kan lave per gang. Det tager ganske vist ikke lang tid at lave mad, når du bruger 200 grader varmt fedtstof, men det skal stadig tages med i overvejelserne.

Nu kommer det måske til at lyde som om du kun kan lave ulækre friture-pomfritter i frituregryder. Men der er masser af andre lækkerier, der kan tilberedes i en frituregryde. Pludselig kan du eksempelvis indbage alting. Eller lave løgringe, blæksprutteringe, amerikanske doughnuts, indbagte rejer, forårsruller, fiskefileter og mange andre retter.

Og hvis du selv godt kan lide friture-mad, så er det den oplagte gaveide til forældrene, kæresten, konen eller manden. Dermed får du selv stor gavn af gryden, for vedkommende skal jo bruge den, når det er en gave.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

HD6161 Frituregryde fra Philips i professionel kvalitet - Philips HD 6161 frituregryde er faktisk et halv-professionelt redskab, fordi den er så effektiv og har så mange funktioner. På en enkelt stegning kan du eksempelvis lave op til 1300 gram pommes frites.

Tefal Actifry Express er op til 30 procent hurtigere - Den bedst sælgende frituregryde Tefal Actifry har fået en opgradering. Den nye variant hedder Tefal Actifry Express XL og udover at være hurtigere end den klassiske Tefal Actifry, er der også plads til endnu mere mad i gryden.

Tefal ActiFry Smart frituregryde - I ActiFry-pakken medfølger der også en ske, der gør det endnu nemmere for dig at dosere mængden af olie til dine retter. Eksempelvis har folkene bag ActiFry tænkt sig om for din skyld, så en skefuld fritureolie er nok til 1 kg pommes frites. Det bliver ikke meget sundere og nemmere.

Kompakt frituregryde fra OBH Nordica med plads nok til mad til tre - OBH Nordica har lavet en lille, kompakt frituregryde, som alle kan få plads til i deres køkken. Frituregryden hedder Pro Mini Fryer. Med en holder der kan rumme 1,2 liter, har du plads nok til at lave mad til tre personer.

Frituregryde fra OBH Nordica med masser af anvendelsesmuligheder - Her er en frituregryde fra OBH Nordica med plads til fire liter, en indbygget cool zone der forlænger oliens levetid, en variabel termostat og et LCD display, hvor hele herligheden kan styres. Pro Digital Fryer frituregryden kan bruges til et væld af forskellige madretter, og gør det lettere end nogensinde før at få lækker frituremad på den billigste og bedste måde.

Lav flere typer mad på samme tid med denne 2-i-1 frituregryde - Den populære frituregryde fra Tefal med det velkendte navn ActiFry fås nu i en ny og smartere udgave. Det er en såkaldt 2-in-1 frituregryde, hvor du i én gryde kan tilberede både kartofler, pommes frites eller lignende, samtidig med at du laver kød, fisk eller kylling. Og det hele er meget sundere end normale frituregryder. Læs her hvordan det kan lade sig gøre.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.