Du har ingen varer i kurven
Vi pakker og sender ALLE dage året rundt! Få levering til DAO pakkeshop alle ugens dage* inkl. Lørdag og Søndag! læs mere

DAB-radioer fra Pure

Publiceret 15-04-2012

Det britiske mærke Pure er nogle af de bedste til at lave DAB-radioer overhovedet. Ved hjælp af den nyeste teknik og et lækkert britisk design har Pure nogle af de mest innovative, velspillende og lækre digitale og internetbaserede radioer på markedet overhovedet.

Se alle vores produkter fra Pure Klik her


Pure

Hvad er DAB?

Hvis du ikke er helt klar over, hvad DAB egentlig er, så kommer her forklaringen. DAB er en betegnelse for, at radioen modtager et digitalt signal frem for et analogt signal, som alle ældre radioer bruger. Det digitale signal har ingen forstyrrelser, lyder brager altid knaldgodt igennem, og du behøver ikke lede på FM-båndet efter kanaler – de er der bare. Pure var faktisk meget med til at kickstarte markedet for DAB-radioer tilbage i 2002.

Pure noget af det bedste

Pure er ligeledes nogen af de første overhovedet til at lave internetbaserede radioer. Eksperter har kaldt internetbaserede radioer for det helt nye, der kommer til at ændre markedet for radioer totalt. Med internet-radio kan din radio nemlig gå på nettet og afspille alverdens musik, podcasts, programmer og udsendelser direkte fra nettet. Du får med andre ord en mini-computer, der har det som sin eneste opgave at afspille lige det, du har lyst til. Samtidig kan du også streame musik fra din computer igennem din radios højtalere. Pure er som sagt de førende på markedet til at lave denne type radioer – og endda uden at de koster meget mere end andre DAB-radioer.

Denne innovative tilgang til radioer, som Pure er garant for, kommer igennem en rendyrket passion for radioer. Pure har igennem mange år dyrket radio-teknologi og kæmper konstant for at være de bedste og det mest innovative radio-brand på markedet overhovedet. Så skal du ud og have ny radio, skal du vælge Pure. For med den kærlighed Pure har kastet på deres produkter, kan du kun blive glad for din nye DAB-radio eller internetbaserede radio.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Højtaler med trådløs mikrofon fra Philips til masser af karaoke-sjov - Nu kan iPad-brugere komme til at blive rigtige sangstjerner med Philips nyeste højtalersystem, hvor der følger en trådløs mikrofon med. Højtaleren hedder The Voice og passer sammen med en iPad, så du kan bruge højtaleren som docking station, mens den trådløse mikrofon lader dig skråle dine yndlingssange ud.

Lækker, kompakt radio fra Tangent Audio til din iPhone eller iPod - Den stilfulde dock er beregnet til din iPhone eller din iPod. Selve docken er produceret i et enkelt og glamourøs look i højglans i en kombination af røde og sorte farver, der komplimenterer hinanden perfekt.

Denne radio fra Philips er inspireret af en 60 år gammel radio - OR7000 er navnet på en original radio fra Philips med et klassisk retro look. Det klassiske design kombineret med den gode lyd og den dybe bas giver en radio, som vil passe ind i alle hjem. Radioen pynter overalt, og så har den endda stadigvæk den gode lyd og kvalitet, der kendetegner fra produkter fra Philips.

Del din personlighed med denne DAB-radio - Når du er ude og lytte til musik på din iPod, din iPhone eller andre kilder til dejlig musik, er det en dybt personlig oplevelse. Faktisk er hele ideen med at afspille musik lige siden de gammeldags bærbare kassebåndafspillere baseret på den personlige oplevelse og den personlige musiksmag. I dag har flere og flere mennesker opdaget herligheden ved at dele deres musik med andre igennem fantastiske musikafspillere. Og den nye Tangent ALIO DAB-radio gør det endnu nemmere end nogensinde før at dele din musik med folk omkring dig

Philips Soundmachine: sådan kan du nyde din musik overalt - Du har mulighed for at afspille alle tænkelige former for musik med Philips AZ1834 Soundmachine. Ghettoblasteren har en USB-indgang, så du kan tilslutte alle USB-enheder. Det inkluderer også smartphones, så du endda kan streame din musik fra Soundcloud, Spotify, Wimp, TDC Play, iTunes eller hvad du ellers afspiller musik fra.

One Elite: smart DAB-radio til alle - Pure One Elite er virkelig en stilfuld mobilradio, som du bliver rigtig glad for at eje. Den kan både bruges med fast strømforsyning og med batterier. Så hvis du skal ned i parken, ud og grille eller noget tredje, kan du uden problemer tage Pure One Elite med dig og stadig nyde den gode lyd.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked