Du har ingen varer i kurven
Husk vi pakker og sender hver dag! Bestiller du inden 14:45 og er varen på eget lager vil ordren kunne pakkes samme dag :) og DAO kan levere fra imorgen 
WOW! Tør ikke vente... Vi har nu mulighed for at sælge dette fotoudstyr til -50%. Så elsker du at tage billeder, så er det nu du skal slå til!

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Altid frisk juice med en saftpresser - Ethvert køkken bør have en saftpresser. Den er let at bruge, billig og kan lave alle mulige former for safter. Prøv en saftpresser fra OBH eller Philips

Rosti Mepal - nye farver - Den kendte og elskede Margretheskål er designet i 1954 af Jacob Jensen og opkaldt efter Danmarks Dronning Margrethe. Skålen, der er blevet et stilikon og er mere populær end nogensinde, lanceres nu i tre fantastiske farver i en cool farvebuket.

Rosti Conix DUO - Kulsort stramt design over for fire toptrendy interiørfarver: lime, rubinrød, lavendel og violet. Det er en sikker vinder. Rosti Conix DUO skålen er sort udenpå og farvet indeni. Den har en let konisk form, som giver det stilfulde, minimalistiske design et cool retrolook.

Ingen grund til at leje servicen til den store fest - Står du og skal holde en stor fest for en masse mennesker, så skal du måske ud og have fat i en masse service. Den mest nærliggnede løsning er at leje molevitten, men det kan faktisk ikke betale sig med skiftselv.dk’s lave priser på service.

Rosti Mepal - Gør hverdagen lettere - Hvem kender ikke den lidt for store krukke med samlingen af store og små køkkenredskaber i et miskmask ved siden af komfuret, hvor de store ligesom bestemmer over de små og får dem til at forsvinde i dybet.

Panasonic barbermaskiner - Inden for forbrugerelektronik er Panasonic faktisk også en af de bedste producenter af elektroniske barbermaskiner. Deres nyeste generation af elektriske shavere har fået den fornødende mængde kærlighed, så maskiner nu fremstår som solide produkter, der giver et en god og skånsom barbering.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked