Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Vokseværk igen: Skiftselv.dk lukker butikken i Grenaa og flytter til Aalborg

Publiceret 30-10-2018

Den østjyske onlineforretning er endnu en gang vokset ud over sine egne rammer. Fra 1. november hiver Skiftselv.dk teltpælene op og rykker til Aalborg i nyeste skud på den østjyske solstrålehistorie, hvor det er de europæiske markeder, der skal erobres.

Skiftselv.dk

I et årti har grenaagenserne kunne slå et smut forbi Skiftselv.dk for at købe bolig-, elektronik- og køkkenudstyr. To gange har Skiftselv.dk flyttet rundt i Norddjurs for at få den fornødne lager- og butikskapacitet. Nu står tredje flytning ved døren. Skiftselv.dk udvider endnu en gang og bliver fremover udelukkende en onlineforretning. Det sker for at få flere produkter på hylderne og kunne lave endnu bedre indkøbsaftaler med leverandørerne. Og så bliver butikken international.

”Det her giver os nogle unikke muligheder. Vi kommer til at levere ordrer ud i hele Europa til lokale priser. Vi får mulighed for at sende og levere pakker 365 dage om året. Og vi kommer til at kunne levere samme dag som bestilling i Danmarks fire største byer. Det er kæmpestort for os,” fortæller Martin René Mortensen, der er direktør i virksomheden.

Skiftselv.dk begyndte i 2005 som en hobby for de to brødre Martin René Mortensen og Nicolai Johannes Mortensen. Martin René kom fra en lederstilling i Kvickly Ebeltoft. Nicolai arbejdede med webintegration. Ved at kombinere deres talenter fik de i fritiden stablet en internetvirksomhed på benene i deres barndomshjem i Glatved. Første omgang vokseværk kom i 2008, da de måtte flytte i nye lokaler i Trustrup. Ikke desto mindre blev efterspørgslen så stor, at brødrene fem år senere i 2013 endnu en gang måtte flytte i nye lokaler på Kalkværksvej i Grenaa, hvor butikken i dag ligger.

Men ikke meget længere. Her fem år senere lukker den fysiske butik nu, mens lageret flytter til Aalborg. Kun administrationen og kundeservicefunktionen bliver i Grenaa. Skiftselv.dk har igen fået vokseværk, og denne gang er det hele Europa, der står for skud.

”Grenaa er vores hjem. Det har en helt særlig plads i vores hjerter. Men vi skal til at begynde at sende varer til hele Europa, og der er det smartere at ligge mere centralt, så vi ikke drukner i logistik,” fortæller Martin René Mortensen.

Skiftselv.dk begyndte i sin tid som en onlinebutik, og det er den forretningsmodel, man nu går tilbage til. I årevis har der været et mismatch mellem de produkter, kunderne kunne se på nettet, og de produkter de kunne se i den fysiske butik.

”Vores butikskunder kunne måske se 1.000 forskellige varer. Men det nytter ikke, når vi forhandler mere end 4.000.000 forskellige varer på nettet. Der var nogle, vi måtte sende skuffede hjem, fordi de ikke kunne købe netop den kontorstol eller den kaffemaskine, som de havde fundet i vores onlinebutik,” fortæller Martin René Mortensen.

Skiftselv.dk har sidste åbningsdag på Kalkværksvej i Grenaa onsdag den 31. oktober.


Gravatar Arne K Stava
Har en Wilfa AP-1 som trenger utskifting av alle filtre. Ikke tilgjengelig i Norge. Ser Dere har,men ingen sending til Norge. men nå ser jeg at Dere flytter til Ålborg og sender varer utenlands. Håper å få benytte meg av det. Takk
06-03-2019

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Gaven der viser konfirmanden hun snart er en kvinde - Det er ingen hemmelighed, at piger bliver hurtigere modne end drenge. Rigtig mange piger kan faktisk ikke blive voksne hurtigt nok, hvorimod drengene bare gerne vil drøne rundt og spille bold. Også derfor er konfirmationen en meget kærkommen lejlighed for de kvindelige konfirmander til at tage et ekstra mentalt skridt på vejen mod at blive voksen og moden.

Køl dig selv ned med en god ventilator - Det kan det være fornuftigt at anskaffe sig en ventilator. Og de fås i mange forskellige former og størrelser. Læs bare med her. Håndventilator, bordventilator, tower-ventilator, gulvventilator, blæser, gulvblæser

Nyt køkken kalder på nye hvidevarer - Har du lige fået nyt køkken, så er det en god ide at overveje at udskifte hvidevarerne nu, du er i gang. For der kan faktisk være mange at spare, hvis du skifter til energirigtige hvidevarer.

Rosti Mepal - Så hvis du også vil have funktionelle og utroligt holdbare redskaber i dit køkken, så er Rosti Mepal helt klart noget for dig. Du kan få et utal af forskellige produkter i serien på skiftselv.dk – og selvfølgelig kan du også få dem i et væld af flotte farver.

Hvis du vandt i Lotto, hvad ville du så købe? - Rigtig mange mennesker går og drømmer om, hvad de ville købe, hvis de pludselig fik penge mellem fingrene. Vi har samlet nogle gode råd til ting, der uden tvivl vil forbedre din livskvalitet.

Rosti Conix DUO - Kulsort stramt design over for fire toptrendy interiørfarver: lime, rubinrød, lavendel og violet. Det er en sikker vinder. Rosti Conix DUO skålen er sort udenpå og farvet indeni. Den har en let konisk form, som giver det stilfulde, minimalistiske design et cool retrolook.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked