Du har ingen varer i kurven
Vi pakker og sender ALLE dage året rundt! Få levering til DAO pakkeshop alle ugens dage* inkl. Lørdag og Søndag! læs mere

Vokseværk igen: Skiftselv.dk lukker butikken i Grenaa og flytter til Aalborg

Publiceret 30-10-2018

Den østjyske onlineforretning er endnu en gang vokset ud over sine egne rammer. Fra 1. november hiver Skiftselv.dk teltpælene op og rykker til Aalborg i nyeste skud på den østjyske solstrålehistorie, hvor det er de europæiske markeder, der skal erobres.

Skiftselv.dk

I et årti har grenaagenserne kunne slå et smut forbi Skiftselv.dk for at købe bolig-, elektronik- og køkkenudstyr. To gange har Skiftselv.dk flyttet rundt i Norddjurs for at få den fornødne lager- og butikskapacitet. Nu står tredje flytning ved døren. Skiftselv.dk udvider endnu en gang og bliver fremover udelukkende en onlineforretning. Det sker for at få flere produkter på hylderne og kunne lave endnu bedre indkøbsaftaler med leverandørerne. Og så bliver butikken international.

”Det her giver os nogle unikke muligheder. Vi kommer til at levere ordrer ud i hele Europa til lokale priser. Vi får mulighed for at sende og levere pakker 365 dage om året. Og vi kommer til at kunne levere samme dag som bestilling i Danmarks fire største byer. Det er kæmpestort for os,” fortæller Martin René Mortensen, der er direktør i virksomheden.

Skiftselv.dk begyndte i 2005 som en hobby for de to brødre Martin René Mortensen og Nicolai Johannes Mortensen. Martin René kom fra en lederstilling i Kvickly Ebeltoft. Nicolai arbejdede med webintegration. Ved at kombinere deres talenter fik de i fritiden stablet en internetvirksomhed på benene i deres barndomshjem i Glatved. Første omgang vokseværk kom i 2008, da de måtte flytte i nye lokaler i Trustrup. Ikke desto mindre blev efterspørgslen så stor, at brødrene fem år senere i 2013 endnu en gang måtte flytte i nye lokaler på Kalkværksvej i Grenaa, hvor butikken i dag ligger.

Men ikke meget længere. Her fem år senere lukker den fysiske butik nu, mens lageret flytter til Aalborg. Kun administrationen og kundeservicefunktionen bliver i Grenaa. Skiftselv.dk har igen fået vokseværk, og denne gang er det hele Europa, der står for skud.

”Grenaa er vores hjem. Det har en helt særlig plads i vores hjerter. Men vi skal til at begynde at sende varer til hele Europa, og der er det smartere at ligge mere centralt, så vi ikke drukner i logistik,” fortæller Martin René Mortensen.

Skiftselv.dk begyndte i sin tid som en onlinebutik, og det er den forretningsmodel, man nu går tilbage til. I årevis har der været et mismatch mellem de produkter, kunderne kunne se på nettet, og de produkter de kunne se i den fysiske butik.

”Vores butikskunder kunne måske se 1.000 forskellige varer. Men det nytter ikke, når vi forhandler mere end 4.000.000 forskellige varer på nettet. Der var nogle, vi måtte sende skuffede hjem, fordi de ikke kunne købe netop den kontorstol eller den kaffemaskine, som de havde fundet i vores onlinebutik,” fortæller Martin René Mortensen.

Skiftselv.dk har sidste åbningsdag på Kalkværksvej i Grenaa onsdag den 31. oktober.


Gravatar Arne K Stava
Har en Wilfa AP-1 som trenger utskifting av alle filtre. Ikke tilgjengelig i Norge. Ser Dere har,men ingen sending til Norge. men nå ser jeg at Dere flytter til Ålborg og sender varer utenlands. Håper å få benytte meg av det. Takk
06-03-2019

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Kaiser bageartikler - Om du skal have forme, pander eller ringe, så er Kaiser det rigtige mærke for dig. Alt fra bradepander til springforme i højeste kvalitet.

Gode råd til valg af komfur - Er det tid til at udstyre køkkenet med nyt komfur? Så kan du læse med her og få et par gode råd til, hvordan du bedst finder vej i hvidevare-junglen.

Få styr på hjemmet når du rejser væk - Når man skal ud og rejse, er der rigtigt mange ting, der skal være styr på. Først og fremmest skal du sørge for at have det rette udstyr med. Men du skal også have styr på hjemmefronten, mens du er væk.

Nye espresso-maskiner fra støvlelandet - Danskerne drikker kaffe som aldrig før og på caféerne dukker der hele tiden nye varianter frem på kaffekortet. Den almindelige sorte kaffe er ved at være en uddøende race - det afspejler sig ikke kun i det brede udvalg på kaffekortet, men også i salget af maskiner til hjemmebrug.

Rosti Mepal - Så hvis du også vil have funktionelle og utroligt holdbare redskaber i dit køkken, så er Rosti Mepal helt klart noget for dig. Du kan få et utal af forskellige produkter i serien på skiftselv.dk – og selvfølgelig kan du også få dem i et væld af flotte farver.

Reenbergs - Slut med sure karklude - Sure karklude har aldrig hittet i de danske hjem, men nu giver danske Reenbergs mulighed for at gøre noget ved problemet – de har nemlig lavet et produkt, der er så simpelt og genialt, at man næsten ikke kan forstå, at det ikke har været på markedet tidligere


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked