Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Vokseværk igen: Skiftselv.dk lukker butikken i Grenaa og flytter til Aalborg

Publiceret 30-10-2018

Den østjyske onlineforretning er endnu en gang vokset ud over sine egne rammer. Fra 1. november hiver Skiftselv.dk teltpælene op og rykker til Aalborg i nyeste skud på den østjyske solstrålehistorie, hvor det er de europæiske markeder, der skal erobres.

Skiftselv.dk

I et årti har grenaagenserne kunne slå et smut forbi Skiftselv.dk for at købe bolig-, elektronik- og køkkenudstyr. To gange har Skiftselv.dk flyttet rundt i Norddjurs for at få den fornødne lager- og butikskapacitet. Nu står tredje flytning ved døren. Skiftselv.dk udvider endnu en gang og bliver fremover udelukkende en onlineforretning. Det sker for at få flere produkter på hylderne og kunne lave endnu bedre indkøbsaftaler med leverandørerne. Og så bliver butikken international.

”Det her giver os nogle unikke muligheder. Vi kommer til at levere ordrer ud i hele Europa til lokale priser. Vi får mulighed for at sende og levere pakker 365 dage om året. Og vi kommer til at kunne levere samme dag som bestilling i Danmarks fire største byer. Det er kæmpestort for os,” fortæller Martin René Mortensen, der er direktør i virksomheden.

Skiftselv.dk begyndte i 2005 som en hobby for de to brødre Martin René Mortensen og Nicolai Johannes Mortensen. Martin René kom fra en lederstilling i Kvickly Ebeltoft. Nicolai arbejdede med webintegration. Ved at kombinere deres talenter fik de i fritiden stablet en internetvirksomhed på benene i deres barndomshjem i Glatved. Første omgang vokseværk kom i 2008, da de måtte flytte i nye lokaler i Trustrup. Ikke desto mindre blev efterspørgslen så stor, at brødrene fem år senere i 2013 endnu en gang måtte flytte i nye lokaler på Kalkværksvej i Grenaa, hvor butikken i dag ligger.

Men ikke meget længere. Her fem år senere lukker den fysiske butik nu, mens lageret flytter til Aalborg. Kun administrationen og kundeservicefunktionen bliver i Grenaa. Skiftselv.dk har igen fået vokseværk, og denne gang er det hele Europa, der står for skud.

”Grenaa er vores hjem. Det har en helt særlig plads i vores hjerter. Men vi skal til at begynde at sende varer til hele Europa, og der er det smartere at ligge mere centralt, så vi ikke drukner i logistik,” fortæller Martin René Mortensen.

Skiftselv.dk begyndte i sin tid som en onlinebutik, og det er den forretningsmodel, man nu går tilbage til. I årevis har der været et mismatch mellem de produkter, kunderne kunne se på nettet, og de produkter de kunne se i den fysiske butik.

”Vores butikskunder kunne måske se 1.000 forskellige varer. Men det nytter ikke, når vi forhandler mere end 4.000.000 forskellige varer på nettet. Der var nogle, vi måtte sende skuffede hjem, fordi de ikke kunne købe netop den kontorstol eller den kaffemaskine, som de havde fundet i vores onlinebutik,” fortæller Martin René Mortensen.

Skiftselv.dk har sidste åbningsdag på Kalkværksvej i Grenaa onsdag den 31. oktober.


Gravatar Arne K Stava
Har en Wilfa AP-1 som trenger utskifting av alle filtre. Ikke tilgjengelig i Norge. Ser Dere har,men ingen sending til Norge. men nå ser jeg at Dere flytter til Ålborg og sender varer utenlands. Håper å få benytte meg av det. Takk
06-03-2019

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Tiger - kanden alle kender - Den klassiske cylinderformede kaffekande i rustfrit stål. Den karakteristiske plastikhank og plastik skruelåg. Og det meget genkendelige og alligevel anonyme lille tigerhoved foran. Alle kender Tiger-kanden, og det er der er en god grund til. Det er ganske enkelt uovertruffen kvalitet til en yderst overkommelig pris.

Gode råd til valg af køleskab - Når du skal ud og købe nyt køleskab, så kan du med fordel spørge dig selv, hvor stor en rolle energiforbruget spiller for dig. Langt de fleste køleskabe har i dag et godt energimærke

Vi har tilbehøret til dit badeværelse - Tilbehør er der nok af. Du kan finde det hele på skiftselv.dk, hvor det er lynhurtigt at danne sig et overblik over varianter i de forskellige kategorier. Du behøver ikke gå ud til bilen, køre ud til butikken, gå rundt inde i butikken og køre videre til en anden butik. Det hele ligger få klik væk på skiftselv.dk

Nye espresso-maskiner fra støvlelandet - Danskerne drikker kaffe som aldrig før og på caféerne dukker der hele tiden nye varianter frem på kaffekortet. Den almindelige sorte kaffe er ved at være en uddøende race - det afspejler sig ikke kun i det brede udvalg på kaffekortet, men også i salget af maskiner til hjemmebrug.

Køb dig en trolley og hjælp din ryg - Man anslår, at 40 procent af alle danskere enten har ondt i ryggen eller på et eller andet tidspunkt i sit lit har haft ondt i ryggen. Og rygsmerter er noget af det værste, for når man først har fået dem, så er de ikke til at slippe af med.

Panasonic barbermaskiner - Inden for forbrugerelektronik er Panasonic faktisk også en af de bedste producenter af elektroniske barbermaskiner. Deres nyeste generation af elektriske shavere har fået den fornødende mængde kærlighed, så maskiner nu fremstår som solide produkter, der giver et en god og skånsom barbering.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked