DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Vokseværk igen: Skiftselv.dk lukker butikken i Grenaa og flytter til Aalborg

Publiceret 30-10-2018

Den østjyske onlineforretning er endnu en gang vokset ud over sine egne rammer. Fra 1. november hiver Skiftselv.dk teltpælene op og rykker til Aalborg i nyeste skud på den østjyske solstrålehistorie, hvor det er de europæiske markeder, der skal erobres.

Skiftselv.dk

I et årti har grenaagenserne kunne slå et smut forbi Skiftselv.dk for at købe bolig-, elektronik- og køkkenudstyr. To gange har Skiftselv.dk flyttet rundt i Norddjurs for at få den fornødne lager- og butikskapacitet. Nu står tredje flytning ved døren. Skiftselv.dk udvider endnu en gang og bliver fremover udelukkende en onlineforretning. Det sker for at få flere produkter på hylderne og kunne lave endnu bedre indkøbsaftaler med leverandørerne. Og så bliver butikken international.

”Det her giver os nogle unikke muligheder. Vi kommer til at levere ordrer ud i hele Europa til lokale priser. Vi får mulighed for at sende og levere pakker 365 dage om året. Og vi kommer til at kunne levere samme dag som bestilling i Danmarks fire største byer. Det er kæmpestort for os,” fortæller Martin René Mortensen, der er direktør i virksomheden.

Skiftselv.dk begyndte i 2005 som en hobby for de to brødre Martin René Mortensen og Nicolai Johannes Mortensen. Martin René kom fra en lederstilling i Kvickly Ebeltoft. Nicolai arbejdede med webintegration. Ved at kombinere deres talenter fik de i fritiden stablet en internetvirksomhed på benene i deres barndomshjem i Glatved. Første omgang vokseværk kom i 2008, da de måtte flytte i nye lokaler i Trustrup. Ikke desto mindre blev efterspørgslen så stor, at brødrene fem år senere i 2013 endnu en gang måtte flytte i nye lokaler på Kalkværksvej i Grenaa, hvor butikken i dag ligger.

Men ikke meget længere. Her fem år senere lukker den fysiske butik nu, mens lageret flytter til Aalborg. Kun administrationen og kundeservicefunktionen bliver i Grenaa. Skiftselv.dk har igen fået vokseværk, og denne gang er det hele Europa, der står for skud.

”Grenaa er vores hjem. Det har en helt særlig plads i vores hjerter. Men vi skal til at begynde at sende varer til hele Europa, og der er det smartere at ligge mere centralt, så vi ikke drukner i logistik,” fortæller Martin René Mortensen.

Skiftselv.dk begyndte i sin tid som en onlinebutik, og det er den forretningsmodel, man nu går tilbage til. I årevis har der været et mismatch mellem de produkter, kunderne kunne se på nettet, og de produkter de kunne se i den fysiske butik.

”Vores butikskunder kunne måske se 1.000 forskellige varer. Men det nytter ikke, når vi forhandler mere end 4.000.000 forskellige varer på nettet. Der var nogle, vi måtte sende skuffede hjem, fordi de ikke kunne købe netop den kontorstol eller den kaffemaskine, som de havde fundet i vores onlinebutik,” fortæller Martin René Mortensen.

Skiftselv.dk har sidste åbningsdag på Kalkværksvej i Grenaa onsdag den 31. oktober.


Gravatar Arne K Stava
Har en Wilfa AP-1 som trenger utskifting av alle filtre. Ikke tilgjengelig i Norge. Ser Dere har,men ingen sending til Norge. men nå ser jeg at Dere flytter til Ålborg og sender varer utenlands. Håper å få benytte meg av det. Takk
06-03-2019

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Gode råd til valg af køle-fryseskab - Du skal gøre op med dig selv, hvor stort dit behov er, før du køber et køle-fryseskab. Hvis du for eksempel bor alene, så er det måske voldsomt med et køleskab og en separat fryser. Og hvis I bor en hel familie, så er et køle-fryseskab måske for småt.

Must-haves når du rejser eller er på farten - Det er naturligvis svært at konkludere, hvad der er et must-have, når man rejser. Det kommer an på, hvem man er, hvor man skal hen, og hvordan man gerne vil rejse.

Reenbergs - Slut med sure karklude - Sure karklude har aldrig hittet i de danske hjem, men nu giver danske Reenbergs mulighed for at gøre noget ved problemet – de har nemlig lavet et produkt, der er så simpelt og genialt, at man næsten ikke kan forstå, at det ikke har været på markedet tidligere

Pålægsmaskine - En pålægsmaskine og én hel rullepølse. Mere skal der faktisk ikke til, før man kan lægge det friskeste pålæg, som man overhovedet kan komme i tanker om, på rugbrødet.

Gode gaveideer til mors dag - Når mor endelig har sin dag på året, hvor hun skal være i centrum, så skal hun også have en gave, hun bliver glad for. Læs med her og få gode ideer.

Sådan bliver du klar til EM 2012 - Det bliver en sand fodboldfest, når der til sommer bliver spillet europamsterskaber i fodbold i Polen og Ukraine. Men hvis du skal have den perfekte slutrunde, skal du have de rette gadgets klar.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked